Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám ellenőrzése alapján 149 etetésed volt eddig.
    További sikeres játékot kívánunk!

JUCUS kedveli ezt.
  2. JUCUS

JUCUS Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen!

smoldering kedveli ezt.
  3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Most látom, hogy a malomban tudok olyan tápot keverni, hogy csupakabra. Érdeklődni szeretnék, hogy honnan került ez a valami a játékba. Valószínű, hogy titokzatos ólból,és biztos elnéztem, mert meg szoktam venni a fák és az állatok csomagját. Köszönöm előre is a választ.

4. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    A Csupakabra-barlang teliholdas újdonság, Jack boltjában kiváltható.
    Itt olvashatsz róla részletesen: Teliholdas világ újdonságok - 2025. március

szemike50, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  5. Taisa72

Taisa72 Utánpótlás-írogató

Taisa 72, ID27955099 a múzeumok aratásakor nem kapom meg a tp. pontokat, ez miatt nagyon sok tp.pontot veszítek. Segítséget kérek!

6. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A múzeum aratásakor fennálló elveszített TP problémája nagyon régóta fennáll.
    A központ tud a problémáról és javítás alatt áll.
    A múzeum hibájáról itt tudhatsz meg többet: KATT
    Egyelőre nincs megoldás, addig ajánlatos lehet a dekorokat kivenni a múzeumból és kihelyezni egy sima földterületre.
    Megértésedet köszönöm.

7. piros53

piros53 Fórumprofi

Sziasztok Segítséget kérek
    Gyopároson nem tudom kivágni a beérett fákat
    aranyhal2012 ID 1567580

8. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Azért nem tudod kivágni a beérett fákat, mivel a Zöld üzemanyag tárolód teljesen tele van, erre figyelmeztet a kis piros harang is, illetve a Gyopárba való belépéskor a jobb alsó sarokban megjelenő ábra. Amíg ebből nem használsz el valamilyen módon, nem fogsz tudni fákat kivágni, mert a kivágáskor Gyújtófát is kapnál, ami ebbe a Raktár részbe kerülne, ha lenne neki hely.
    Kapacitás növelésére egyelőre nincs lehetőséged.
    Használj el belőlük (fák vagy növények előállítására és ezen kívül a gyújtófát az átalakítóba is helyezhetsz) vagy legvégső esetben törölj ki egy kis mennyiséget a zöld üzemanyag raktárból, hogy legyen az új gyújtófáknak hely.
    A képek a te farmodon készültek.
    upload_2025-3-18_17-18-8.png
    upload_2025-3-18_17-19-15.png
    Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  9. piros53

piros53 Fórumprofi

Köszönöm

smoldering és Dolphin kedveli ezt.
  10. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Sziasztok, szép estét kívánok!

Egy hibával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
    A farmomon az event etethető karaktere nem jelenik meg, így nem tudom az eventet folytatni.
    Farm nevem: Tityi-Totyi
    ID. 21583866

Előre is köszönöm!
    Piroska

11. ..Alice..

..Alice.. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nem töltődik be a napi belépési bónusz sáv így nem tudom átvenni a napi bónuszt, illetve a megrendelős feladatok se töltődnek be így a szezonpontokat se tudom gyűjteni. Tegnap még rendesen működött, de most nem, többször is ki be léptem, de hiába. Másnál is jelentkezett ilyen probléma?

12. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    be kell tenni a pipát az event ablakban a 4-es számmal jelölt mezőnél:
    upload_2025-3-18_21-33-49.png

A képet az ismertetőből hoztam.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    javaslom töröld a Sütiket (Cookies) és ürítsd a Gyorsítótáradat.
    Ha ezt követően egy friss belépéssel sem áll helyre a rend, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk segíteni, nem tudunk benézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  14. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Egész nap nem jöttem rá mi a baj, de pont most én is megtaláltam.
    Köszönöm szépen mégegyszer!

Dolphin kedveli ezt.
  15. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Segítségeteket kérem!
    Alap tyúkólat szeretnék venni, de nem jelenik meg a boltban rögtön a sárga szint kapható. Merre keressem?
    Előre is köszönöm a választ!

