Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A paszulyon a felhő megjelenési sorrendjében találod meg a felhősorokat (mikor került a játékba), nem pedig megszerzési sorrendben, ezért - attól függően, hogy milyen régi a felhősor amit vásároltál - lentebb fogod megtalálni.
    Használd a paszulyon a keresőt, ha beírod a megvásárolt felhősor nevét, akkor meg fogod találni az adott felhősort.
    upload_2025-3-24_18-23-42.png
    Bal felül találod meg, az arató mellett.

Ha így sem találod meg, akkor kérlek jelezz vissza azzal, hogy pontosan melyik felhősort keresed és mi megtaláljuk neked.

További jó játékot.

fannika2006 és Luminary kedveli ezt.
  2. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

köszönöm szépen a segítséged így már meg is találtam :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  3. Negedi

Negedi Járnitanuló

Sziasztok!
    Vettem egy aranyszéf felhősor 2. csomagot.
    Viszont nem találom. Segítenétek? Köszönöm előre is.
    Negedi, 16827595

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ez régi felhősor, nem a paszuly tetején van. A megtalálásához használd a paszuly tetején lévő keresőt. Vagy kattints a Befejezetlen sorok kategóriára (alulról a második), és lapozz addig, amíg meg nem találod. Elég jellegzetes a felhőpamacsok képe, könnyű észrevenni.

-ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  5. seprugondok

seprugondok Utánpótlás-írogató

Szia! Remélem jó helyen kérdezek. Azt szeretném kérdezni hogy a jelenleg fa-ért megvásárolható jack ,illetve virágfestés ,csak szimlpla kitehető vagy az ismert tulajdonságokkal rendelkezik. Köszönöm szépen bárki is válaszol. szép napot minden gazdatársunknak.

6. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    Az ismertetőből hoztam neked a választ.

Figyelem!
    A csomagajánlatokban szereplő és az egyenként megvásárolható dekorok egyike sem rendelkezik (+) tulajdonsággal, vagyis TP/TTP-n kívül nem ad más bónuszt!

https://board-hu.farmerama.com/threads/retró-felhősor-vásár-2025-március.26141/

seprugondok, kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy Játékostársunk is írta az ismertetőben többször kiemelésre került, hogy a dekorok nem (+)-os tulajdonságúak.

Ez mellett, ha a vásárlási felületen megnézed nincs a dekorok nevében a (+) és a tulajdonságukat is tudod ellenőrizni, ha az egeret a dekor fölé viszed.
    Példa:
    upload_2025-3-25_9-48-36.png

Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, seprugondok, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  8. Negedi

Negedi Járnitanuló

Köszönöm! Megtaláltam a segítségeddel.

-BombadilToma- és Dolphin kedveli ezt.
  9. tatraimargaretta

tatraimargaretta Utánpótlás-írogató

Szia! Csak egy kérdésem lenne. Melyik topikba kell írnom, ha segítséget szeretnék kérni egy elveszett dekorációs tárgy megtalálásában? Végignéztem az összes földemet, de nincs. Megpróbáltam végignézni az összes paszuly felhősort, de a felénél mindig lefagy, meghal a rendszer, így nem tudom végignézni (már három órája folyamatosan frissítem és újra kezdem).

A keresett dekor: "Hóangyalka"

Gazda: tatraimargaretta ID: 2391474

A segítséget előre is köszönöm!

10. Dolphin

Szia,
    ez is egy segítségkérő topik, ahova írtál, bár ide inkább a Játékban előforduló hibákat várjuk, mint a dekor keresős segítségkéréseket.
    Azoknak ez a topikja:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.19461/
    Minden topik első bejegyzésében találod, hogy az adott topiknak mi a témája.

Benéztem Hozzád, s megtaláltam a keresett dekort.
    A Vízi kalandok felhősor 1 felhőn fogod megtalálni, 2025-03-25 19:52:54-kor fog a felhő beérni, akkor le tudod szedni onnan. Írd be a keresőbe a felhő nevét, úgy gyorsan megtalálod Te is.

