Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szmituri

Szmituri Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az a kérdésem, hogy tudok lábgombához jutni. Szeretnék ültetni, de nulla darab van a raktáramban. Arra sem emlékszem, volt-e nekem valaha olyan. A kosárnál nem tudok rémnövényeket vásárolni, és a piacon sem láttam ezt a lehetőséget. Köszönöm, ha válaszoltok.

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ha a rendszer érzékeli, hogy elfogyott a növényed, akkor 5 óránként kapsz 5 db növényt.
    Közben nézelődhetsz a ládáid között, mert van pár darab láda, amelyik tartalmaz Lábgomba rémnövényt. Talán pár darabot sikerülhet gyűjteni onnan is.
    • Boszorkányos holmik ládája S
    • Boszorkányos holmik ládája M
    • Boszorkányos holmik ládája L
    • Rémes növények ládája
    • Teliholdas éj láda II
    • Teliholdas éj láda III
    • Vuk Viki cuccainak ládája
    Sok sikert!

3. Szmituri

Szmituri Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Nincsenek ilyen ládáim, úgyhogy várok. Bár nem tudom, ha volt, hová tűnhetett mert tuti, hogy nem adtam be sehová.

4. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

a klienset letöltöttem de nem telepíti. mégis csak jegelni fogom.

5. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Segítséget szeretnék kérni. A hátborzongató manufaktúra c. épületet nem tudom etetni. Termelés felfüggesztve címszó van kiírva. Nem tudom mióta? Most vettem észre ID 6957461 merylu55

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A manufaktúrák indításához a táp mellett az adott állatból is kell az indításhoz. Jelöltem neked a képeken a hiányokat. Van ahol tápod nincs, van ahol állatod.
    Teliholdas főfarm:
    upload_2025-4-26_9-49-5.png

A Gombaerdőben lévő Manufaktúránál is ez a helyzet:
    upload_2025-4-26_9-52-20.png

Javaslom, hogy amíg tápot és beadandó állatokat termelsz cserélj olyan műhelyekre, amiből rendelkezel elég hozzávalóval a Manufaktúrák indításához.

Sok sikert!

Dolphin, Swartsch, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  7. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget. A zombijuh zavart be, de rendesen. Tápot nem termelek, mert csak szuper tápot kapnak.

Othep kedveli ezt.
  8. vigyor36

vigyor36 Járnitanuló

Szia!Drakula papagáj fészekhez,hogy lehet hozzá jutni,Jack boltjába nem találom. vigyor36 ID: 50615788

9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

kigyo51, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  10. zsazsa49

zsazsa49 Fórum-zöldfülű

zzsazsa010170ID15302329 vagyok a tojás festő játéknál nem kapom meg az ajándékokat.már a9.mezőnél tartok.Kérem a hibát küldeni

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A ládákat nem adjuk be sehová, hanem oldalt, a Láda / Váza / Elhasználódó fül alá kerülnek.
    Ott lehet oldalt kibontani őket, a zöld ''Használom'' gombra kattintva és akkor tartalmuk a megfelelő helyükre kerül, pl. a trágyadombra, szupertápokhoz, csengőpengőhöz, stb.
    Példa, a kép nem a farmodon készült:
    upload_2025-4-27_9-42-39.png

Amely ládában zöld pörgetés van, ott vigyázni kell, hogy a bal fölső sarokban a számláló a 99-et ne lépje túl, mert a felesleg elveszik.
    Tehát zöld pörgetést tartalmazó ládák bontása előtt el kell pörgetned a már meglévő jegyeidet.
    Ugyancsak vigyázni kell, hogy a trágyákat is csak a trágyadombod kapacitásáig tárolja a rendszer. Az efölötti mennyiségű trágya elveszik.
    Az ''i'' betűkre kattintva megnézhető a ládák tartalma.
    Ládákat eventeken, dekorokból, felhőkről, fizetős akciókból, egyszóval sok helyről és alkalomból lehet szerezni.
    Javaslom, nézz körül a menüdben, lehetséges, hogy a farmodon is felfedezhető már jópár láda.
    Ebben a topikban pedig megtalálható a játékban eddig elérhető összes láda: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/
    Keresni is lehet köztük a CTRL+F billentyűkombinációval megjelenő keresősáv segítségével.
    A találatok végiggörgethetők egérrel, vagy Enter-rel.

Szmituri és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Ha a Tojásfestő szezonra gondolsz, akkor a főszezon ma 14:00 órakor kezdődik, csak onnantól kapunk szezonjutalompontot.
    Most még csak előszezon van, ilyenkor nem minden funkció és nem minden ajándék érhető el.
    Itt olvashatsz a szezonról bővebben: https://board-hu.farmerama.com/threads/tojásfestő-szezon-50-2025-április.26252/
    Ha nem a szezonjutalompontot hiányolod, akkor kérlek, írd meg pontosabban, részletesebben, hogy melyik event melyik ajándékát nem kapod meg?

aida2330 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

szia! Páncél Pannit vennék, de nem találom a lehetőséget sehol.

14. Othep

Szia.

Nálam az eventórában az utolsó helyen megtalálható az akció.
    Ott kattintva egyenesen a bankba kerülünk.
    upload_2025-4-27_11-34-44.png

Ha megvásároljuk az adott tárgyat, általában eltűnik az eventórából az akció.

Ha semmiképp sem találod és adsz farmnevet és ID-t, akkor elviszem ellenőrzésre a problémát.
    De az eredményre mindenképp várni kell majd, mert jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.

15. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Sziasztok

Kérdés: Múzeumból limitált számmal rendeklezhetek? Vásárolni szeretnék, de nem jelenik meg már mint beszerezhető dekor.

Köszönöm a megtisztelő válaszokat

16. Othep

Szia.

Igen.
    Jelenleg 3 db érhető el belőle: 1 db kiváltható a Bölcs tölgynél, 2 db megvásárolható.
    Remélhetően többet is elérhetővé tesznek majd.
    Itt megnézheted az összes, jelenleg elérhető Raktárházat: https://board-hu.farmerama.com/threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-892291

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Othep kedveli ezt.
  18. damien

damien Haladó

Jó reggelt!
    Működik már a múzeum aratás?

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Tavirózsa kedveli ezt.
  20. Tavirózsa