Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Egyre több hiba minden feladatnál,és még nem is tudják korrigálni!! Elakadtam az event feladatoknál is, semmi változás, mutatja a növényeket, de ültetni nem lehet őket.Miért erőltetik, ha nem megy? magdi06 *******
    Nagy csalódás az egész,vagy én vagyok hűlye?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.5.25
  2. Luszike150150

Luszike150150 Utánpótlás-írogató

Szia nálam is ez van >:(

interlala kedveli ezt.
  3. gazannyo

gazannyo Utánpótlás-írogató

Az eventnövényeket nem lehet ültetni! Az egyik feladatba kell beadni(bal oldalon). Jutalmat, a felhőt és a felhőre kitehetőt kapsz.
    Ültethető magokat akirakós feladatokban lehet szerezni! Felröpivel, vagy egyéb farmos hozzávalóval aktíválod a feladatot, majd megcsinálod a két kirakóst.

Ja!
    Akadozik a játék, sokszor kell frissíteni!

Luminary és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Pontosan mi van nálatok? Hol tapasztaljátok a leírt hibát, mert az nem derül ki az írásotokból. Amennyiben segítséget szeretnétek kérni minden esetben szükség van az azonosító adatok megadására. ( farmnév, farm ID)
    Ha, a jelzésetek a piacra vonatkozik, arról már tud a központ és a javítása folyamatban van. Türelmeteket kérjük.
    Ha, csak panasznak szántátok, akkor kérlek használjátok erre a Panaszkönyvet a továbbiakban.
    További jó játékot!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  5. Luminary

Szia!

Kérlek, hogy személyes adatot ne hozz a fórumra. Az e-mail cím is annak számít.
    Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, hogy be tudjunk nézni hozzád szükség van az azonosító adatok megadására. (farmnév, farm ID szám).
    Ahogy játékostársad írta és az eventismertetőben is szerepel, a növényeket nem lehet elültetni. A bal oldali feladatba- haladási sávba - kell beadni.
    A magokat - amit el tudsz ültetni - a jobb oldali feladatokból tudod beszerezni. Feloldás után el kell indítani a kirakóst és megkapod érte a magokat, amit el tudsz ültetni.
    Kérlek olvasd el újra az eventismertető idevonatkozó részét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek.26335/#post-1450071

További jó játékot!

6. Luminary

Szia!

Hétvége és a rossz idő miatt többen lehetnek a hálózaton. Nincs tudomásunk jelenleg játékon belüli belépési problémákkal, lassulással.
    További jó játékot!

7. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Még rosszabb lett.

Türelmes vagyok, de gátolja a játékot.

Anyaló kedveli ezt.
  8. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Pár napja hibás a piac, duplán jeleníti meg a dolgokat.

Sagittarius69 ID: 49043685

Utoljára szerkesztett: 24.5.25
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A Piac hibája ismert a Központ számára és javítás alatt van.
    Egy pár pillanat után helyre szokott állni a sorrend.
    A hiba javításáig szíves türelmedet kérjük.

Kuzdern és Sagittarius69 kedveli ezt.
  10. baltha54

baltha54 Junior szaki

szurosgomba event növény van a raktáramban, de kiültetésnél nem mutatja hogy ültethetnék a területre. köszönöm

ID: 1865723

11. Othep

Szia.

A kifejlett növény upload_2025-5-24_15-8-58.png nem visszaültethető ebben az eventben, csak a mag! [​IMG]
    A növényt csak a feladatba tudod beadni.

Kérlek, olvasd el az eventismertetőt újra, valamint PZoli játékostársad segítő írását, a hozamokról, eventteljesítésről: >>ITT<<

Dolphin, kigyo51 és baltha54 kedveli ezt.
  12. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Szép napot! Segítséget szeretnék kérni. Meg van a 3 műkertész jelvényem, de Füles Karcsi nem vesz róla tudomást, mi a hiba?
    ID: 2302575 Köszönöm a választ!

