Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

Sziasztok. Eltűnt ma 11db avarvirág magom. Begyűjtöttem ahogy készen lettek, vetettem volna el és nincs sehol.. Volt már ilyen 6db Gomba maggal is, azt SE kaptam vissza azóta sem... Örülnék ha orvosolnátok ezt a problémát. Köszönettel Hornet001 ID: 54286462

2. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Nem tudom jó helyre írok-e, de már szeretnék tisztességes játékot játszani. A mai nap is csak pörögnek a birkák és a napraforgó. Nem tudom learatni, így hogy lehet eventet csinálni. Tudom ez nem zavarja a programozókat. A piac, hol jó hol nem.

3. peter1022

peter1022 Fórumelemző

Szia,

Nálam is 45%-on talicskáznak.

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint 2025. 07.07-én (ma) - 20:37:26 -kor 10 db Avarvirág magot gyártottál.
    Majd, ezt követően elültettél 10 darab Avarvirág magot az Alpesi kertben 20:37:44-kor.
    upload_2025-7-7_20-46-53.png

Korábban a mai nap folyamán:
    elkészült avarvirág mag ideje
    darabszáma
    elültetve
    darabszám
    2025. 07.07.- 00:46:35​
    13​
    2025. 07.07.- 00:47:10​
    13​
    08:40:49​
    6​
    08:41:13​
    6​
    13:59:11​
    11​
    14:00:34​
    11​
    18:02:51​
    8​
    18:03:09​
    8​
    20:37:26​
    10​
    20:37:44​
    10​
    Én nem találok hiányzó Avarvirág magot a játék naplója szerint.

Ha, szeretnél hozamot növelni az aratások alkalmával, akkor érdemes kihasználni a növények aura hatását. Pár növény alkalmas rá, hogy megemelje a szomszédos földek hozamát (ha, a szükséges rúnák ki vannak váltva. Ilyen a Vargánya, az Avarvirág és a Cikória. Először ezeket a növényeket (valamelyiket) ültesd el, de csak minden második sorba. Ezt követően a köztes sorokba ültetheted a többi növényt. Így, ha jól ültetsz, +2 lesz a hozama egy-egy földterületnek, vagyis 5 helyett 7. ( 4x7=28 )
    Az Aura bónuszról itt olvashatsz bővebben.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/#post-1324766

Illetve a Gyopár csevegőjében is, ha beírod a keresőbe, találhatsz erre vonatkozó régebbi hozzászólásokat.

Sok sikert!

5. csiga-biga3

csiga-biga3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Milyen módon volna lehetőség a videójáték-fejlesztő elemet megvásárolni? A kerékkeréken már nem elérhető.
    Köszönöm a válaszokat!

Csiga-biga3

6. Luminary

Szia!

Kísérd figyelemmel az akciókat, vásárlási lehetőségeket itt a Fórumon. Volt már olyan akció, ahol korábbi Party Pörgetés dekorokat lehetett megszerezni.
    Legutóbb 2024 augusztusában.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék-főnyeremény-akció-2024-augusztus.25346/
    Sok sikert!

Dolphin kedveli ezt.
  7. csiga-biga3

csiga-biga3 Utánpótlás-írogató

Luminary kedveli ezt.
  8. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Ma reggel "kaptam" egy repülős üzenetet.
    Sajnos csak a gép orra jelent meg. Többszöri területváltásra is csak néhány millimétert haladt előre.
    A frissítés után pedig teljesen eltűnt.

Hol tudom megnézni, hogy ki és mit üzent?

A segítségeteket előre is köszönöm.
    PZoli64
    ID: 56197804

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

igen ültettem mert a 11db eltűnt. ki írt valamit angolul (sose tanultam csak németet) és nem volt meg a 10+1 magom. mivel nagyon sokat kértek az alpesi megrendelők kénytelen voltam újabbat csinálni.. hidd el ha nem ez lenne nem reklamálnék..

10. Luminary

Szia!

Sajnos ebben nem tudunk segíteni, mert az üzeneteket nem naplózza a rendszer. Sem a repülőset, sem a galambpostát.
    Talán, ha az üzenetet író szomszédod olvassa a kérdésedet, akkor újra felveszi veled a kapcsolatot.
    Mi, a szomszédaimmal általában a szintlépésekhez gratulálunk legtöbbször KK postájával. Az olyan menő:)
    Remélem sikerül kideríteni, hogy ki volt az és mit üzent.

zsani_apja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Luminary

Szia!

