Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Bocs, nem kaptam választ arra, hogy a meglévő sárga és piros matricáim egy része csak megjelenik, de nem aktív. Ennek így kell lennie?

Köszi.

Kertlandia 1403486

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönjük a türelmedet. :)
    Sajnos, nem volt teljesen sikeres a hiányzó matricákkal kapcsolatos javítás.
    A Központ közleményét itt olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-3-hiba.26182/#post-1445324

Sali~*.*, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  3. Suzzy1

Suzzy1 Utánpótlás-írogató

Szia.Szeretném megkérdezni sajnos lemaradtam a megszerzéséröl Bevásárlás felhősor a másik két hetit csinálom kérdésem hogy feleslegesen e ID 17114622

4. Othep

Szia.

Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy valaha elérhető lesz-e újra a felhősor.
    Nem tartom egy nélkülözhetetlen felhősornak, de ez persze a saját véleményem.
    Azt Neked kell eldöntened, hogy megéri-e számodra a dekorok adománya, esetleg nem tartod meg, de megpróbálod egy Cserenapon valami hasznosabbra.
    KépNévÉrési idő (óra)TP/BTP kihelyezéstől függőenTárgy méreteSzükséges szintKihelyezhető
    [​IMG]Jégkrémbarter13:0016.5001*230.mindegyik területre
    (kivéve teliholdas területek, házi kedvenc futtató), felhősorok
    [​IMG]Feneketlen máguskalap14:0020.0001*230.mindegyik területre
    (kivéve teliholdas területek, házi kedvenc futtató), felhősorok

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

ok, köszi.

6. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Érdekes elvileg szupertáp akció van mégis ugyanúgy 2 szupertápot kér, mint egyébként! Ez hogy lehet? ID: 32574067

7. Othep

Szia.

A Szupertáp-akció egy kedvezményes Szupertáp-vásárlási akció: https://board-hu.farmerama.com/threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/#post-36059

Amit Te hiányolsz, az a Szuper akciós nap: https://board-hu.farmerama.com/threads/szupertáp-akció-baby-boom-szuper-akciós-nap.26154/

Nemrégiben volt ilyen akció, és nem kötelező eleme a tenyésztős eventeknek.

Sali~*.*, Dolphin, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Köszönöm a választ egyig a másik nélkül mit sem ér, Akkor most nem tenyésztek.

Szép estét! Andi

Othep kedveli ezt.
  9. ildici

ildici Utánpótlás-írogató

Szép napot!volt már kérdésem a vulkánbungallóval kapcsolatban.
    azt olvastam, hogy ha kiváltom az összeset, a fórum szerint kapok egy paradicsomi ajándékot, ami azt hiszem vadaskert.
    nos, kiváktottam az összeset, de csak az a vadaskertem van, amit a gazdakörivel kiváltottam.
    utána tudsz nézni?
    köszönöm
    Morfium
    ID1839248

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Segítenél, kérlek?
    Hol olvastad, hogy vadaskertet kapsz ajándékba, ha fejleszted a Vulkánbungallót?

A Lajhártojás játékba kerülése és a fejlesztések bevezetéséről itt tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bagoly-és-egyéb-tojások-házi-kedvencek.2108/page-2#post-835024

Általában a megszerzett ól elérhetősége, maga az ajándék, ha a Lajhárszobor aktiválásakor megjelenő szövegre gondolsz:
    upload_2025-4-6_8-31-2.png

A fejlesztések megszerzésekor, az az ajandék, hogy pozitív irányba módosul a dekor tulajdonsága.
    A Vadaskertet nem tudsz a gazdakörből kiváltani, csak a fejlesztéshez szükséges építési terveket tudod megszerezni a feladatok teljesítésével. 45 AB-ért tudod az elsőt kiváltani a szentélyből, a továbbiakat pedig a Gazdaboltban megvásárolni Farmaranyért.
    Itt megtalálod az összesített linkeket a Baha vadaskertekhez is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-892291

További jó játékot!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Az eventes területemen a következő kép fogad:
    upload_2025-4-6_11-38-35.png

A terület be volt vetve és kapott vizet+trágyát.
    Kiléptem, beléptem frissítettem...

Megnéznétek mi a baj?

GreekYogurt
    ID: 56621895

12. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, türelmedet kérem.
    Amint lesz, jövök a válasszal.

