Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kicsy0123

kicsy0123 Utánpótlás-írogató

Szia kedves Othep!
    Koszonom a segitsegedet es valaszodat .

Luminary és Othep kedveli ezt.
  2. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm :)

Othep kedveli ezt.
  3. szgyöngyös

szgyöngyös Utánpótlás-írogató

Szia.A segítségedet szeretném kérni,hogy a minijátékhoz miért nem kínálja fel a feloldás lehetőségét.A felhősor kész,felröppenőm van,de nem tudok tovább magokat gyűjteni.Mit nem csinálok jól.Válaszod előre is köszönöm. szgyöngyös ID:15077698

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos a játékban már nem tudsz több ingyenes magot szerezni, mert a jobb oldali feladatsor - mini-játékok - végére értél.
    A játék tervezői ezt az eventet 2x2-es földterületekre tervezték, akkor - csatnival - elegendő mag állt rendelkezésre.
    Erre , mindenhol fel lett hívva a játékosok figyelme, még a játékon belül is:
    upload_2025-5-25_8-53-8.png
    Az ismertető, csevegő, panaszláda és az event beharangozóban szintén ki lett emelve az információ:
    upload_2025-5-25_8-56-6.png

Ellenőrzésem szerint 1x1-es földeket használtál, jelenleg is abba van ültetve az utolsó adag Völgyi rózsa magod. Ebben az esetben nem elég a Répás-almás csatni hozamnövelőnek, mert minimum 7 növény aratása szükséges 1 területről, hogy a mini-játékból szerezhető magokból elég növény legyen az event összes feladatának teljesítéséhez.

Még elég sok növényre lenne szükséged a teljes befejezéshez. Az ismertető alapján ki tudod számolni, hogy kosarak vásárlásával megoldod, vagy elengeded az event további részét. https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek.26335/#post-1450073 (görgess a lap aljára)
    Bár utólag, de érdemes elolvasni játékostársunk - PZoli64 - összefoglalóját az eventcsevegőben, hogy az event sikeres teljesítéséhez milyen kritériumok szükségesek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek-eventcsevegő.26333/page-4#post-1450263

A jelenleg földben lévő Völgyi rózsa hozamát még tudod emelni gyémánt és aranyrekeszes hozamnövelőkkel.(Teljes bevételi bónusz 200-300%-os, Növénybevételi bónusz 100%-os) Illetve Jack dekor indítása (+2 növény) és a kerekkerékről esetleg szerezhető hozamnövelő bónuszokkal.

Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  5. szgyöngyös

szgyöngyös Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ,sajnos akkor a továbbiaknak már annyi.További szép napot kívánok.

Luminary kedveli ezt.
  6. zizzina

zizzina Utánpótlás-írogató

sziasztok.szeretném megkérdezni miért nem tudok vadaskertet vásárolni?csak manufaktúra engedi vásárolni
    üdvözlettel

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A megszerezhető raktárházak száma maximalizálva van.
    Ha a Vadaskertből a 7 db-ot megszerezted, akkor egyelőre nem vásárolhatsz többet.
    Remélhetőleg érkeznek majd újabbak is a játékba.

A zöld linkeken olvashatod, mikor voltak az akciók: >>Raktárházak<<

Dolphin, zizzina és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! szeretném kérdezni, hogy a megváltozott imail címem miért nem tudom átírni ,javítani. ****- ról
    ****-ra hiába próbáltam állandóan visszaugrik a rossz imail címre, így hírlevelet sem kapok. Kérlek segíts !!!
    ID 13085312 köszönöm !!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.5.25
  9. Othep

Szia.

Kérlek, ne írj ki személyes adatot egy nyilvános fórumra (az e-mail-cím is annak számít).
    Hol szeretnéd javítani, hová szeretnéd beírni a jó e-mail-címedet, és nem sikerül?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Ár 2 napja nem kaptam magokat Nem tudok tovább lépni Pedig nagyon kéne Kérlek segíts hogy tudjak tovább játszani ID4583338

11. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Köszönöm.:)

Othep kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján Epoxi ragasztó felröppenőt kell még gyűjtened, hogy további magokat tudj szerezni.

upload_2025-5-25_15-20-32.png

Ebben az eventben nem visszaültethetők a kifejlett növények, csak a feladatba tudtad beadni.
    Így a szokásos 5 db se érkezik.
    Javaslom, hogy valamilyen hozamnövelőt használj - de mindenképpen számolj utána, hogy elég növényt tudsz-e termelni, mivel 2x1 földeket használsz.
    A gyémánt rekeszbe tehetsz 200%-os bónuszt, illetve az arany rekesz Karácsonyi sütijét is cserélheted egy növénybevételi bónuszra.
    Szükséged van még 1715 vizibogyóra, 1845 Völgyi rózsára, 1605 szúrós gombára.

