Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. baltha54

baltha54 Aktív író

Jó reggelt! A kerge kertben levő muzeum indulási tp 55.040.181.454, aratás előtti muzeum mutatott tp 1.008.869.568 , aratáskor mutatott tp amit kapok, 2.017.739.132, valójában jóváirt tp. 1.014.125..816. . Ha ujra aratnám a muzeumot, 1.018.143.552 mutat, hogy ennyi tp. fogok kapni. Adatok tájékoztató jellegüek, további szép napot.

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mai raktáras burleszk.
    Nem volt aktív állatos bónuszom, így a narancs és a rózsa poliptavacska 2 illetve 3 állatot adott. Terményes bónuszom több is volt, egy ól 4 terményt adott.
    Learattam kézzel egy narancs poliptavacskát, 8341-ről 8343 lett a polipok száma - ok.
    Learattam kézzel egy pilótasapkás manufaktúrát, a pilótasapkák száma 135885-ről 135917-re változott (+8x4=32 db) - ez is ok.
    Majd aktiváltam a Nyuszikánaán felhősort. A rózsa és narancs polipok kijelzése rendben 4-re, illetve 3-ra emelkedett.
    Learattam kézzel egy polipokat tartalmazó manufaktúrát, a polipok száma 26-tal emelkedett, 8369-re (2 rózsa és 6 narancs; 2x4+6x3=26).
    Learattam kézzel ismét egy pilótasapkás manufaktúrát, ismét 32 db-ot kaptam, mint a felhősor aktiválása előtt (135949 lett).
    Learattam egy különálló tintamanufaktúrát, rendben megkaptam belőle a 4 db-ot (280-ról 284-re nőtt a mennyiség a pajtában).
    Idáig minden ok.

Most már géppel learattam a teljes zuhatagost.
    Egy 8 db tintamanufaktúrát tartalmazó manufaktúra adott 8x4=32 helyett 41 (!) tintát, 284-ről 325-re emelkedett a darabszám. Vagyis mintha minden egyes ólra, a korábban már kézzel learatottra is adott volna +1 darabot.
    2 db, egyenként 8 pilótasapkagyáras manufaktúra 16x4=64 pilótasapka helyett adott 88 db-ot (135949->136037). Ez +24 db. Hogy miért pont ennyi, ötletem sincs.

-BombadilToma- ID: 18451170

Utoljára szerkesztett: 24.2.25
    zsuzsa-mama, Dolphin, farmeres53 és 5 más kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor tudjuk továbbítani a vizsgálathoz a Központ részére.
    Azonosító adatok nélkül tényleg csak tájékoztató az adatod, mert érdemben nem tudunk vele semmit tenni.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  5. dodika2007

dodika2007 Utánpótlás-írogató

dodika 2007 ID8944562 12eve ezen játszom továbbra is igy lesz köszönöm Rajnoha Arpádne

6. nelike1993

nelike1993 Fórum-zöldfülű

nelike:ID.11548165 12EVE JÁTSZOM

7. Dolphin

Szia,
    s miben tudunk Neked segíteni? Mi a problémád?
    Örülünk, hogy 12 éve játszol már, de ez nem csevegő topik, hanem Segítségkérő topik.
    Amennyiben Játékostársakkal beszélgetnél, nézz körül a Törzsasztalon belül vagy a Ki kicsoda topikokban, itt találsz kötetlen csevegő topikokat.
    Ha pedig problémád van, segítségre van szükséged, akkor írd meg részletesen, hogy miben segíthetünk.
    A Fórumszabályzatokat is javaslom olvasd át (újra):
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    miben segíthetünk Neked? Másik két bejegyzésedet töröltem, mert csak a Farm nevedet és Farm ID-dat írtad meg benne. Figyelj arra, hogy ne írj egymás alá több bejegyzést, Szerkesztéssel tudsz módosítani a saját Bejegyzéseiden, ezt a bal alsó sarokban találod.
    Minden topik első bejegyzésében találod meg azt, hogy adott topikban milyen témában várunk írásokat.
    Ez itt egy Segítségkérő topik, nem csevegő. Az információt köszönjük, hogy 12 éve játszol már.
    Amennyiben Játékostársakkal beszélgetnél, nézz körül a Törzsasztalon belül vagy a Ki kicsoda topikokban, itt találsz kötetlen csevegő topikokat.
    Ha pedig problémád van, segítségre van szükséged, akkor írd meg részletesen, hogy miben segíthetünk.
    A Fórumszabályzatokat is javaslom olvasd át (újra):
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    áthoztalak a Piacos segítségkérő topikba.
    Benéztem Hozzád, s nem látok problémát - az 1-es számmal jelölt helyen aktiváltam a bahás termékeket, s minden kategóriában látszik a kínálat (a farmost kikapcsoltam).
    A kép a Te farmodon készült az imént:
    upload_2025-2-24_14-43-8.png
    Ha Te nem ezt látod, pedig a beállítást elvégzed, akkor javaslom, hogy töröld a beragadt Sütiket (Cookies), s ürítsd a gyorsítótáradat. Ha kliensben tapasztalod, próbáld meg a klienst törölni (mindenhonnan - a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is) és újra telepíteni egy Ccleaneres géptakarítást követően.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és szöszi50 kedveli ezt.
  10. szöszi50

szöszi50 Fórum parancsnoka

Szép napot kivánok!Köszönöm szépen a válaszodat!Ma már müködik minden rendessen!

