Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kollégám ellenőrzése alapján 2025-04-17 16:02:51-kor beváltottad a kódot és megkaptad annak tartalmát is.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  2. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Azt szeretném kérdezni, hogy az eventeknek hol lehet találni a besorolását. Mármint tudom, hogy van nehézségi szint: közepes és közepes/nehéz; de van-e könnyű event vagy nehéz, vagy nagyon nehéz event? Van erről lista vagy információ? Köszönöm

3. -Sudden-

Szia.
    A Baba Jaga kunyhó és a Drakula papagájfészek eventben szerezhető ólak voltak.
    Jelenleg e két ól egyikét sem tudod beszerezni hagyományos módon, próbáld meg majd az elkövetkezendő csere napok valamelyikén beszerezni, mivel relatíve friss ólak, ezért lehet még a mostanin nem lesznek cserélhetőek.
    A csupakabra barlang viszont Jack boltjából kiváltható, ott megtalálod.

Viszont jelenleg vásárlás keretében a Baba Jaga kunyhó beszerezhető lesz, erről bővebb információt itt találsz: KATT
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin, Synodendron, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  4. -Sudden-

Szia.
    Az események nehézségét a központ határozza meg, nekünk (moderátoroknak) nincs beleszólásunk.
    Nincs központi lista a nehézségekről.
    A közepes és közepes/nehéz a leggyakoribb besorolások.
    Megértésedet köszönöm.

kigyo51 és Luminary kedveli ezt.
  5. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm szépen a gyors választ

6. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Volt valaha könnyű event?

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Pontosan mire vagy kíváncsi? Hogy volt-e olyan event aminek a besorolása "könnyű" volt. Én nem emlékszem rá, de attól még létezhetett. Ez amúgy is egy szubjektív megállapítás, mert van akinek a nehéz is könnyű, van aki a közepest is nehéznek tartja.
    Sok függ attól, hogy kinek milyen szinten van a farmja és az évek alatt mit tudott összegyűjteni eventekből, ajándékokból, vagy cserenapon.
    Ezért szoktuk javasolni, hogy ha részlegesen tud valaki teljesíteni egy eventet, akkor is kezdje el, foglalkozzon vele, mert amit ki tud venni az eventből, az mind-mind gyarapítja a farmját. Senki nem úgy kezdte, hogy pár óra alatt végzett az eventtel. Nagyon hosszú út vezet odáig és nem is kell feltétlenül alkalmazni, ha van ráérő ideje az embernek.
    Az Eventismertetőkben keresgélhetsz esetleg, ha érdekel a téma. Bár a kezdetekkor még nem volt megadva az eventek nehézségi foka.

További jó játékot!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  8. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Szia!
    Mi gyorsitja a fak eresidejet? Elfelejtettem.
    Elore is koszonom a valaszt!

9. ZZR500

ZZR500 Fórum-zöldfülű

Szia. Most már működnek. Köszönöm.

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kacsa Kata turbótrágyával tudod a fák érésidejét csökkenteni 35 %-kal. Ha van Farönk hangár dekor (Sün tojás) a birtokodban, azzal további százalékokkal csökkentheted a fák érésidejét, mivel a 6. szintre fejlesztett dekor + 20 %-kal megnöveli a Kacsa Kata Turbótrágya hatékonyságát 6 órán keresztül.
    A Bónuszlexikonban további lehetőségeket találhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/page-3#post-953018

További jó játékot!

Dolphin, Swartsch és zsoxxya kedveli ezt.
  11. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Koszonom a valaszod. A Kacsa Katat tudtam, de ugy emlekeztem, hogy valami dekor is csokkenti az eres idot. Kozbe megtalaltam, de az csak a Bahara hat. A Faronk hangar megvan, annak is elfelejtettem a funkciojat!
    Szep estet kivanok!

Luminary kedveli ezt.
  12. agica48

agica48 Aktív író

Húsvéti vásárlásnál nem lehet végig vinni - elmegy a kép - kivilágosodik. Köszönöm
    ID 12803869

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, próbáld frissíteni az oldalt, vagy lépj ki/be újra. Vélhetően egy rövid időre leszakadtál a játékról.
    Ha ez nem segít, kérlek, jelezz vissza, s azt is add meg, hogy kliensben vagy böngészőben tapasztalod a problémát.
    Sok sikert!

