Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, hogy hol tudnám megnézni mennyi mini játékot játszottam le eddig, és a játék végéig összesen mennyi kell.
    Köszönömelőre is a segítséget.
    Gazda: Ibolya51 ID: 10494510

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ebben az eventben a mini-játék "mellékszereplő", Mindenki annyit játszik belőle, amennyit szeretne. Nincs előírt darabszáma.
    Most a Megrendelők (Rackó és Trüffel Töfi) kiszolgálásával kell Haladási pontokat gyűjtenünk, amely így néz ki:
    A haladási pontok alapján kapjuk meg a Haladási sor jutalmait, melyet itt tudsz átolvasni újra (bekezdés végén van a táblázat)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karneváli-forgatag-2025-február.26046/#post-1438230
    Eddig 35 pontot gyűjtöttél, ezt az 5. számmal jelölt csomag ikonnál tudod Te is ellenőrizni az event területen.
    upload_2025-3-4_14-43-54.png

A Játék naplója alapján eddig 20 db Mini-játékot játszottál, ezt a felületen Te nem látod sehol, mivel nincs jelentősége a jelenlegi eventben, hogy ki mennyit teljesít. Amit a Kosárral begyűjtesz a Mini-játék során az azonnal könyvelődik a Farmodon.
    További jó játékot!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  3. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Jó estét! 20 óra 20'-kor megvásároltam az M-es kosarat, de nem kaptam meg.ID 9805208. köszönöm, ha megnézitek,

4. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám az ellenörzése alapján, belépve a farmodra a következőket állapította meg:
    Ma 3 kosarat vettél, ezek tartalmát mind meg is kaptad:
    - 2025-03-04 09:02:17-kor vettél egy Mulatság kosár M-es kosarat
    - 2025-03-04 16:25:10-kor vettél egy Mulatság kosár XL-es kosarat
    - 2025-03-04 20:20:26-kor vettél egy Mulatság kosár XL-es kosarat
    A kosarak tartalmát itt tudod ellenőrizni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karneváli-forgatag-2025-február.26046/#post-1438234
    További sikeres játékot kívánunk!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  5. rozsazsuzsa

Tisztában vagyok azzal, hogy mikor mit vettem, csak a kérdésem az lenne, hogy vajon miért nem kaptam meg a kosarat. remélem ez is ellenőrizhető, mert így úgy érzem, hogy meg vagyok lopva.!!!!!! Szerettem volna teljesíteni a feladatot, ezért vásároltam. A harmadik kosarat nem kaptam meg, mivel akkor sikerült volna befejeznem a feladatot

Utoljára szerkesztett: 4.3.25
  6. Dolphin

Szia,
    én végeztem el az ellenőrzést. Csak azt tudjuk megírni válaszban, amit a Játék naplójában látunk.
    Te azt írtad, hogy M-es kosarat vettél 20:20-kor, így gondolom annak tartalmát keresed a pajtádban.
    Ahogy a fenti kigyűjtésben is láthatod, Te XL-es kosarat vettél este, ennek tartalmát (100x Cukorkahal és 2x Szivárvány) a vásárláskor megkaptad. Ezért tette be Kollégám a linket, hogy ott ellenőrizni tud a kosarak tartalmát.
    Természetesen, ha nem fogadod el válaszunkat, van lehetőséged a Supporthoz fordulni.
    Olyan e-mailcímet adj meg a bejelentésben, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni. A Supporttal folytatott levelezésből ne hozz semmit ide a Fórumra már, mert levél titoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!

kigyo51, jófarmerlány és Swartsch kedveli ezt.
  7. rozsazsuzsa

Nagyon köszönöm ezt a bőséges mindenre kiterjedő segítséget. véletlenül írtam Z M-es kosár vásárlást, hisz XL-t vettem. csak azt a bizonyos 100 Cukorkahalat nem kaptam meg, hisz azzal be tudtam volna fejezni a feladatot. Köszönöm, de a supportnak nem írok, nagyon macerás. Bár korábban egy alkalommal írtam és orvosolták a problémám, de egyszerűbb ha visszafogom magam és nem vásárolok. Mindent köszönök.

8. Dolphin

Szia,
    további adatokat is kigyűjtöttem Neked:
    jelenleg a Cukorkahal felröppenőből 463 db van a Pajtában, tegnap (2025.03.04-én) aratással 205-t szereztél, Szomszédoktól 15 db-ot kaptál.
    Két XL kosarat vettél, ebből kaptál 200 db Cukorkahalat.
    A Megrendelőknek az alábbi időpontokban adtál be tegnap:
    - 2025-03-04 00:47-kor 12 és 17 db
    - 2025-03-04 09:00-kor 12 és 17 db
    - 2025-03-04 16:23-kor 17 db
    - 2025-03-04 23:35-kor 12 és 17 db

Eddig összesen 438 felröppenőd volt Cukorkahalból, 45 db-ot kaptál Szomszédoktól, 200 db-ot szereztél vásárlással. Ez összesen 683 db.
    Eddig Rackónak 220 db-ot adtál be összesen, 683 - 220 = 463
    Én nem látok Nálad semmi hiányt a Játék naplójában fellelhető adatokból.
    Ha Te a pajtában nem a fenti mennyiséget látod a Cukorkahalból, akkor kérlek, töröld a Sütiket, ürítsd a Gyorsítótáradat.

A másik - már játékban lévő - eventkellék a Pattogatott borsó eventnövény, ebből jelenleg nincs a Pajtádban, csak a földbe van elvetve 84 db magod, mely legközelebb 2025-03-05 05:04-kor beérni.
    Itt a Fórumon ennél többet nem tudunk Neked segíteni, ha továbbra is hiányolsz event kelléket, akkor a Supporton tudsz jelentkezni.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

9. rozzy70

rozzy70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha kivettem a Páncél Pannit a farmomról akkor örökre elvesztettem?

10. Nagycsuti

Nagycsuti Utánpótlás-írogató

Szia nem veszik el, bekerűl a raktárba, bármikor kiteheted újra.

Luminary és rozzy70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.