Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az enciklopédiában erre a kérdésre is megtalálható a válasz:
    Az égig érő paszuly ismertetőben kikeresed azt a felhősort amire kíváncsi vagy és megtalálod, milyen tárgyak kellenek hozzá.

dalmata10 kedveli ezt.
  2. 2x2x2

2x2x2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hiába kattintok a zöld ajándékozás gombra, nem jön elő az ajándékozható lista, csak a névsor a szomszédokról és barátokról. Nem tudom, hogy csak elfelejtettem a menetet, vagy valami hiba van. Kérlek, segítsetek. Előre is köszönöm.

Már rájöttem! Bocs!

3. -Tercius-

-Tercius- Utánpótlás-írogató

köszönöm

_tHUNder_ kedveli ezt.
  4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Az ajándékozós részleg rendben működik. Az alábbi ismertetőben tájékozódj kérlek:

dalmata10 kedveli ezt.
  5. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Köszönöm a választ, de a megoldást nem találtam meg. A "régi cserék" felirat alatt tényleg régi, tavalyi cserék is vannak, amiket szeretnék törölni.
    Ezenkivül, ha találok cserepartnert, akkor a csere a továbbiakban ajándékozásként működik? Tehát a csere tárgyat ajándékként küldöm a cserepartnernek?
    köszönöm.
    gabcsunga

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A régiek között a korábbi eventben létrejött sikeres cseréid jelennek meg. Ezeket törölni nem tudod.
    Az újabb ajánlatokat a szokott módon törölheted. http://i.imgur.com/1urk0LV.gif

dalmata10 kedveli ezt.
  7. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

köszönöm.
    Kérlek válaszolj a másik kérdésemre is. Mert nem egészen világos a dolog...

dalmata10 kedveli ezt.
  8. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Szia kedves_tHUNder_!
    Szeretnék érdeklődni,hogy a narancs egérlak tényleg nem küldhető?Egy csomó narancs ól szerepel a léghajón,de a narancs egér nem jelenik meg,holott több is van a menümben.
    Köszönöm a válaszod.:)

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A léghajós csere ahogy a neve is rejti, cserének minősül, mert az ottani ajánlatok közül válogatsz és válogat a csere - társad is, ahogy a többi farmer is.
    Az ajándékozás az, amikor a szomszédoddal/barátaiddal megbeszéled, hogy átküldesz neki/nekik valamit, és Ő/Ők is visszaküld/visszaküldenek valamit.

dalmata10 kedveli ezt.
  10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Csak az ajándékozható/cserélhető/eladható, amit az event ablakában látsz.

dalmata10 kedveli ezt.
  11. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Sziasztok Nem találom Ajándék csere tropit. Légy szíves segítsetek.

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

13. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok, érdeklődök, hogy a díszcseresznyefa az hogy elérhető? Valahol olvastam róla, de nem találom se titokfaként se megvehetőként.
    Köszi a segítséget.

SzilvaG

14. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

_tHUNder_ kedveli ezt.
  15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ami szerepel a küldhető/cserélhető tárgyaknál, az küldhető/cserélhető, ami nincs ott, az pedig nem.

16. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Szia, úgy értem, hogy hogyan megszerezhető saját erőből? Nem cserélni akarom. Titokfa volt? Vagy event nyeremény?

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

18. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

_tHUNder_ kedveli ezt.
  19. Stargate71

Stargate71 Fórum-zöldfülű

sziasztok.hogyan tudok bármit is venni cserélni .most van csere nap.van aranyam kinéztem egy ajánlatot de nem tuudom elhozni.

20. tedej

tedej Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Valaki a nagy cserebere közepette meg tudná nekem nézni, hogy miért nem tudom a Kakukktojás II kitehetőmet kirakni a felhőre?
    Köszönöm!
    tedej

ID:3635077

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.