14. Azari02

Azari02 Junior szaki

Kedves Moderátorok ! Meg tudná nekem valaki nézni, hogy miért kaptam csak 5 db eventnövényt. Prémium tag is vagyok, ami 8 nap múlva jár le.
    Farmnév Azari02 ID.18068965
    A választ előre is köszönöm. Szép napot kívánok.

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Játék naplója alapján tegnap megkaptad a 15 event növényt, az event indulása után az első belépésed 2025-04-17 17:12:48-kor volt, ekkor kaptad meg az összes event kelléket: 15x Főzőpohár-gyökér, 2x Plazmagömb és 1x Okosfüles kártyakulcsa.
    Azt, hogy mi történt a 15 kezdő vetőmagoddal, nem látjuk a naplóban. Amire gyanakodni tudok (mert ilyen szokott történni az elmúlt évek tapasztalatai alapján), az az, hogy elvetetted a magokat, s ezután tereprendezést tartottál, s így véletlenül kitörölted azokat a földeket is, amiben a vetőmagok voltak.
    Ma reggel kaptál a rendszertől 5 vetőmagot, 2025-04-18 07:22:26-kor, mert észlelte, hogy nincs vetőmagod. Ezt el is ültetted ma 11:48-kor a Gombaerdőbe, 12:48-kor fognak beérni.
    2025-04-18 12:26:48-kor kaptál újabb 5 magot a rendszertől, mert eltelt 5 óra, s megint azt észlelte a rendszer, hogy nincs magod a Pajtában.
    További jó játékot kívánok!

Azari02 és Swartsch kedveli ezt.
  16. rózsabimbó

rózsabimbó Járnitanuló

Kedves Moderátorok! Segítséget szeretnék kérni.
    Az okosfüles laborjába nem tudok belépni mert a kártya kulcsot nem találom.
    befőttguru ID 32718663

17. -Sudden-

Szia.
    Az event kezdetével automatikusan kapnod kellett egy "Okosfüles kártyakulcs" kelléket.
    Tetszőlegesen döntheted el, hogy melyik szint feloldásához használod fel.

A kezdő mező az, amelyiken a kártyát a játék beadásként kéri, ha már esetleg valamelyik szinten beadtad a kártyát, akkor azt a szintet kell csinálnod, ameddig meg nem szerzed azon a pályán a másik kártyát.

Összesen 3 pálya van és 4 Okosfüles kártyakulcsa szerezhető összesen, mivel 1-et kapsz az első belépéskor, a maradék 3 db-ot pedig a pályákon szedheted össze.

Ezen a linken találod a pályák kezdőpontjait, a kezdőpont az 1-essel jelölt szám, az 1-es mező kéri a kulcsot, onnantól pedig haladhatsz a szomszédos mezőkre.

Ha ezek alapján sem sikerül elindulnod, akkor kérlek jelezz vissza és végzünk egy ellenőrzést a számodra, ahol specifikusabban fogunk segítséget nyújtani a számodra.

Megértésedet köszönöm.

rózsabimbó és Swartsch kedveli ezt.
  18. -Sudden-

Kollégám közben végrehajtott egy ellenőrzést a farmodon.
    Amit a bejelentkezéskor "Okosfüles kártyakulcsát" kaptunk, azt leadtad, a 2. szint (Terményes ól) pályán kezdted el ezt a Mini-játékot. Még nem vetted át a pályán a következő kulcsot. Az ismertetőben a 6. számmal jelölt mezőbe kell beadnod a Mikroszkópokat, akkor fogod a következőt megkapni, s ezzel fogod tudni az általad választott következő pályát elkezdeni majd.
    Sok sikert.

rózsabimbó, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  19. rózsabimbó

rózsabimbó Járnitanuló

Igen közben rájöttem hogy hová kell kattintani,nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Dolphin és -Sudden- kedveli ezt.
  20. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

A baloldali feladatot megcsináltam, de a jobb oldalit nem tudom elkezdeni mert nem ad kulcsot.

Id 27405329

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.