Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krucsaidávid

krucsaidávid Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hogy lehet az, hogy a raktáramban a kitehetők között szerepel 10 barkácscucc, szükséges idő 40:00ó felirattal? Valaki tud erről valamit?

2. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Kis türelem után frissítés és meglesz az.

3. Divagarde

Már kaptál választ az előbb is, kérlek mindig keresd vissza mielőtt újra írsz.

4. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Szeretném kérdezni,ha Renzónál meg tudom venni a moringa fát akkor is ki kell váltani hozzá a szobrot vagy máris letehetem a bahama területre. köszi a választ.

5. Divagarde

Szia!

Hoztam neked a leírást:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valdemár-vándor-vidámparkja.7045/

Moringafa XXL
    450 zsetonMaja templom szobor kiváltásaszükséges!
    9. kamra; Előfeltétele: Szőlősóskafa
    Kihelyezése:
    Sima zöld területre!
    Bahamarama sziget1x112:00 óra230 BTP;
    4x Moringa gyümölcs

6. krucsaidávid

krucsaidávid Utánpótlás-írogató

Bocsi, de én még nem kérdeztem csak most először, ezért nincs mit visszakeresnem és újra sem írtam! De visszanéztem és más már valóban kérdezett a témában.

7. Divagarde

Ebben az esetben kérlek olvasd el a neki írt válaszom, és időnként érdemes visszalapozni 1-1 oldalt mielőtt ugyanaz a kérdés bekerülne sokadszor.

8. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

akkor ezek szerint csak a fa fejlesztését vettem meg Valdemárnál. meggondolandó!

9. Divagarde

A helyzet a következő:
    Jelenleg a kiváltott moringa XXL kihelyezhető úgy ahogy van, ha adottak a feltételek hozzá. Fentebb mutattam mik ezek a feltételek.

10. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

Sziasztok! segítséget szeretnék kérni.Rendeztem a farmom és beszedtem az epertolvaj2,napforduló fa ll. valamint a nagy farm tűzi játékot és nem tudom vissza kirakni.
    Farmnév: kocsisteri
    ID:34605102

11. 19770308

19770308 Fórum ismerője

hello hol találom a csere topikot??

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Amint magad is látod, ezek fejlesztések. Ahhoz, hogy kitehessed őket, alapokra van szükséged. Anélkül nem lesz sikeres a művelet.
    Érdemes körbenézned a felhősorokon, hogy megtaláld az alapokat. Onnan törölni kell, és úgy tudod kitenni őket a kerge kertedben, majd rájuk a fejlesztéseket.

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

14. KnéIldikó64

KnéIldikó64 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Kérlek segítsetek nem tudok semmi cserét végrehajtani szürke a gomb.Árúk és csereengedélyem is van. köszi!

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Okozhatja a jelenséget az alábbi:
    Illetve okozhatja az is, hogy az adott ajánlat már nem él, csak a léghajón még nem frissült.

16. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    A szárnybontogatóval kapcsolatban lenne kérdésem. Hogyan lehetett megszerezni, illetve mennyit? Mert nekem a pajtámban csak 2 db van, de úgy emlékszem, hogy 3 darabot lehetett megszerezni. De nem vagyok ebben biztos. Köszönöm!
    Gazda: Szama ID: 1997550

17. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Szeretném megkérdezni hogy amit felajánlottam de nem kell senkinek azt vissza kapom?köszi

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Akár vissza is vonhatod már most azonnal. Ha nem, akkor pedig az event után majd visszakerül Hozzád.
    Amennyiben a csere az event végéig nem jön létre, kint lévő ajánlataid törlésre kerülnek, és minden kintlévőséged visszakerül menüdbe.
    Az esemény végeztével bizonyos idő eltelte után az ajánlatok a hajóról visszakönyvelésre kerülnek az engedélyekkel együtt. Pontos időintervallum jelenleg nem áll rendelkezésünkre (érdemes legalább 24 órát számolni erre)

20. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

köszönöm a segítséget oké.

_tHUNder_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.