Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudunk sem segíteni, sem ellenőrzést végezni.
    Amit javasolni tudok, töröld a beragadt Sütiket (cookies) és ürítsd a Gyorsítótáradat.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    a Nagy hajsza 16. event utáni fő visszaváltások a farmodon már tegnap reggel megtörténtek, hisz az event vége utáni napon az első belépéskor történik a megmaradt tételek visszaváltása. 2025-05-08 05:11:33-kor kaptál 151x Porzós kalliandra, 953x Korom és 55x Nagyító után CSP és TP jóváírást. Összesen 31.114 TP-t és 21.410 CSP-t kaptál. Ma hajnalban az utólag átvett, Szomszédoktól kapott 3 db Koromra kaptad meg a TP és CSP jóváírást, 2025-05-09 03:40:10-kor.
    További jó játékot!

baltha54, Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  3. engela1961

engela1961 Junior szaki

Szép napot Bónuszkód: TWINDELAY tegnap is beírtam be ma is és hol nem érvényes ír ki vagy nem található
    Gazda: engela1961 ID: 27642677

4. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-05-08 20:24:51-kor sikeresen beváltottad a kódot, minden jóváírásra került a farmodon. Mivel egy farmon csak egyszer váltható be a kód, ezért kapod azt válasznak, hogy nem érvényes már a kód ezen a farmon. Amikor nem található üzenetet kapsz, akkor vagy elgépelted, vagy volt még felesleges szóköz a kód előtt, vagy mögött.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  5. engela1961

engela1961 Junior szaki

Köszönöm szépen

Dolphin kedveli ezt.
  6. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Sziasztok! Próbálok írni a supportnak, de a "nem vagyok robot" mezőben nem lehet jelölni. (két böngészőből is próbáltam) Más is járt így?
    Egyébként ez a problémám:
    Üdv!
    Vásároltam két csomag talányos fát, egy simát és egy bahamásat.
    Biztos, hogy kétféle volt, először a simát vettem meg a főfarmról indulva, megnéztem a titokfa nevét (édes nyír) majd átmentem a bahára, beléptem a vásárlásba, megnéztem a titokfa nevét (fojtogatófüge - na ezért tudom biztosan, mert ezt a nevet nem lehet eltéveszteni), de nem találtam az új fát és a csomagot. Frissítettem, és így sem, majd ezt követően láttam, hogy a sima fa csomagból lett kettő. Kérem a probléma orvoslását. Köszönöm
    ID 21532648

Utoljára szerkesztett: 9.5.25
  7. Dolphin

Szia,
    a Játék naplójában én azt látom, hogy 2025-05-09 10:37:48-kor és 2025-05-09 10:39:04-kor is a farmos csomagot vásároltad meg. A kosárba mind a két alkalommal a Farmos csomagot tetted, vélhetően nem szándékosan. Mi itt a Fórumon nem tudunk Neked ebben mást segíteni. A Supportot kell ezzel felkeresned.
    Ha problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével). Olyan e-mailcímet adj meg, amelyet rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni. A Supporttal folytatott levelezésből már a Fórumra ne hozz semmit, mert levéltitoknak minősül.
    További jó játékot!

Swartsch és Rizstej kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Vásároltam két csomag titokfát 1-1 csomaggal a farmra és a bahára is. A bahás rendben van, de a farmos fákat nem találom, sem a 30 titokfát sem a +1 kifejlett fát.
    Legyetek szívesek megnézni, hol vannak a fáim.
    Köszönöm.
    Gazda: -gyöngy-581 ID: 40951777

9. Dolphin

Szia,
    továbbítottam problémádat vizsgálatra, türelmedet kérjük a válaszig.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. Music68

Music68 Járnitanuló

Vásároltam 230 farmaranyat de nem kaptam meg! Visszaigazolás megjött az emailcímemre hogy vásároltam!
    Gazda: Music68 ID: 42645888

Közben megjött! Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.5.25
    Dolphin és Ableotory kedveli ezt.
  11. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A Farmarany vásárlások körül 10:00 és 12:00 között átmeneti megjelenítési hiba volt.
    A bahás csomag megvásárlása előtt 342 FA volt a számládon, vásárlást követően 143, mivel 199 FA-ért a bahás csomagot megvásároltad. Ezt követően már nem volt FA készleted a farmos csomag megvásárlásához. Vásároltál ezt követően 165 FA-t, de az a hiba miatt csak később íródott jóvá. Most jelenleg 289 FA készleted van. A farmos csomagot próbáld meg ismételten megvásárolni, mivel annak a vásárlása nem ment végbe.

Dolphin és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen a segítséget, megyek és megpróbálom újra a vásárlást.
    További szép napot és jó munkát kívánok nektek :)

Ableotory kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

A levelező rendszer hibás évek óta.
    Megírjuk a levelet és sok esetben nem küldi el mégsem, hiába kattintunk a "Küldés" gombra.

szöszi50 kedveli ezt.
  14. mami531953

mami531953 Haladó

Sziasztok!Szeretnem elkezdeni az Uj Bahama gazdakori feladatokat! kerdesem csupan az,h hol szerezheto be a Porzofa,Fojtogato fuge es a Dicaprio fak?Kiegeszitenem,mar tobbszor vettem FA-ert max csomagot,de veletlenul sem lett beloluk az aktualis feladatokhoz kert fa .Vasarlason kivul mas lehetosg van? Koszi a valaszt,szep napot.

farmeres53 kedveli ezt.
  15. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Kedves Moderátor!

Most az imént arattam le a múzeumokat, a kergekertben 1 db múzeumot, a kúriában 2 db múzeumot, a hajótöröttek partján 1 db múzeumot.
    Szeretnélek megkérni téged, végezz ellenőrzést, hogy jóváírta-e nekem a játék az értük járó pontokat!
    Előre is köszönöm a fáradozásodat!
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724

16. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Majd valamikor 3 hónap múlva estleg csere napkor tudsz rá szert tenni,ha már nem akarsz most rá áldozni! 7 farmon vetten én is 2-2 ttitkosat ,de mindenhol csak régi fákat kaptam!?

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. szildiko78

szildiko78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a kapott ajándékkódot nem tudom beváltani. Eddig még nem tettem meg és azt írja ki, hogy az adott kód nem található a rendszerben.
    Kérlek segítetek, hogy mi az oka ennek. Köszönöm szépen.
    ID számom:
    17797800

18. totyogó98

totyogó98 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem ugyan az a problémám, mint az előző hozzászólónak. Nem engedi beváltani a WINDELAY kódot, azt írja ki, hogy ez nem található a renszerben. Kérlek nézzetek utána mi lehet a probléma. Köszönöm.
    ID számom: 17094390

19. Zsufika81

Zsufika81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nálam sem engedi beváltani, azt írja ilyen kód nincs a rendszerben. Köszönöm a segítséget!
    ID számom: 48413927

20. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Ha 199 FA-ért veszel titokfa csomagot, akkor a 30 db titokfa mellé garantáltan kapsz egy aktuális, már kifejlődött titok fát, amit már el is ültethetsz, nem kell kivárnod hogy mi lesz belőle, mert ez maga a kibontott fa. Például én most vettem tiki csomagot, és volt benne egy Fojtogatófüge-fa, és 30 db titok fa.
    Egyébként a Szezonokban a 39-es sor teljesítésekor lehet előző kifejlődött titok fát vagy titok ólat szerezni. Ehhez mindenképpen érdemes a Szezon VIP oldalt kiváltani.

Utoljára szerkesztett: 9.5.25
    Othep, Sali~*.* és -Sudden- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.