GreekYogurt kedveli ezt.
  13. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok,

Teljesítve a bevásárlás event, de nem tudom beüzemelni a felhőt. Ha a felhősorra ki akarom tenni a kitehetőket (raktárban van mindkettő), akkor visszadob a befejezett bevásárlás 3 gazdaköri feladathoz... Emlékeim szerint megszereztem a felhőt is, vagy mégsem?

makkanch, ID: 16475207

14. Othep

Szia ismét.

Megtörtént az ellenőrzés:

A játék naplója szerint 2025.04.06. (ma) 11:15:10 - kor beadtál a feladatba 64 db Rózsaszín magnóliát, majd 7 másodperccel később - 11:15:10 - kor megint beadtál 25 db Rózsaszín magnóliát.
    Ennek alapján nem maradt ültetendő növényed, amit elültethess.
    Kosarakat nem vettél így a jelenlegi készleted és a haladásod alapján nem ültettél magnóliát.
    Ezért voltak üresek a területek, amikor beléptél.
    12:36:25 -kor megkaptad a pótlást a magokból, azzal már el is kezdted a felszaporítást.
    Nagyon fontos, hogy először mindig ültessünk és csak a maradék növényt adjuk be a feladatba.

15. Othep

Szia.

Áthoztalak ide az egyik Segítségkérő topikba, mert a Panaszládák nem segítségnyújtásra lettek kitalálva.
    Ritka ott a moderátori jelenlét, és azt a panaszládát, ahová írtál, az event végeztével be is zártam.

A Bevásárlás felhősort az első hétvégi küldetéskor lehetett megszerezni.
    Az ellenőrzés megállapította, hogy sajnos nem szerezted meg a felhősort: 2025-03-24-én, 02:17:03-kor 450 db Édességes zacskó került visszaváltásra a farmodon, vagyis nem adtad be a gazdaköri feladatokba.
    2025-03-21-én, 15:23:42 - kor volt az utolsó beadásod, ami a 4. feladat ezüst szintje.
    A Felhő a gyémánt szinten volt elérhető.

upload_2025-4-6_14-53-4.png

Sali~*.*, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  16. GreekYogurt

Szia!
    Ne haragudj nem vonom kétségbe amit írtál de én nem így emlékszem.
    Biztos vagyok benne, hogy először vetettem, vizet és trágyát adtam és a 64 db-ot ezután beadtam. Aztán lehet átmentem egy másik területre majd amikor visszamentem az eventesre úgy látszott ahogy hagytam, és mivel kattintottam a plusz jelre és ott volt még magnólia mert valójában nem történt meg a vetés csak úgy jelenítette meg mintha igen, lehet beadtam a feladatba.
    Még sosem fordult elő a játékom során, hogy előbb adtam be mint vetettem mert erre nagyon figyelek.
    Akkor az történhetett, hogy nem jutott el a szerverig a tevékenységem.
    Sokszor csinálja mostanában (leginkább a Bahán), hogy betakarítom az állatokat, területet váltok és amikor visszalépek olyan mintha nem csináltam volna semmit.

Mindkét időpontra azt írtad, hogy 11:15:10, de mégis volt közte 7 másodperc?
    Nem értem, hogyan? Valami nem stimmel.

Utoljára szerkesztett: 6.4.25
    Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Othep

Szia ismét.

Talán ismert számodra, hogy aratási naplónk nincsen.
    Így esetenként másik naplók segítségével / alapján igyekszünk kikövetkeztetni, mi is történhetett.
    Azt sajnos sehol nem lehet megnézni, vagy ellenőrizni, hogy az volt-e az ok, hogy nem jutott el a szerverig a vetés ténye.
    A két beadás időpontja közlésekor sajnos elírás történt, amikor kiírtuk a naplóból, ezért szíves elnézésedet kérjük.
    A helyes időpontok: először 11:15:10-kor, majd 11:15:17-kor adtad be a feladatba.

Dolphin, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  18. GreekYogurt

Köszi, hogy utánanéztél. :)
    Ezután majd lassabban tevékenykedem hátha akkor nem lesz gond.:music:

genka53, Sali~*.*, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  19. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Szia,
    Köszönöm a segítséget. Kicsit furcsállom, hiszen a visszaváltott zacskó bőven elég lett volna a két utolsó szinthez, de most már ez a hajó elment.

20. Othep

Szia.

Hiába szerezted meg a megfelelő mennyiségű felröppenőt, magától nem teljesül(t) a feladat.
    Valószínűleg elfelejtetted beadni a gazdakörbe.

-ágianyu33- és aida2330 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.