Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Köszönöm a segítséget , megtaláltam a gombát és sikerült elültetni, nem gondoltam rá h végén van Szép napot ...

Sali~*.* és -BombadilToma- kedveli ezt.
  2. Typhoon69696969

Typhoon69696969 Fórum-zöldfülű

Helló!
    Én is szeretném ha utána néznétek, mert mintha én se kaptam volna meg a múzeumból a TP-t.
    A világító tornyos területen vagy 1db múzeumom.
    Gazda: Typhoon69696969
    ID: 34450304

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ameddig vissza tudok menni az ellenőrzéssel, minden napra megkaptad a Múzeum aratásáért járó TP-t.
    Amiért olyan érzésed lehet, hogy nem kaptál, az a TP mennyisége miatt lehet. Ma (2025-05-06 07:26:40) mindössze 846.384 TP volt az eredmény.
    Korábban:
    2025-04-30 07:22:09 = 2.068.416 TP
    2025-05-01 05:29:58 = 1.247.592 TP
    2025-05-02 06:13:22 = 1.665.288 TP
    2025-05-03 06:18:59 = 2.030.772 TP
    2025-05-04 06:34:32 = 2.195.652 TP
    2025-05-05 09:03:55 = 1.879.632 TP

Az aktuálisan aratott felhők és az aktív bónuszok befolyásolják, hogy egy-egy napon mennyi az aratáskor kapott TP.
    További jó játékot!

Dolphin, Typhoon69696969 és Sylja kedveli ezt.
  4. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

sziasztok kérdezném, hogy a bisztrós találkozót hol találom, mert az egész farmot átnéztem és nem látom köszi előre is csibegazda2014
    ID 51330790

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt a dekort még nem szerezted meg, azért nem találod.
    Jelenleg 16 mini-játéknál tartasz, a dekort a következő szinten fogod megszerezni, ehhez még két mini-játékot le kell játszanod.
    upload_2025-5-7_8-33-43.png

A képet innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-nagy-hajsza-15.26269/#post-1447822

Sok sikert!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. kati63

kati63 Járnitanuló

Szia. érdeklődnék hogy melyik állat ad légbuborékot

7. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A légbuborék egy termény, amelyet a légbuborékgyár állít elő, ez az Axolotl állat terményes ólja.
    A műhelyben nem megépíthető, ólválogatásokban és eventnyereményként volt megszerezhető.
    Próbáld meg beszerezni az elkövetkezendő csere napok valamelyikén.

Megértésedet köszönöm.

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  8. kati63

kati63 Járnitanuló

KÖSZÖNÖM

9. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Szia !
    Sajnos most vettem csak észre hogy a múzeumok aratását nem számolja , most olvastam sokan jelezték ,én nem figyeltem erre remélem nem későn kérek segítséget. ID: 7825742 Köszönöm a segítséget.

10. Dolphin

Szia,
    amint a Közleményben jeleztük, a múzeumos hiba javításra került, egyedi esetekben előfordulhat még sajnos, hogy egy-egy múzeumra nem kapja meg a Játékos a TP-t. Ezeket kell jelezni, ha valaki ilyet tapasztal még, hogy továbbítani tudjuk a KP részére.

A Játék naplójában amíg vissza tudtam nézni, minden Múzeum aratására megkaptad mind a TP-t, mind a TTP-t. Én nem látok Nálad problémát.
    A mai napi aratásaid:
    - 2025-05-08 09:15:16-kor farmos múzeumot arattál, 50.716.562 TP-t kaptál
    - 2025-05-08 09:17:17-kor farmos múzeumot arattál, 9.646.832 TP-t kaptál
    - 2025-05-08 09:31:51-kor hátborzongató múzeumot arattál, 15.607.254 TP-t kaptál
    A tegnapiak:
    - 2025-05-07 06:10:00-kor Baha múzeumot arattál, 482.272.600 TTP-t kaptál
    - 2025-05-07 06:11:17-kor farmos múzeumot arattál, 15.825.784 TP-t kaptál
    - 2025-05-07 06:11:19-kor farmos múzeumot arattál, 9.849.454 TP-t kaptál

Azt tudnod kell, hogy a Múzeum aratása után az egyenlegben csak akkor látod a növekményt, ha területet váltasz vagy frissítesz.
    További jó játékot!

papirocska és aida2330 kedveli ezt.
  11. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nem tudok 0 percezni. egyik szomszédom javasolta Krókusz nemesítésével megszerezhető.
    Nem tudom hogyan kell elérni, ebben kérem a segítséget. Köszönöm szépen!! Üdv.