Dolphin kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    köszönjük a visszajelzést, örülök, h rendben van a piac már Nálad is.
    További jó játékot!

szöszi50 és Swartsch kedveli ezt.
  12. holdjáró

holdjáró Járnitanuló

Sziasztok! Az Északi erdőben nem lehet bearatni a fákat....:( Délelőtt is próbáltam, meg most is. Nem tudom, hogy központi hiba vagy csak nálam nem megy.
    farmnév: holdjáró ID:5305871

13. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia, szerintem tele van a raktárad. Nézd meg, hogy van-e figyelmeztető kisharang a fatermések sorban. Ha igen, adj a megrendelőknek vagy csinálj jelvényt.

Luminary kedveli ezt.
  14. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint a fatermések kategóriában nincs több hely a raktárban. Ahhoz, hogy be tud takarítani a termést először helyet kell csinálnod a raktárban. Úgy látom, hogy most a megrendelőket ki tudod szolgálni. Ha még mindig kevés a hely, akkor tudsz jelvényt gyártani, vagy az Újrahasznosítót is indíthatod, ahová bedobálhatod a felesleges fatermést, növényt illetve egyéb olyan raktáras cuccot, ami foglalja a helyet, de még nincs rá szükséged.
    A gyopáron véges a raktárak tárolási kapacitása, nem gumifalú, mint a farmon. Belépve egy narancs, vagy piros harang figyelmeztet, hogy melyik kategóriában van tele, vagy majdnem tele a raktár.
    Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  15. holdjáró

holdjáró Járnitanuló

Köszönöm szépen, az volt a baj. Erre nem gondoltam

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Valóban nem volt több hely. Köszönöm a tanácsot is, hogy mit tegyek.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.2.25
    Luminary és Sylja kedveli ezt.
  16. Negedi

Negedi Junior szaki

Pár hete jelent meg az a hiba, hogy játék közben egyszer csak teljesen fekete lesz minden. Semmit nem tudok csinálni. Ki kell lépnem, majd pár perc múlva vissza. Azt hittem a gépemmel van valami, bár máshol nem volt ilyen problémám. A mai nap kérdeztem a szomszédomat, nála is gyakori ez a jelenség. Pont az történik nála is, mint nálam. Kocsit megnyugodtam, hogy nem csak nálam sötétül el minde. Ma meg már a kisebb telkemen is jelentkezett. Jelezni szeretném, hogy a központ is tudjon róla és utána tudjanak nézni.

17. Dolphin

Szia,
    kliensben vagy böngészőben tapasztaltad a jelenséget? Milyen művelet végzésekor jelentkezik?
    Kérlek, adj Farmnevet / Farmneveket és Farm ID-t, ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

18. pagi761

pagi761 Utánpótlás-írogató

Jelezni szeretném, hogy a múzeumnál továbbra sem számol, és nálam az összes farmon -a számláló alatti területen fekvő - kézzel aratható kitehetőt nem tudom leszedni . Ez a kergekert, világítótorony, kincses sziget,hajótöröttek partjára vonatkozik! Köszönöm az esetleges segítséget!
    pagi761 ID: 14065995

19. kevinerika52

kevinerika52 Járnitanuló

Szia. Én sem tudtam levenni, mióta kikapcsoltam az egérkurzort egyik event miatt, sőt a szédültről sem de visszakapcsoltam azóta sikerül leszednem.

genka53 kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    a beállításokon ha módosítasz az aratás erejéig, akkor fogod tudni a lap tetején lévő dekorokat is aratni.
    Ezt állítsd KI értékre a Játékbeállítások / További beállítások oldalon, majd alul nyomd meg a Mentés gombot.
    A Kép csak illusztráció, nem Nálad készült:
    upload_2025-2-25_10-56-4.png
    Ezt pedig állítsd BE-re:
    upload_2025-2-25_10-56-39.png

Aratás után visszaállíthatod, ha gondolod.
    A Múzeum aratások után a TP-t területváltás / frissítés után sem írja jóvá? Melyik területen arattál ma múzeumot? Felírtad esetleg mennyi TP-t kellett volna kapnod, mennyi volt az egyenleged aratás előtt / után?
    További jó játékot!

Swartsch, genka53 és pagi761 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.