16. Dolphin

Szia,
    egyrészt, ha a Piros kosárnál átváltasz az Ólak kategóriára (1-essel jelölve), akkor ott fejlesztéseket nem fogsz találni, csak alapólakat.
    Vélhetően időtartam alapján van sorba rendezve Nálad a kínálat a Mind kategóriában, ezért van előrébb a sárga szint, mint az alap ól, ezt a képet most teszten csináltam, itt is hátrébb van a sima ól - vagy ami még lehet, hogy a Fejlesztések kategóriában (harmadik fül) voltál, abban nincsenek alap ólak:
    upload_2025-3-19_7-23-35.png
    Tudod használni a jobb felső sarokban a Keresőt is.
    Ha egyik megoldással sem jelenik meg a Tyúkól Nálad, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, hogy be tudjunk nézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  17. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Nagyon köszönöm a gyors választ, megtaláltam!

Dolphin kedveli ezt.
  18. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Szia!
    Már régebb óta figyeltem mert gyanús volt számomra, hogy a keréken a szabad pörgetés ad 2 party pörgetést, mint példa, nem írja jóvá a rendszer. ugyan annyi marad a party pörgetés, a kalaposon játszom,farmnév:konerzsi58 ID:9268145

19. Dolphin

Szia,
    Téged is megnyugtatlak, mint, ahogy az ilyen jelzéssel érkező többi Játékost is. Minden jutalmat, amit a Kerek kerék ad, megkapunk a pörgetés pillanatában, s nem az animáció végén, így a Party pörgetéseket is. Azt nem szokták a Játékosok figyelembe venni, hogy minden pörgetés indításával 1-gyel csökken a rendelkezésre álló pörgetéseink száma, illetve nem akkor kell várni a jóváírást, amikor a pörgetés animációja véget ér.

A legkönnyebb ellenőrzési mód Játékos oldalról: mielőtt az elsőt pörgeted, felírod hány pörgetésed volt. Ezt követően pörgetsz, amennyit gondoltál, ezt követően megszámolod, hogy hány ajándékot kaptál a nyereménylistában. Ezt levonod a felírt számból. Ha kaptál menet közben PP nyereményt, akkor az látszani fog a számokból.
    Példa: volt 20 PP-d pörgetés előtt, kaptál 5 ajándékot (tehát volt 5 pörgetésed), ebből egyik nyeremény 2 PP volt. A kivonás elvégzése után a számlálón 20-5= 15 PP-nek kellene lennie, de 17 lesz a számlálón.

De benéztem Hozzád, s hozom, amit látok:
    Ma reggel 4 Party pörgetésed volt, amikor elkezdtél pörgetni.
    - 2025-03-19 07:14:49-kor pörgetted az elsőt, kaptál 2x party pörgetést, új egyenleged 5 Party pörgetés. (4-1+2)
    - 2025-03-19 07:15:00-kor pörgetted a következőt, kaptál 1x Tyúkól 3. szint: piros ólfejlesztést, maradt 4 PP
    - 2025-03-19 07:15:11-kor pörgettél ismét, 2x Csillagot kaptál, maradt 3 PP
    - 2025-03-19 07:15:21-kor pörgettél újra, 50x Bájitalt kaptál, maradt 2 PP
    - 2025-03-19 07:15:31-kor volt a következő pörgetés, ekkor 37.500 CSP-t kaptál, maradt 1 PP
    - 2025-03-19 07:15:42-kor volt a mai utolsó pörgetésed, +1 növény termés bónuszt kaptál 6 órára, így most 0 PP van.

A listából is láthatod, hogy bár 4 PP-vel indultál, 6 ajándékot tudtál szerezni, tehát 6 pörgetésed volt, ez csak úgy lehetséges, hogy jóváírásra került az első pörgetésedben szerzett 2 db PP.

További jó játékot kívánok!

Sylja és Swartsch kedveli ezt.
  20. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Köszönöm gyors válaszod, teljesen igazad van, én voltam a bimbi, bocsi hogy zavartalak a saját hülyeségemmel.
    Szép napot neked!

jófarmerlány és Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.