Kérlek, feltétlenül kísérd figyelemmel a növénymennyiségedet, nehogy mag nélkül maradj!
    Mert mint említettem, ebben az eventben nem visszaültethetők a növények.

Ha elfogy a magod, ebben az eventben csak a kosárvásárlás a megoldás.

Sok sikert. :)

Dolphin kedveli ezt.
  13. Adrika1102

Adrika1102 Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok, most léptem be a játékba és kiváltottam a napi ajándékot, ami 4 ó aratógép, azonban nekem nincs, megnéznétek, hogy mi a hiba? köszönöm ID55268046

14. babi358

babi358 Fórummogul

A felhasználói fiók beállítások jobb felső 2. #

15. Othep

Szia.

Ha a régi címed citromail-es volt, és tavalyelőtt nem váltottál át fizetősre (ugyanis a citromail előfizetéses lett), akkor a citromail-es címedre már nem tudnád megkapni a visszaigazolást a változtatás során.
    Ez az email cím tehát megszűnt, és a változtatásban a support tud segíteni.
    Kérlek, fordulj a support-hoz.

Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.
    Esetleg ezt a ''visszaugrásos'' problémát is beírhatod, hogy miért lehet?
    (Én magamnál ilyet nem tapasztaltam, véletlen címelírásra gondolok.)

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is tudod írni ilyenre. Sőt a probléma leírásába is írd be az új, leendő e-mail-címedet.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)​

Sali~*.*, fcsilla, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Elvittem a kérdésedet még korábban ellenőrzésre, de jelenleg nincs erre jogosult kolléga.
    Amint lesz, hozom a választ.
    Amit addig is el tudok képzelni:
    - Kihagytál 1 vagy több napot az átvételből, és emiatt még nem a mai napi ajándék következik.
    - Korábban beléptél annál az időpontnál, amire emlékszel, és már lejárt az aratógép.
    - Több farmod közül egy másikon vagy, mint amire gondolsz.
    De ez egy betekintés nélküli segítség. Biztosat ellenőrzés után hozhatok.
    Szíves türelmedet köszönöm. :)

Sali~*.*, cicimsincs és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Adrika1102

Adrika1102 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, valószínűleg, kihagytam egy napot és holnap majd leveszem, de közben a saját lehetőségemmel élve kiváltottam arató-vető gépet, Köszönöm mégegyszer, a válaszod.

Othep kedveli ezt.
  18. Othep

Szia ismét.

Megtörtént az ellenőrzés:

A játék naplója szerint 2025.05.21-én, 10:45:18-kor átvetted a 21-i ajándékot, majd ezután 2025.05.23-án vetted át a 22-i ajándékot. Tehát 1 nap csúszásban vagy.
    Holnap lesz esedékes a 4 órás aratógép.

Sali~*.*, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! Miadja a bahán a legtöbb felröpit! Már 24órásal is probálkoztam de nagyon keveset ad!

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt így nem tudjuk megmondani, hogy mi adja a legtöbb felröpit, érdemes zöldségekkel próbálkozni, mert azoknak tudod a Maja maszkkal és az ezüst rekeszbe rakható termékekkel legjobban csökkenteni az érési idejét. Olyat ültess, amit beérés után aratni is tudsz azonnal, h ne álljon sokáig a földben.
    Itt találsz ötleteket a felröpi szerzéshez (az Eventsegédletből hoztam a linket, ami minden csevegő első oldaláról elérhető)
    Felröpi 1x1
    Szerintem a Játékosok egy része (de lehet nagy része) az egytápos tenyésztés idején (pénteken) gyűjtötte be a szükséges Epoxi ragasztó felröppenőt. Ha van szupertápod, lehet érdemes egy-két kör tenyésztést is beindítanod.
    Sok sikert!

Sali~*.*, Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.