Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Klienssel nem tudok belépni.
    Megnéznétek?

GreekYogurt
    ID: 56621895

2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

én sem tudok belépni, beléptem firefoxon

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mivel a kliens Mindenkinek a saját gépére van telepítve, nem tudjuk megnézni.
    Amennyiben nem találod az eddigi helyen az ikont, a Start menüben tudod megnézni a Keresőbe beírva a nevét, hogy megvan-e a még programod.
    Ha ott megtalálod, akkor jobb egérgombot megnyomva lesz olyan lehetőség, hogy "Parancsikon létrehozása", azzal vissza tudod tenni az ikont az asztalra.
    Ha nem, akkor töröld le a gépedről teljesen (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), majd végezz el egy CCleaneres géptakarítást, aztán telepítsd újra.
    Sok sikert!

Swartsch és GreekYogurt kedveli ezt.
  4. Dolphin

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Köszi, sikerült megoldani. :)

6. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján ezen a farmon egy darab Pókfészekkel rendelkezel, ezt a Főfarmra helyezted ki, a jobb felső területen találod.
    Ezen a farmon nem volt sosem Pókfészek 3. szint: piros fejlesztésed, a Pókfészeknek más fejlesztése nincs játékban.
    A Pókról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860850
    A Játék naplója alapján nem ajándékoztál el, nem cseréltél el Pókfészek ólat.
    Pontosan mit hiányolsz?

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  7. ..Sarah9..

..Sarah9.. Junior szaki

Sziasztok! Vettem240 óra állatgondozót, de nem írta jóvá, de a farmaranyat levonta. Mi tortént? Ma a játék is lelassult. Kérlek segítsetek! ID 45541551

8. Dolphin

Szia,
    a Játék naplója alapján 2025-04-09 09:16:00-kor Aratómunkást vettél 35 FA-ért, Állatgondozót nem vásároltál.
    Az Aratómunkásaid 2025-05-08 21:58-ig aktívak.

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Sziasztok.Ma jelent meg:Általános limit: 200 db party pörgetés.Nekem több mint 1000 van .Akkor ezt most elveszik?Pörgessem amíg tudom?

10. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Az elraktározott pörgetéseid nem bántja a rendszer, csupán annyiról van szó, hogy a jövőben, ha farmaranyért vásárolsz olyan csomagot, amely party pörgetést ad és már legalább 200 vagy annál több Party pörgetéssel rendelkezel, akkor a csomaghoz járó Party pörgetést nem írja jóvá a rendszer a számodra.

Amit még érint az irányelv:

Party pörgetés vásár akció nélkül a gazdaboltban 100 db party pörgetést vásárolhattál az új irányelv bevezetéséig.
    Míg Party pörgetés vásár akció időtartalma alatt 200 db party pörgetést vásárolhattál, akár a gazdaboltban, akár Farmaranyért cserébe a Party pörgetés vásár felületén.

Ezt az alapból 100-as limitet egységesen 200-ra emelték, így akció alatt és akción kívül is Farmaranyért cserébe 200 Party pörgetésig vásárolhatsz Party pörgetést (Ha 200 db feletti party pörgetéssel rendelkezel farmaranyért nem tudsz party pörgetést venni és akkor sem írja jóvá a rendszer, ha valamilyen csomag része a party pörgetés (Pl: jövőbeni gyár fejlesztés mellé járó party pörgetés stb.).

Viszont Forintért a banki felületen - ahogy eddig is - korlátlan Party pörgetést vehetsz, ez nem változott.

Események, Küldetések, Ládák, Dekorációs tárgyak, Házikedvencek, Felhősorok által adott Party pörgetések eddig is jóváíródtak a limit felett, ahogy ezután is jóváfognak íródni.

Megértésedet köszönöm.

kigyo51, aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Köszönöm.megnyugodtam.Márt 1 órája pörgetgetek..

12. katica063

katica063 Törzsjátékos

Köszönöm. Ezeket megcsináltam.

13. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Sziasztok!
    A labdatrükk nevű Rackó-ajándékot keresem már egy ideje a farmomon de nem találom.
    Lenne kedves egy erre jogosult megnézni, hogy ott van-e valahol? Nem kizárt, hogy nem szereztem meg, de mielőtt megveszem, jó lenne tudni, hogy így van-e. Nagyon szépen köszönöm előre is a fáradozásotokat!
    Kristály-farm
    ID: 1918856

Sylja kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem szerezted meg a Labdatrükk dekort Rackótól 2023. szeptemberben.
    A Farmáruda kínálatában most eléred, tudod pótolni a hiányzó dekorodat.
    További jó játékot!

Sali~*.* és Kristály-farm kedveli ezt.
  15. cicanya

cicanya Haladó

Elnézést, ha rossz helyre írok, de nem tudom mi a külömbség a szemüveg és a másik nem felrőppenő haj között.

16. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    A "Mufurc szemüvege" a jelenleg futó Országos humorhét 1-3 evenhez szükséges beadandó játékelem. A felröppenők, mindig az épp aktuális eventhez szükséges elemek. A "Hosszú és tekergő haj" pedig egy kitehető pontgyűjtő játék elem, azaz dekor, ami nem kell semmiféle eventhez.
    Vidd rá az egérmutatót, és a megjelenő buborékban láthatod e játékelemek jellemzőit.

Utoljára szerkesztett: 11.4.25
    Sali~*.*, aida2330, Othep és 2 más kedveli ezt.
  17. Tundeati

Tundeati Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Füvészkertbe mamutfát be lehet tenni? Gyanítom h nem , de hátha...:p

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jól gyanítod: sajnos, nem lehet. :)

Kuzdern, Sali~*.*, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Tundeati

Tundeati Utánpótlás-írogató

Köszi! y

Othep kedveli ezt.
  20. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni tenyésztőrobot használatához.
    De eddig érdemben nem találtam semmit.Megvettem,de hogy hogy kell használni azt nem tudom mert leírást se találtam,már a szemem kifolyt annyit kutattam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.