12. Dolphin

Szia,
    a Növénynemesítésről itt tudsz olvasni:
    Növénynemesítés - Üvegház

Van egy topik, ahol tapasztalatok megosztására van lehetőség, érdemes itt is olvasgatni a témában:
    Növénynemesítési tapasztalatok

A növénynemesítéshez az adott növényből érdemes egy nagyobb alapkészlettel rendelkezni, s ezt követően belefogni. A Piacos topikban tudsz esetleg ehhez segítséget kérni, hogy kicsit jutányosabb áron nagyobb készletet tudj venni.

A növényekkel való nullpercezésről ebben a topikban olvashatsz, ez az Eventsegédlet topik egyik bejegyzése (amely minden event csevegő #1-es bejegyzéséből elérhető).
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

szia kedves Moderátor !
    Hibaként jelentkezik a mostani eventes területen, hogy a kihelyezett kocka nem marad a kijelölt helyen. Odateszi, de pillanat múlva vissza is ugrik oda, ahonnan át szeretném helyezni.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. szepesej

szepesej Fórumlakó

Sziasztok, az a problémám hogy az ötórás eventnövényt választottam , de a beadandóknál a másik növény a 10 órást kéri.
    Nálam van valami probléma vagy központi a hiba ?
    Gazda: szepesej Azonosító: 16046490

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Amikor a főfarmon lévő eventbejáratból mentem a beadásokhoz, nálam is azt kérte. Utána újra beléptem, ezúttal az event felületéről, és már a koponyát kéri - bárhonnan is lépünk be ide.

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. szepesej

szepesej Fórumlakó

Köszönöm most már nálam is átváltott, de a beadott 10 órás növényemet elvette és nem adta vissza, kosarat vettem ezért volt plussz 10 órás növényem.

17. Dolphin

Szia,
    kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudok segíteni Neked.
    Ha egy frissítés nem oldja meg a problémát, akkor kérlek jelezz vissza. Földterületeket csak az egyik oldalon tudsz elhelyezni, attól függően, hogy melyik területet váltottad ki.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, GA-BI-O-Farm és Marika312 kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Szia!
    Területen belül sem működik az áthelyezés. Ki- majd újra belépés után sem (kliens). Látszólag át tudom helyezni a földet, de egy kis idő múltán visszaugrik. Nyilván a területek közti áthelyezhetőség hibájának a javítása sikerült túl jól.

GA-BI-O-Farm és Marika312 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    nálam nem ugrik vissza, igen, kliensben próbáltam ki:
    upload_2025-5-8_16-45-44.png upload_2025-5-8_16-46-14.png

Átléptem másik területre a térképen, visszamentem, s az áthelyezett föld ott maradt.
    Azóta eltelt 5 perc és még mindig ott van az áthelyezett földem.

20. -BombadilToma-

Én üres földekkel próbálkoztam.
    De különösebb jelentősége nincs; az ember egyszer kiteszi a földeket, és utána nem piszkálja, mert minek...

Kiegészítés:
    Kipróbáltam egy másik kis farmon is. Learattam az egy föld koponyát, majd a földet áthelyeztem a terület bal felső sarkába. Az eventes területről kilépve, majd visszalépve az eredeti helyén találtam.
    Utána megint áthelyeztem, és kitettem alá/mellé három újabb területet egy sorba. Kilépés és visszalépés után a bal felső, vagyis az eredetileg áthelyezett föld nem volt már kint, üres volt a helye.
    Kipróbáltam olyan földterülettel is, amit én tettem ki, ugyanez volt a helyzet.
    (Hozhatnék képeket, de nem bizonyítana semmit... videót meg nem csinálok.)

Utoljára szerkesztett: 8.5.25
    GA-BI-O-Farm és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.