Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Sziasztok segítséget kérnék hol találom az okosfüles labort köszönöm előre is katy5757

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha nem tetted ki területre, vagy Múzeum raktárházba, akkor a Láda / Váza ikon / Dekorációs tárgyak fül alatt kell keresned.
    Okosfüles alap laborja a neve.
    Előfordulhat, hogy már fejlesztetted is. Ekkor megváltozik a neve, itt nézheted meg a fejlesztett változatokat: https://board-hu.farmerama.com/thre...típusú-dekor-2025-március.26059/#post-1438825

Ha semmiképp sem találod, akkor hozz farmnevet és ID-t, hogy segítsünk megtalálni.

3. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Sziasztok már megint én vagyok megtaláltam a labort erre mondják azt hogy először nézz és utána kérdezz katy5757

Luminary és Othep kedveli ezt.
  4. ildici

ildici Utánpótlás-írogató

Morfium a nevem,
    ID 1839248

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Lajhárvacok szobrát kiváltottad már. Több Lajhárvacok óllal is rendelkezel a bahás területen.

Ami nincs még kiváltva nálad, az a Lajhártojás szobra a 7. kamrában - ezt ki is tudod váltani, van elegendő banánod hozzá.
    upload_2025-3-16_7-43-44.png

upload_2025-3-16_7-48-20.png

s az ehhez kapcsolódó fejlesztések, ahol láthatod is, hogy ezek kiváltásához az szükséges, hogy a Lajhár tojás szoba kiváltásra kerüljön:
    upload_2025-3-16_7-46-14.png

Ahogy azt múltkor megírtam, a Lajhártojásból fog kifejlődni a Vulkánbungaló, amihez 4 fejlesztést tudsz itt megszerezni Arany banánok leadásával.
    Sok sikert a kiváltásokhoz, talán így a csatolt képekkel már boldogulsz, ha a szöveges válaszom alapján nem jártál sikerrel.
    További jó játékot!

Othep és Swartsch kedveli ezt.
  6. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Csupakabra honnan szerezhetö. Köszi

7. Synodendron

Synodendron Junior szaki

Sziasztok.
    Az ezer és egy lovag felröppenője a homokóra volt.
    Még mindig a pajtámban csücsül.
    Mi lehet a gond ?
    Gazda : Synodendron
    ID : 57577638

8. Othep

Szia.

Nincs semmi gond.
    Jövő hétre tolódott a visszaváltása.

-ágianyu33- és Synodendron kedveli ezt.
  9. Othep

10. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. A segítségeteket kérem. Mind a három ólat megkaptam: Góliát bogár, Drakula papagáj, és a Hiéna odút is , és nem találom őket, ki szeretném tenni, de nem találom.
    Köszönöm előre is a segítséget.

11. Othep

Szia.

A Góliátbogárlak farmos és csak narancsot kaptunk az eventből.
    A Hiénaodúból kaptunk alapot és narancsot.
    A Drakulapapagáj fészek rémséges állat.

Nézd át itt a jutalmakat: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vadon-állatai-2025-március.26091/#post-1440778

Ha nem raktad ki őket területre vagy Vadaskertbe, akkor meg kell találnod az adott területhez tartozó Láda / Bari ikon alatt.
    Használd a keresőt.
    Ha semmiképp sem találod az ólakat, akkor kérlek adj farmnevet és ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Abban kérek felvilágosítást, hogy Gyopárvölgy főterén Alice Gamsbart arra kér, hogy a játéktéren helyezzek el 20 Alpesi kékfű magját! Jelenleg 25-ös szinten vagyok. Az Alpesi rózsa magjából csak 16 db-t tudok ültetni (igaz hogy 16x5-t arathatok) de az nem 20. Feltételezem, hogy a vetési összeg az Alpesi kékfű magjára is vonatkozik. A kérdésem az hogy az elűltetett 16 db-hoz hozzáadja a következő 4 vetést, vagy újra nulláról indul? Esetleg addig kell várnom, még el nem érem a 29-es szintet és újabb vetőterülete tudok felszabadítani. Előre is köszönöm a választ!

13. Othep

Szia.

Igen, hozzáadja.
    Két részletben is vethetsz nyugodtan.

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. egresinebobe11947

Köszönöm a választ, de még azt szeretném megkérdezni, hogy a hiénaodút hol találom.Köszönöm a segítséget.

15. Othep

Szia ismét.

Ezek szerint megtaláltad a többi ólat. :)
    A Hiéna bahamás állat.
    A bahás Láda / Bari ikon alatt keresd.

16. egresinebobe11947

Az ID számom: 35740725 Köszönöm, ha megnézed kedves Othep mert nem találom a hiéna ólakat.

Igen megtaláltam, köszönöm a segítséget.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.3.25
    Luminary kedveli ezt.
  17. Othep

Nagyon örülök, hogy megtaláltad a többi ólat.

Megtörtént az ellenőrzés.
    A Baha ültetvényen van a narancs hiénaodúd, 2 alap Hiénaodú pedig a raktárban. Bahás Láda / Bari ikon.

upload_2025-3-16_21-23-50.png

Használd a keresőt. :)

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. xaveriana

xaveriana Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Kevertem három rémkukoricát a malomban. Kétszer nagy nehezen elfogadta az etetést, de nem adott érte jutalmat. Megnéztem, és ugyanúgy 14 volt a haladás, mint etetés előtt. Frissítettem egyet, de akkor meg azt mutatta, hogy a maradék egy rémkukoricám, amit még nem használtam fel, az is eltűnt és a haladás ugyanúgy nem mozdult el 14-ről. Tehát elvesztettem három adag kukoricát a semmire. Meg tudnátok nézni, hogy mi történt? Köszönöm xaveriana ID 12437512

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján valóban 14 malomterméket kevertél eddig a malomban.
    Eddig összesen 14 etetésed volt, a mai 3 etetésre az alábbi ajándékokat kaptad Padlizsántól:
    - 2025-03-17 03:01:31-kor 1xRépás-almás csatni
    - 2025-03-17 03:01:50-kor 5x Farmpengő
    - 2025-03-17 03:02:07-kor 1x Legrózsaszínűbb pite
    A kép Nálad készült az ellenőrzés pillanatában:
    upload_2025-3-17_8-8-44.png
    Ha Te nem ezt látod a Játék haladási sávjában, akkor kérlek töröld a Sütiket (Cookies), ürítsd a Gyorsítótáradat.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  20. marcsika40

marcsika40 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Már az előző szezonosnál is észre vettem,hogy a megrendelőim közül eltűnt Vuk Viki. Akkor volt olyan probléma a játékkal,hogy sokaknak eltűntek a szomszédok. Ezért nem foglalkoztam Vuk Vikivel,gondoltam majd helyre jön. Tegnap viszont észre vettem,hogy Vuk Viki még most sincs a többiek között. Szeretném ha utána néznétek hova tűnt.Előre is köszönöm a segítséget! Játékos nevem: marcsika40 ID szám:1820142

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.