13. Othep

Szia.

Ha elolvastad a küldetés követelményeit, akkor rá kell kattintani a zöld színű OK gombra és onnantól kezdi számolni a rendszer a legyártott jelvényeket.
    Megtetted ezt?
    Ne feledkezz meg róla, hogy új küldetésnél szükséges "leokézni" a feladatot, mielőtt teljesíteni kezdjük.
    Ilyenkor a felkiáltójel kérdőjelre változik a figura feje fölött és mindaddig "?" , amíg nem szállítjuk be az összes igényelt dolgot.

Dolphin, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Szia! Szerintem leokéztam, mert a másik feladatot elfogadta. Köszönöm a segítséget.;)

15. Othep

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

16. kicsy0123

kicsy0123 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ellenőrzést szeretnék kérni, hogy hol csúszott el az event teljesítésem!
    Lejátszottam a 25 játékot, kosarakat vettem, mégsem érek el a feladatsor végéig!
    Köszönöm szépen ha megnézitek !
    kicsy0123
    ID 23750845

17. Othep

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése alapján valóban csak 2 jelvényt fogadott még el Füles Karcsi.
    Ez akkor fordulhat elő, ha nem OKézod le a feladatot, mielőtt elkészíted a Megrendelők által kért jelvényt, vagy bármely más feladatot.
    Mint írtam, ha aktiváltad azt a küldetést, akkor a felkiáltójel kérdőjelre változik a megrendelő feje fölött és mindaddig úgy marad, amíg nincs teljesítve az adott küldetés maradéktalanul.

Még 1 db Műkertész jelvényt kell gyártanod, hogy teljesüljön az a szint.

Dolphin kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján ott csúszták el, hogy most is 1x1-be van ültetve az összes eventnövényed!
    Vannak bónuszaid, cseréld ki a Répás-almás csatnit a gyémántban.
    Növénybevételi bónusz is mehet a Karácsonyi süti helyére.
    Ha van Jack, akkor azokat is bevetheted.
    Sajnos elég sok hiányzik még, kosárral sem olcsó befejezni.

2.345 völgyi rózsa, 1605 szúrós gomba.... és 1000 Vizibogyó hiányod van.
    A jelenleg elvetett magokat sem tudod olyan hozamra felhozni, hogy elég legyen.

Gondold át, hogy tényleg be akarod-e fejezni... ha a felhőt már megszerezted, akkor a lényeg már megvan. (22. haladási szint).
    Ezután már semmi nélkülözhetetlen dolog nincs az eventben.

Sajnos nem olvastál elég figyelmesen: az eventismertetőben szerepel, hogy az event 2x2-es földekre van tervezve és a learatott növényeket nem lehet visszavetni, csak a feladatba lehet beadni.

Bár tudom, hogy számodra már késő, de ITT pl. olvasható a tipp, hogy mekkora hozamnak kell lennie a földeken ahhoz, hogy ne fogyjunk ki a magokból.
    (Érdemes fifikásabb eventeknél eventcsevegőket olvasni.)

Dolphin, kigyo51, Zsuzsikan és 3 más kedveli ezt.
  19. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Láttam, van olyan nyeremény a sárkányoknál, hogy x 50 000 btp x szint.. ez most a max. 800, vagy ha egyszer feloldják, akkor a magasabb szint szerint aktiválódik?
    Köszönöm a válaszotokat :)

20. Othep

Szia.

Ez a nyeremény erre az eventre vonatkozik, az event végéig él.
    Azaz, amennyi a Baha szinted a feladat teljesítésének pillanatában, annyiszor 50.000 BTP-t kapsz.
    Ha pl. holnap teljesíted a feladatot, és épp a 800. szinten vagy, akkor a 800 x 50.000 BTP-t kapod, ha 753. szinten vagy holnap, akkor 753 x 50.000 BTP-t kapsz.

Dolphin és Zsuzsikan kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.