Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Rackó 2. megbízása adja az 1 db szivárványt, Te a 3. és 4. megbízást teljesítetted.
    Rackó teljesítési jutalmát a 2 db szivárványt pedig akkor kapod meg, ha a bárány mind a 4, azaz összes feladatát teljesíted.

Tekintsd át a jutalmakat: https://board-hu.farmerama.com/threads/karneváli-forgatag-2025-február.26046/#post-1438230

Dolphin, kigyo51 és Szofi1324 kedveli ezt.
  2. rezsder

rezsder Járnitanuló

Valahova kitettem a banán breaktánc dekort. Tudtok benne segíteni? Előre is köszönöm.
    rezsder, 17252222

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem csodálom, hogy nem találtad:). Jól sikerült eldugnod a Szédült szántón - felülről a 2. Levéltánc dekor mögött van.
    upload_2025-3-10_20-51-7.png

További jó játékot!

4. rezsder

rezsder Járnitanuló

Köszönöm! :D:D:D

Luminary kedveli ezt.
  5. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Lemaradtam a legutóbbi turbó malom vásárlásról.
    A kérdésem az lenne, hogy a malom - vásárlás csak időszakos dolog, vagy lehet valahol vásárolni máshol is, mint pl. munkásokat?
    Köszi

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Turbómalom előfizetés havonta egyszer érkező akció, így, ha lemaradtál róla most márciusban, akkor következő hónapig várnod kell a vásárlási lehetőségre. Addig pedig normál idővel tudod a tápot előállítani. A Bölcs tölgynél nézd meg, hogy kiváltottad-e a már a rúnát, amivel 10%-kal csökken a tápok előállítási ideje.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Kérdésem a következő! Lehet a két karaktert 1 etetésnél beadni? Mert ha nem akkor már nem ültetek,mert éjfélkor nem szeretnék felkelni ! Köszi a választ

8. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nem nagyon értem, hogy mire gondolsz, de ha arra, hogy egyszerre mindkettő megrendelőt ki tudod-e szolgálni, akkora válasz igen, ki tudod szolgálni - feltéve, hogy van elég eventnövényed, felröppenőd és egyéb dolog (fatermés, termény, állat), amit a pajtából kér.

Ha nem erre gondoltál, akkor kérlek fejtsd ki bővebben.
    Megértésedet köszönöm.

9. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Igen erre gondoltam! köszi

10. galagonya51

galagonya51 Járnitanuló

Szia! Miért van az event ismertetőnél a tavalyi top ismertetője?

11. Dolphin

Szia,
    azért került fel a listában, mert tegnap beraktam egy közleményt a dekor név módosításáról.
    Ez látszik is a sor végén, hogy új hozzászólás tegnap 10:06-kor volt az adott topikban:
    upload_2025-3-12_9-57-9.png
    Ha rákattintasz ott a sor végén az időpontra, akkor el is visz a bejegyzéshez:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Őszi-fesztivál-top-4000-2024.25635/#post-1440803
    További jó játékot!

kigyo51, Swartsch és Marika312 kedveli ezt.
  12. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Hol lehet rozsaszin malacot szerezni

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  14. mami531953

mami531953 Haladó

Bocsika,de nem tudom melyik termentes ol adja a Selyemfonalat es a Necronomicont.Koszi a valaszt.

15. ildici

ildici Utánpótlás-írogató

Szép napot!Egy régi játékos vagyok, aki folytatja a játékát.Próbálom újra felvenni a fonalat a játékkal kapcsolatban.Lenne egy kérdésem..annó valami vulkánbungallóhoz nem jutottam hozzá, így a lajhárszobrot nemtudom aktiválni.
    hogy tudok hozzájutni?
    köszönöm válaszod

16. Dolphin

Szia,
    erre a kérdésre az Enciklopédiában találjuk meg a választ könnyen, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.

A Selyemfonalat a Fonalfarm, a Pók terményes ólja adja, a Műhelyben nem megépíthető, de Gazdaköri küldetésből szerezhető, s csere napon is tudsz szerezni, itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860850
    A Selyemfonál piacképes termék.

A Necronomicont a Necronomicon nyomdagép, a teliholdas Tintahal terményes ólja, mely megépíthető a Városban, a Műhelyben, barkácscuccok leadásával. Erről itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-és-ólak-a-játékban.16260/page-8#post-1272641

Sok sikert a megszerzésükhöz, termeléshez.

Swartsch kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    a Maja majmok szentélyében tudunk szobrokat kiváltani, s minden szobornál van feltétel, hogy mi az amit a szobor eléréséhez ki kell váltanunk már előtte.
    upload_2025-3-12_16-8-35.png

Mivel azonosító adatokat nem hoztál, így benézni nem tudok Hozzád.
    A Lajhár szobor kiváltása a 6. kamrában történhet meg, s az szükséges hozzá, hogy a 6. kamrát kiváltsd előtte, ennek ára 30 Arany banán:
    upload_2025-3-12_16-3-20.png

A Vulkánbungaló a Lajhártojásból fejlődik ki, amit a 7. kamrában fogsz tudni kiváltani, a középső sor utolsó szobra lesz az, s a fejlesztéseket pedig a 8. kamrában fogod tudni kiváltani. Ezekről itt találsz bővebb információt az Enciklopédiában:
    Maja majmok szentélye
    Ha ezek alapján nem boldogulsz, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül sajnos csak általános információkkal szolgálhatok.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  18. mami531953

mami531953 Haladó

Draga Dolphin!Halasan koszonom a valaszodat,tovabbi sok-sok turelmet kitartast es valaszadast a figyelmetlen es tudatlan kerdezokhoz.

Dolphin kedveli ezt.
  19. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

sziasztok, már nem egyszer többször előfordult hogy elvetettem jelen esetben az event növényt többszöri ránézés szerint szépen telt az ideje az érésig, és egyszer csak kilép a program vissza lépve írja hogy frissült mikor belépve meg azt látom hogy üresek a földek, és ez már többször előfordult már, megkérhetek valaki nézze meg nekem hogy ez mi lehet
    ezzel csak az a bajom hogy ma már hiába vetem vissza ma ezt már bearatni nem lehet, és egyébként meg pont úgy számoltam hogy ezt az event növényt ma még egyszer bearathattam volna az este

20. Dolphin

Szia,
    lehet pont akkor futott egy frissítés, amikor vetettél, s így nem jutott el a szerverig az információ. Ma egy óra magasságában volt egy frissítés. Vagy okozhat még ilyet, ha vetéskor le voltál szakadva a Hálózatról, vagy a vetés után túl gyorsan kiléptél az adott területről, így nem jutott el a szerverig az információ. Minden tevékenység után érdemes várakozni egy kis ideig, s területek közötti ide-oda lépegetéssel ellenőrizni, hogy minden rendben van-e, s csak utána kilépni a Játékból.
    Sajnos nem látunk olyan információt a Játék naplóban (akkor sem, ha hoztál volna azonosító adatokat), hogy mikor vetettél el bármit a földbe, ha jelenleg üres a földed. Csak az aktuális állapotot látjuk mi is a rendszerben, illetve azt látjuk mikor arattál egy adott földön, de ott sem látjuk, hogy mi volt a földedben (csak azt látjuk, hogy milyen felröppenők érkeztek az aratáskor).
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.