Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Szép napot! Segítséget szeretnék kérni. Meg van a 3 műkertész jelvényem, de Füles Karcsi nem vesz róla tudomást, mi a hiba?
    ID: 2302575 Köszönöm a választ!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha elolvastad a küldetés követelményeit, akkor rá kell kattintani a zöld színű OK gombra és onnantól kezdi számolni a rendszer a legyártott jelvényeket.
    Megtetted ezt?
    Ne feledkezz meg róla, hogy új küldetésnél szükséges "leokézni" a feladatot, mielőtt teljesíteni kezdjük.
    Ilyenkor a felkiáltójel kérdőjelre változik a figura feje fölött és mindaddig "?" , amíg nem szállítjuk be az összes igényelt dolgot.

Dolphin, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Szia! Szerintem leokéztam, mert a másik feladatot elfogadta. Köszönöm a segítséget.;)

4. Othep

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

5. kicsy0123

kicsy0123 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ellenőrzést szeretnék kérni, hogy hol csúszott el az event teljesítésem!
    Lejátszottam a 25 játékot, kosarakat vettem, mégsem érek el a feladatsor végéig!
    Köszönöm szépen ha megnézitek !
    kicsy0123
    ID 23750845

6. Othep

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése alapján valóban csak 2 jelvényt fogadott még el Füles Karcsi.
    Ez akkor fordulhat elő, ha nem OKézod le a feladatot, mielőtt elkészíted a Megrendelők által kért jelvényt, vagy bármely más feladatot.
    Mint írtam, ha aktiváltad azt a küldetést, akkor a felkiáltójel kérdőjelre változik a megrendelő feje fölött és mindaddig úgy marad, amíg nincs teljesítve az adott küldetés maradéktalanul.

Még 1 db Műkertész jelvényt kell gyártanod, hogy teljesüljön az a szint.

Dolphin kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján ott csúszták el, hogy most is 1x1-be van ültetve az összes eventnövényed!
    Vannak bónuszaid, cseréld ki a Répás-almás csatnit a gyémántban.
    Növénybevételi bónusz is mehet a Karácsonyi süti helyére.
    Ha van Jack, akkor azokat is bevetheted.
    Sajnos elég sok hiányzik még, kosárral sem olcsó befejezni.

2.345 völgyi rózsa, 1605 szúrós gomba.... és 1000 Vizibogyó hiányod van.
    A jelenleg elvetett magokat sem tudod olyan hozamra felhozni, hogy elég legyen.

Gondold át, hogy tényleg be akarod-e fejezni... ha a felhőt már megszerezted, akkor a lényeg már megvan. (22. haladási szint).
    Ezután már semmi nélkülözhetetlen dolog nincs az eventben.

Sajnos nem olvastál elég figyelmesen: az eventismertetőben szerepel, hogy az event 2x2-es földekre van tervezve és a learatott növényeket nem lehet visszavetni, csak a feladatba lehet beadni.

Bár tudom, hogy számodra már késő, de ITT pl. olvasható a tipp, hogy mekkora hozamnak kell lennie a földeken ahhoz, hogy ne fogyjunk ki a magokból.
    (Érdemes fifikásabb eventeknél eventcsevegőket olvasni.)

Dolphin, kigyo51, Zsuzsikan és 3 más kedveli ezt.
  8. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Láttam, van olyan nyeremény a sárkányoknál, hogy x 50 000 btp x szint.. ez most a max. 800, vagy ha egyszer feloldják, akkor a magasabb szint szerint aktiválódik?
    Köszönöm a válaszotokat :)

9. Othep

Szia.

Ez a nyeremény erre az eventre vonatkozik, az event végéig él.
    Azaz, amennyi a Baha szinted a feladat teljesítésének pillanatában, annyiszor 50.000 BTP-t kapsz.
    Ha pl. holnap teljesíted a feladatot, és épp a 800. szinten vagy, akkor a 800 x 50.000 BTP-t kapod, ha 753. szinten vagy holnap, akkor 753 x 50.000 BTP-t kapsz.

Dolphin és Zsuzsikan kedveli ezt.
  10. kicsy0123

kicsy0123 Utánpótlás-írogató

Szia kedves Othep!
    Koszonom a segitsegedet es valaszodat .

Luminary és Othep kedveli ezt.
  11. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm :)

Othep kedveli ezt.
  12. zizzina

zizzina Utánpótlás-írogató

sziasztok.szeretném megkérdezni miért nem tudok vadaskertet vásárolni?csak manufaktúra engedi vásárolni
    üdvözlettel

13. Othep

Szia.

A megszerezhető raktárházak száma maximalizálva van.
    Ha a Vadaskertből a 7 db-ot megszerezted, akkor egyelőre nem vásárolhatsz többet.
    Remélhetőleg érkeznek majd újabbak is a játékba.

A zöld linkeken olvashatod, mikor voltak az akciók: >>Raktárházak<<

Dolphin, zizzina és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! szeretném kérdezni, hogy a megváltozott imail címem miért nem tudom átírni ,javítani. ****- ról
    ****-ra hiába próbáltam állandóan visszaugrik a rossz imail címre, így hírlevelet sem kapok. Kérlek segíts !!!
    ID 13085312 köszönöm !!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.5.25
  15. Othep

Szia.

Kérlek, ne írj ki személyes adatot egy nyilvános fórumra (az e-mail-cím is annak számít).
    Hol szeretnéd javítani, hová szeretnéd beírni a jó e-mail-címedet, és nem sikerül?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Ár 2 napja nem kaptam magokat Nem tudok tovább lépni Pedig nagyon kéne Kérlek segíts hogy tudjak tovább játszani ID4583338

17. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Köszönöm.:)

Othep kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján Epoxi ragasztó felröppenőt kell még gyűjtened, hogy további magokat tudj szerezni.

upload_2025-5-25_15-20-32.png

Ebben az eventben nem visszaültethetők a kifejlett növények, csak a feladatba tudtad beadni.
    Így a szokásos 5 db se érkezik.
    Javaslom, hogy valamilyen hozamnövelőt használj - de mindenképpen számolj utána, hogy elég növényt tudsz-e termelni, mivel 2x1 földeket használsz.
    A gyémánt rekeszbe tehetsz 200%-os bónuszt, illetve az arany rekesz Karácsonyi sütijét is cserélheted egy növénybevételi bónuszra.
    Szükséged van még 1715 vizibogyóra, 1845 Völgyi rózsára, 1605 szúrós gombára.

Kérlek, feltétlenül kísérd figyelemmel a növénymennyiségedet, nehogy mag nélkül maradj!
    Mert mint említettem, ebben az eventben nem visszaültethetők a növények.

Ha elfogy a magod, ebben az eventben csak a kosárvásárlás a megoldás.

Sok sikert. :)

Dolphin kedveli ezt.
  19. Adrika1102

Adrika1102 Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok, most léptem be a játékba és kiváltottam a napi ajándékot, ami 4 ó aratógép, azonban nekem nincs, megnéznétek, hogy mi a hiba? köszönöm ID55268046

20. babi358

babi358 Fórummogul

A felhasználói fiók beállítások jobb felső 2. #