Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kb. fél órája nem lehet belépni a játékba, belépés után nem tölt be a játék, szürke a képernyő. Frissítés után próbál újra tölteni, de ismét elszürkül minden.
    Win-11, Edge böngésző.
    Nem kérek ellenőrzést, csupán jelezni szeretném.

Swartsch és juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy nálam katasztrófa a játék, területváltás, aratás, okos füles begyüjtése, folyamatosan frissíteni kell a játékot minden művelet után. Ez kb 2 napja megy így, több böngészőt is próbáltam, takarította, stb.

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Farm név és Farm ID megadása nélkül sajnos nem tudunk sem ellenőrzést végezni és segíteni.
    Amennyiben csak panaszként írtad le problémádat, akkor arra a jövőben a Panaszkönyvet használd.
    Amit javasolni tudok, próbáld meg a klienst letölteni, s azon játszani.
    Ahhoz itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/

A lassú akadozó játékhoz itt találsz még javaslatokat Ableotory TL-től:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Ez mellett a szokásos dolgokat tudom javasolni:
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Wifi Router / Modem újraindítása pár perces pihentetéssel
    - CCleaneres takarítás
    - Gyorsítótár törlés
    Reméljük vmelyik megoldás segít Neked is.

juliannakoczkas, aida2330 és Swartsch kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jeleztem a Központ felé jelzésedet, nem tudnak problémáról - nekem sajnos nincs Edge böngészőm, nem tudom kipróbálni.
    Próbáld meg a gépedet újraindítani, és a gyorsítótárat törölni és ezt követően próbálj meg újra belépni.
    Azt tudom javasolni, ha továbbra sem tudsz belépni ott, próbálj ki másik böngészőt ideiglenesen (Chrome-ba gond nélkül be tudtam lépni), vagy használj klienst.
    Reméljük helyreáll a Játék Nálad is mielőbb.

juliannakoczkas, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen, már be tudtam lépni.

6. tnagy59

tnagy59 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Lehet én vagyok itt a legtudatlanabb zöldfülű, túl sok sikert nem értem még el az eventeknél, termelgetek és ennyi, viszont nem tudom hol találhatom meg a horrorparadicsomot, szükségem lenne rá például a tintahal tenyésztéshez. A sok egyéb mellett ez lenne most az egyik legfontosabb kérdésem. Előre is köszönöm a válaszokat.

7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A Horror paradicsom ól alapvetően nem megszerezhető Jack boltjából.
    Próbáld meg beszerezni a csere napon valamelyik játékostól vagy esetleg próbáld meg az ajándék topikban mivel ez az ól nagyon régóta van bent a játékban, hátha akad 1-2 játékosnak aki szívesen adna neked. Ezt itt tudod megtenni: KATT

Esetleg nézd meg, hogy rendelkezel-e Teliholdas éj láda V-el, mivel ez a láda adhat Horror paradicsom ólat.

Sok sikert, további jó játékot.

tnagy59, juliannakoczkas, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  8. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

Szia! Holnaptól indul a Mélykék ajánlatok. Ebben van Party pörgetés is. A jelenlegi PP állományom meghaladja a 200 db-ot. Csak a biztonság kedvéért, ha megveszem a csomagot, megkapom a PP-t is?
    köszönöm

juliannakoczkas kedveli ezt.
  9. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Igen.
    Valós pénzen történő vásárlás esetén mindig meg fogod kapni a Party pörgetést, akkor is, ha a Party pörgetéseid száma meghaladja a 200-at.
    Megértésedet köszönöm.

10. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

köszönöm

juliannakoczkas kedveli ezt.
  11. tnagy59

tnagy59 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