Sok sikert!

11. tatraimargaretta

tatraimargaretta Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Dolphin kedveli ezt.
  12. nordiarol21

nordiarol21 Fórum-zöldfülű

Ma a 12 órai aratás után a Rózsaszínű nagy szemű tonhalból 2 db íródott jóvá! Belépéskor és aratás előtt is ellenőriztem, hogy a rendszer 4 db mutatott! ID 10556599 Köszönöm a segítséget!

13. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-03-26 12:01:44-kor arattál, megkaptad a learatott földeknél a növényekre a +2 bónuszt.
    Az event ablakban a malom alatt lehet látni a 3 féle eventnövényünket, itt tudjuk az aratási eredményt ellenőrizni.
    upload_2025-3-26_12-32-24.png
    Rózsaszínű nagyszemű tonhalat a malomban tudsz előállítani, azt egészen biztosan nem tudtál a földekről aratni, így aratást követően nem tud a darabszáma növekedni.
    Megértésedet köszönöm!

aida2330 és Swartsch kedveli ezt.
  14. Ezeki89

Ezeki89 Fórum-zöldfülű

Segítség a mostani eventes területen elvetem a növényt +víz+trágya és 4,12 percet mutat érésin időnek
    nem 3,58 kéne lenni,, mert így pont nem fog beleférni a dupla aratási időbe! több farmon megnéztem,
    köszönöm

15. Dolphin

Szia,
    biztos, hogy minden területre jutott víz és trágya is?
    Javaslok egy frissítést, vagy területváltást, s utána nézd meg újra, mit mutat az óra.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor hozz kérlek, Farm nevet és Farm ID-t is, ezek nélkül nem tudok benézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    mivel a másik topikban megadtad az adatodat, így be tudok nézni Hozzád, az ellenőrzésig türelmedet kérem.
    Kérlek, a jövőben egy topikba írj csak, s itt adj meg minden adatot.
    Köszönjük, ha figyelsz erre.

Swartsch kedveli ezt.
  17. Ezeki89

Ezeki89 Fórum-zöldfülű

Ezeki89 ID: 47929569 , biztos hogy jutott, az eventet az elejétől csinálom, eddig emlékeim szerint mindig 3o58perc volt az érési idő

18. Dolphin

Szia,
    köszönöm a türelmedet.
    Ellenőrzésem alapján a Bölcs tölgyön még nem került kiváltásra a Trágyára ható rúna, ezért érik be az event növényed 4:12 alatt, s nem 3:58 alatt, vízzel és trágyával ellátva:
    upload_2025-3-26_14-6-39.png

A rúna kiváltásához van elegendő Csillagod, így ha úgy döntesz ki tudod váltani, s akkor a következő ültetésnél már Nálad is 3:58 lesz az érési idő:
    upload_2025-3-26_14-7-50.png

Sajnos rosszul emlékszel, mivel a rúnád, ami növeli a trágya hatékonyságát, nincs még kiváltva ezen a farmodon.
    Lehet, ha több farmon is gazdálkodsz, másutt már megvan a rúna, így ott beérhet 3:58 alatt.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  19. Ezeki89

Ezeki89 Fórum-zöldfülű

ohh, köszönöm a gyors választ mindenképp megnézem , és kiváltom ,és legközelebb a helyes helyre írom a gondot , adatokkal.
    csak a csevegőben volt valaki által 1 táblázat , és arra alapoztam az 3: 58 érési időt, nem volt a rúna említve. köszi mégesgyszer.

20. Dolphin

Szia,
    igen, mert az a régi Játékosoknál, akik ezeket a segédleteket írják, már tizen éve kiváltásra került, s így nem említik meg külön (mert már nem is biztos, hogy gondolnak rá - náluk ez alap funkció már).
    Ez az egyik alap dolog, amit a Bölcs tölgyön elsők között szoktunk kiváltani, a jótékony hatása miatt.
    További jó játékot!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.