Csak azt tudom neked írni, amit a játék naplójában látok. Hidd el, hogy nem érdekem valótlant állítani.
    Amennyiben, úgy érzed, hogy ez nem fedi a valóságot, akkor lehetőséged van a supporthoz fordulni további segítségért.
    A játékon belül jelentkezz be és röviden írd le a problémádat.(160 karakter)
    Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a továbbiakban ott fog zajlani a kommunikáció, a kapcsolatfelvételről is ott kapsz visszajelzést. Ha, az automatikusan kitöltött e-mail cím egy korábbi, már nem használt fiókod, akkor azt nyugodtan írd át, a most használatos e-mail címedre.
    Ha, a "nem vagyok robot" igazolásánál akadályba ütközöl és nem tudod elküldeni a levelet, akkor szükség lehet állítani a kijelző méretén. Ezt CTRL - , illetve CTRL és egérgörgő használatával megteheted, majd a beküldés után visszaállíthatod az általad kedvelt méretre, CTRL + , illetve CTRL és egérgörgő használatával. Ezt kell látnod és kipipálni a jelölőnégyzetben, hogy Ember vagyok, majd csak ezután tudod beküldeni az igénylést.
    upload_2025-7-8_21-0-9.png

Kérlek, hogy a sikeres kapcsolatfelvétel után,már ne hozz semmit a fórumra az ott folytatott levelezésből, mert levéltitoknak minősül. A válaszidő adott esetben több időt is igénybe vehet. Kérlek, hogy ne írj több üzenetet ugyanabban a témakörben, mert csak az ügyintézési idő fog meghosszabbodni, mivel megnövekszik az adminisztrációs feladata az ügyintézőnek.
    A Supportról itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Sok sikert!

Dolphin és Hornet001 kedveli ezt.
  12. csak1972

csak1972 Fórum-zöldfülű

szép napot azt szeretném kérdezni farmpengőt csak eventezéssel lehet szerezni vagy van más modja is esetleg, a választ köszönöm szépen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.7.25
  13. Luminary

Szia!

Nem szükséges beidézned senkit, ha kérdezni szeretnél, csak kezdj el írni a szövegdobozba és küldd el, ha leírtad, amire kíváncsi vagy.
    Igen, leginkább event nyeremény és tenyésztések alkalmával beszerezhető. A Nublonok érkezése is felpezsdíti a farmpengő készletet.
    Figyeld az akciókat június 17-én volt ilyen farmpengős tenyésztés. A Szezonokban is lehet gyűjteni, a legutóbbi, 51. szezonban pl. ismétlések nélkül 63 farmpengőt lehetett gyűjteni. A 13 ismétléssel még további 65-öt lehetett szerezni.
    Jó játékot és sikeres gyűjtögetést!

Dolphin és csak1972 kedveli ezt.
  14. Music68

Music68 Járnitanuló

Szép reggelt!
    A karnevelkirálynő eventnél beváltottam csillagosérméket de nem kaptam meg a következő titokólakat "karoo" 5db!

Gazda: Music68 ID: 42645888

15. Luminary

Szia!
    Ellenőrzésem szerint 2025-07-09 04:49:47 - 2025-07-09 04:51:09 között jóváírásra került mind az 5 db Karoo talányos tenyészet a farmodon.
    upload_2025-7-9_5-24-32.png

A Hermelin farmos állat, figyelj rá, hogy farmos területről lépj be a dobozodba és ott a keresőbe kezdd el beírni a nevét. Meg fogod találni.
    Ha, te nem ezt látod, akkor kérlek töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat.
    Sok sikert!

genka53 kedveli ezt.
  16. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Segítséget kérek.A piacon csak sima növényeket állatokat,tápokat tudom megtekinteni,venni,eladni.A Bahára nem tudok átlépni.
    Gazda:holhosjánosné ID :23654804
    Köszönöm !

17. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

Köszönöm

Luminary kedveli ezt.
  18. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Sziasztok. a sirályt hol szerezzem be?
    Köszi. Üdv.

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Dolphin, kicsy0123, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Luminary

Szia!

A piac webes verziójának a javítása megtörtént a múlt héten. A Kliens még javítás alatt, de reméljük, hogy mielőbb hírt adhatunk annak is a javításáról. Kérlek figyeld a Hivatalos információkat, hogy ne maradj le te sem a hírekről.
    Addig is további türelmedet kérem.
    Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.