Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Az elraktározott pörgetéseid nem bántja a rendszer, csupán annyiról van szó, hogy a jövőben, ha farmaranyért vásárolsz olyan csomagot, amely party pörgetést ad és már legalább 200 vagy annál több Party pörgetéssel rendelkezel, akkor a csomaghoz járó Party pörgetést nem írja jóvá a rendszer a számodra.

Amit még érint az irányelv:

Party pörgetés vásár akció nélkül a gazdaboltban 100 db party pörgetést vásárolhattál az új irányelv bevezetéséig.
    Míg Party pörgetés vásár akció időtartalma alatt 200 db party pörgetést vásárolhattál, akár a gazdaboltban, akár Farmaranyért cserébe a Party pörgetés vásár felületén.

Ezt az alapból 100-as limitet egységesen 200-ra emelték, így akció alatt és akción kívül is Farmaranyért cserébe 200 Party pörgetésig vásárolhatsz Party pörgetést (Ha 200 db feletti party pörgetéssel rendelkezel farmaranyért nem tudsz party pörgetést venni és akkor sem írja jóvá a rendszer, ha valamilyen csomag része a party pörgetés (Pl: jövőbeni gyár fejlesztés mellé járó party pörgetés stb.).

Viszont Forintért a banki felületen - ahogy eddig is - korlátlan Party pörgetést vehetsz, ez nem változott.

Események, Küldetések, Ládák, Dekorációs tárgyak, Házikedvencek, Felhősorok által adott Party pörgetések eddig is jóváíródtak a limit felett, ahogy ezután is jóváfognak íródni.

Megértésedet köszönöm.

kigyo51, aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Köszönöm.megnyugodtam.Márt 1 órája pörgetgetek..

3. katica063

katica063 Fórumlakó

Köszönöm. Ezeket megcsináltam.

4. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Sziasztok!
    A labdatrükk nevű Rackó-ajándékot keresem már egy ideje a farmomon de nem találom.
    Lenne kedves egy erre jogosult megnézni, hogy ott van-e valahol? Nem kizárt, hogy nem szereztem meg, de mielőtt megveszem, jó lenne tudni, hogy így van-e. Nagyon szépen köszönöm előre is a fáradozásotokat!
    Kristály-farm
    ID: 1918856

Sylja kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem szerezted meg a Labdatrükk dekort Rackótól 2023. szeptemberben.
    A Farmáruda kínálatában most eléred, tudod pótolni a hiányzó dekorodat.
    További jó játékot!

Sali~*.* és Kristály-farm kedveli ezt.
  6. cicanya

cicanya Haladó

Elnézést, ha rossz helyre írok, de nem tudom mi a külömbség a szemüveg és a másik nem felrőppenő haj között.

7. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    A "Mufurc szemüvege" a jelenleg futó Országos humorhét 1-3 evenhez szükséges beadandó játékelem. A felröppenők, mindig az épp aktuális eventhez szükséges elemek. A "Hosszú és tekergő haj" pedig egy kitehető pontgyűjtő játék elem, azaz dekor, ami nem kell semmiféle eventhez.
    Vidd rá az egérmutatót, és a megjelenő buborékban láthatod e játékelemek jellemzőit.

Utoljára szerkesztett: 11.4.25
    Sali~*.*, aida2330, Othep és 2 más kedveli ezt.
  8. Tundeati

Tundeati Járnitanuló

Sziasztok. Füvészkertbe mamutfát be lehet tenni? Gyanítom h nem , de hátha...:p

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jól gyanítod: sajnos, nem lehet. :)

Kuzdern, Sali~*.*, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Tundeati

Tundeati Járnitanuló

Köszi! y

Othep kedveli ezt.
  11. b.kata73

b.kata73 Aktív író

Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni tenyésztőrobot használatához.
    De eddig érdemben nem találtam semmit.Megvettem,de hogy hogy kell használni azt nem tudom mert leírást se találtam,már a szemem kifolyt annyit kutattam.

12. Othep

Szia.

A Tenyésztőrobot lényege, hogy egyszerre több tenyésztést tudsz elkezdeni.
    Kiválasztod az állatokat, a 3-mas ponttal jelzett számlálóval beállított hány db tenyésztést, szeretnél indítani. Bájitalt állítasz be, és indítod a tenyésztést.

Infó: https://board-hu.farmerama.com/threads/tenyészterep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

Dolphin, kigyo51, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  13. b.kata73

b.kata73 Aktív író

Othep kedveli ezt.
  14. Menitala

Menitala Fórum nagymestere

Jó reggelt kívánok! Több napja várom, de nem kapom a Titokzatos tojást - mi történt? végig néztem a felhő-t de nem találtam melyik adná! Köszönöm a segítséget! Szép vasárnapot kívánok! Üdv.
    ID 6253786

15. ambrusne

ambrusne Kivételes tehetség

Jó reggelt kívánok!
    Drakula papagáj kellene 38 db van a raktáron, de 100 kellene a gazdakörbe - nem tudom hogyan lehet előállítani (tenyésztésbe) nem találom.
    Köszönöm a segítséget!
    ID 9434161

16. uhu1964

uhu1964 Fórum-zöldfülű

A fürge malom aktivizálásához hol kell befizetni?

17. Othep

Szia.

A Fürge malmot csak akciók idején lehet megvásárolni.
    Ekkor az eventórából elérhető.
    Az utolsó akció 2025. április 8-9. között zajlott: https://board-hu.farmerama.com/threads/turbó-malom-előfizetés.26191/
    Figyeld a hivatalos közleményeket, hogy legközelebb ne maradj le róla.
    (Általában havonta kerül megrendezésre, de pontosan nem tudjuk megmondani előre, hogy mikor.)

Luminary, Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

A Drakula papagáj rémséges állat.
    A következő teliholdkor folytathatod majd a termelését.
    (Eventből volt szerezhető az ólja, ha Drakula papagájod van raktáron, óllal is rendelkezhetsz..)
    Az infót innen hoztam: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-10#post-1440785

Dolphin kedveli ezt.
  19. Othep

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Menitala

Menitala Fórum nagymestere

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.