Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban elfogytak a jegyeid. Kereteztem neked pirossal, hogy hol találod az információt. A vásárlás gombra kattintva tudsz venni további repülős üzeneteket.
    A kép nálad készült:
    upload_2025-3-3_9-30-14.png

Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  2. Vincüske

Vincüske Fórum-zöldfülű

Az elmúlt hetekbe volt egy kis zűrzavar? Azóta csak 8 szomszédot látok? Lehetne , hogy visszakapjam őket? Mert eddig tele volt a listám?

3. Luminary

Szia!

Igen, az Aktivitási hőmérő hibája miatt elveszítettünk szomszédokat. Erről itt van a hivatalos tájékoztató:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-az-aktivitási-hőmérő-rendszernél.25943/

Amint olvashatod, mindenkinek magának kell visszahívnia a szomszédait, amennyiben még aktívak. Ha, nem akkor új, aktív szomszédokat keresni helyettük.

Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  4. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

KÖSZÖNÖM:inlove:

Azt még megkérdezem, hogyan kapok vásárlás nélkül repülés üzenet lehetöséget?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.3.25
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Minden szintlépéskor kapunk egyet.

Othep, Dolphin, -ágianyu33- és még 1 ember kedveli ezt.
  6. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Köszönöm:inlove:

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Sziasztok!

A gyopáron nem működik a Favágó.
    Sok esetben többszöri kattintásra (20-nál többnél sem) sem jön elő az ablak a felfelé mutató, jobb szélső nyíl esetében:
    Ha pedig előjön, a megtévesztő, minden taroló beállítás bukkan elő és emiatt pár napja jelentős kár ért, mely negatívan befolyásolta a tervszerű, gyopáros menetet és a megrendelők kiszolgálása és meghiúsult.
    A hiba jelenleg is fenn áll:

Sagittarius69 ID: 49043685

8. Szmituri

Szmituri Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Az okosfüles laborja dekoráció az automatikusan jár mindenkinek, vagy szinthez vagy valami máshoz van kötve, hogy ki kap? Mert én nem kaptam meg. 48-as szinten vagyok. Már frissítettem is, de mégsem látom.
    Köszönöm, ha válaszoltok.
    Szmituri id57821630

9. -BombadilToma-

Szia!
    Az ismertetőben benne van:
    Vagyis 2 szint kell csak, ami hamar meg is van, és megkapod a dekort. Szintlépés után egy frissítés kelleni fog.

10. Vincüske

Vincüske Fórum-zöldfülű

Igen , már próbálkoztam de ott a baj, hogy nem ajánl fel üres listát? Akkor mi a megoldás? Köszönöm , hogy válaszolsz további szép napokat!:)

Bocsánat! végre sikerült!!:inlove: Elnézést kérek ;), minden rendben , minden jót és szépet! :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.3.25
    Luminary kedveli ezt.
  11. bogyolaluka

bogyolaluka Utánpótlás-írogató

Szia
    A segitségedet kérném a gyopárvölgyben nem tudom kivágni a fákat amik már le lettek aratva.Se kézzel,se segítő munkásokkal.válaszodat előre is köszönöm üdv:
    bogyolaluka ID:1795905

12. -BombadilToma-

Szia!
    Ha nem tudod kivágni a fákat, annak egy oka lehet: tele a raktáradban vagy a fatuskó, vagy a zöld üzemanyag tároló (ide kerül a gyújtófa). Használj fel, és ha lesz hely, máris ki tudod vágni a fákat.

13. bogyolaluka

bogyolaluka Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítségedet,a gyújtóst eladtam így már üzemel a favágás.Baráti üdvözlettel:
    bogyolaluka ID:1795905

-BombadilToma- kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    jelzésedet és a képeket továbbítottuk a Központ részére.
    A vizsgálatig, válaszukig türelmedet kérjük.

Swartsch kedveli ezt.
  15. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Sziasztok!

Kézzel arattam az előbb a múzeumot a Kincses szigeten és nem számolta a TP-t.
    Az is lehet, hogy már régóta így van csak eddig nem figyeltem.
    Utána tudnátok nézni?

GreekYogurt
    ID:56621895

16. Luminary

Szia!

Ellenőrzésem szerint 2025-03-03 17:59:29 órakor arattad a Kincses szigeten a Baha múzeumot. 1.254.400 Trópusi TP került jóváírásra a farmodon. Ez pontosan megegyezik azzal, amit jelenleg a Múzeum információs ablaka mutat.
    Elképzelhető, hogy azonnal nem látod a jóváírást, de egy területváltás után biztosan könyvelődik az aratás eredménye.
    További jó játékot kívánok!

GreekYogurt és Swartsch kedveli ezt.
  17. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Szia!
    Köszönöm szépen a segítséged. :)

18. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Jó reggelt!
    Ma ez a kép fogadott minden oldalon, nem annyira zavaró, nem kérek ellenőrzést, csak szólok. A kalaposon játszom.
    Farmerama 2025. 03. 04. 7_36_29.png az event részéből ,a fő farmon és minden oldalon.

19. emmucika

emmucika Junior szaki

Sziasztok: Szeretném a segítségetek kérni, miért van az ,hogy belépek a farmomba elkezdem a betakarítást és nem telik el 10-15 perc és kikapcsol a játék automatikusan és akkor kezdhetem az elejéről az egészet és ez már napok óta igy működik? köszönöm emmucika

20. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    böngészőben vagy kliensben játszol / tapasztalod a fent leírt problémákat? Kapsz üzenetet a kikapcsolódás előtt?
    Milyen gyakran takarítod a gépedet?
    Amit javasolni tudok, az egyrészt kapcsold ki a gépedet és a Wifi routert / modemet, egy pár perces pihentetést követően fordított sorrendben kapcsold vissza őket. Nem csak a számítógépnek, a routernek / modemnek is jót tesz időnként egy újraindítás.
    Ha böngészőben játszol, akkor érdemes minden belépés előtt törölni a beragadt Sütiket (Cookies) és üríteni a Gyorsítótárat.
    S ajánlott rendszeres időközönként a Ccleaner futtatása is.
    Amennyiben kliensben játszol, segíthet a Kliens törlése és újratelepítése (fontos, hogy minden mappából töröld - Programok, Letöltések, Lomtár, s utána futtass egy CClenares takarítást is, mielőtt újratelepíted)
    Remélhetőleg ezen megoldások segítenek.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.