Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  2. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

sziasztk gazdák. miért nem jelenik meg a piacon az orgonafa szirom? még csak a képe sem. ha nincs eladó akkor is ott kellene lenni a képének.
    pankotaiildiko
    30986789
    14-es piac

3. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Csak akkor jelenik meg a piacon, ha már kiváltottad a hozzáférést a Maja majmok szentélyében.
    A 13. kamrában találod, ellenőrizd, kiváltottad-e.
    Innen hoztam az infót: https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/#post-926059

Swartsch, Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  4. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Sylja kedveli ezt.
  5. ts50

ts50 Utánpótlás-írogató

Szia, a gyopárvölgyben nem tudom a fákat leszedni se kézzel, se géppel. A virágokat igen.
    ts50 ID:22281987
    Előre is köszönöm.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    azért nem tudsz aratni ellenőrzésem alapján, mert tele van az Alpesi fatermések tárolód, újabb szüretelésnek már nincs helye. 1996/2000 a jelenlegi telítettséged.
    A Gyopárvölgyben a Raktár fala nem gumifalú, mint a farmon a Pajtánk. Itt amit termelünk, létrehozunk, fel is kell használnunk. Ha bemész a Raktárba az adott tároló sorában egy kis harang figyelmeztet a telítettségre (és az Északi erdő területre belépve a jobb alsó sarokban is kapunk figyelmeztetést a telített tárolókról).
    Szolgáld ki a Megrendelőket, készíts Arborista jelvényeket a felhalmozott Fatermésekből, vagy dobj be az Újrahasznosítóba, ha máshol nem tudod hasznosítani, s utána fogsz tudni újra szüretelni. Adott szinteken tudod a tárolók kapacitásait is bővíteni, ehhez a jelvényekre lesz szükséged.
    Itt tudod a részleteket megtekinteni:
    Gyopárvölgy ismertető
    További jó játékot!

Swartsch, kigyo51 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. ts50

ts50 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ

8. dodika2007

dodika2007 Utánpótlás-írogató

üDV : Nagyon szépen megkérem nézzek meg már állandoan jön megy de szerentem igen csak mindenkinek köszönöm szépe ID.:8944562 dokika de a másik is ilyen Id:10187486EZ MEG momoka a Tesomnak is olyan köszönöm

9. Dolphin

Szia,
    pontosítanád kérlek, hogy mi a problémád? Ebből amit írtál, nem tudom, miben segíthetnénk Neked.
    Ha hibát tapasztaltál, azt is írd meg, hogy kliensben vagy böngészőben játszol.
    Várjuk a bővebb kifejtést.
    Köszönöm!

10. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Most vettem 100db szuper kacsatrágyát levonta az árát de nem kaptam meg a kacsatrágyát Kérlek segíts

11. Dolphin

Szia,
    nagyon szívesen segítenék, de sajnos nem tudok, mert nem hoztál azonosító adatokat. Kérlek, pótold a Farm neved és a Farm ID-dat, mert ezek szükségesek az ellenőrzéshez.
    Amit látatlanban javasolni tudok, az egy frissítés az oldalon.
    Ha nem jelenik meg így sem, akkor várlak vissza az adatokkal.
    Megértésedet köszönöm!

12. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

TUFINGER ID20400531

13. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását, így már be tudok nézni Hozzád.
    A Játék naplója alapján ma nem történt sem Farmaranyért, sem Forintért Kacsa Kata szupertrágyája vásárlás ezen a farmon.
    2025-04-13 09:27:12-kor vettél 100 db Kacsa Kata szupertrágyáját, ebből 65 db-ot fel is használtál tegnap 2025-04-13 09:27-kor, a maradék 35 db-ot pedig 2025-04-13 10:39-kor.
    Farmaranyaid száma a mai napon 139-ről 151-re emelkedett.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  14. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Hali! Nem tudok belépni a farmomra! Légy szíves arass már le nekem és ültess event növényt meg kaktuszt a szigeten és locsolj meg mindenhol az evet növényt trágyázd is meg!
    Előre is köszönöm! Andi

Csibelibe kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    mit tapasztalsz? Hibaüzenetet kapsz? Kliensben vagy böngészőben van problémád?
    Próbáltál más módon is belépni, mint a megszokott? Kliens helyett böngésző, böngésző esetén másik böngésző vagy kliens telepítése?
    Azonosítókat nem hoztál, így benézni sem tudunk Hozzád.
    Jelenleg rendben elérhető a Játék, így ha Te problémát tapasztalsz, akkor Nálad lehet vmi gond.
    De ha hozol adatokat, illetve részletezed a tapasztaltakat, be tudunk nézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

16. Titokzatos85

Ne haragudj elfelejtettem! Böngészőből játászok, kb 2 óra volt amíg ne tudtam belépni.
    Köszönöm: Andi

17. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok,, Lefogta a 3 FA - de nem adta meg kérlek nézzetek utána
    az épitőmestert .. Miért ?
    Gazda: Goldros ID: 16719200

18. Titokzatos85

Akkor hová írhatom ki?

19. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Paszulypatrónust vásároltál és nem építőmestert.
    Érdemes többször is ellenőrizni vásárlás előtt, hogy azt választottuk-e ki, amit szerettünk volna.
    Megértésedet köszönöm.

Goldros kedveli ezt.
  20. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Röviden: Sehová.
    Az account eladása, cseréje vagy bármilyen más módon történő átadása - akár ellenérték, akár ingyenes módon - a játék szabályait sérti.
    Közéjük tartozik az az eset is, amikor valaki átadásra felkér vagy ajánlkozik.
    Kérlek tartózkodj az olyan hozzászólás írásától, amely a játék szabályait sérti.
    Megértésedet köszönöm.

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.