Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Szia. Holnap fogsz vele találkozni, az utolsó napon mind a két figura jelen lesz. Az ismertetőben van leírva, hogy felváltva jönnek az etetésre.

Kuzdern, kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.
  2. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szép napot mindenkinek! A titokólból kifejlődött egy 1. szintű mogyoróspeleól.Volt 5 tápom, de hol keverhetek még?Már többször átnéztem mindkét malmot.Köszönöm a segítséget.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Mogyoróspele farmos állat, így a farmos malomban tudsz neki tápot keverni. A "minden" vagy a "talányos tenyészet" fülön érdemes beírni a keresőbe a nevet, úgy könnyebben oda találsz.
    Ha nem boldogulsz, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudok segíteni Neked.

4. marina1950

marina1950 Junior szaki

Köszönöm, megtaláltam.

Dolphin kedveli ezt.
  5. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok ! kérnék egy kis segítséget ! a főfarmon nem érik be a növényem tegnap óta még mindíg ugyanabban az állapotban van. A
    gond ,hogy az eventet nem tudom befejezni. kérlek nézzétek meg mi a gond ?? Köszönöm ID:13085312

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én azt látom, hogy ma 2025-07-15 09:09:28-kor vetettél legutóbb Energiaszelet-növény eventnövényt a főfarmon, ez 2025-07-15 13:28:42-kor fog beérni Nálad. Én nem látok most problémát.
    Ha vmi elakadást látsz a játékban, akkor egyrészt érdemes egyet frissíteni, másrészt a beragadt Sütiket érdemes minden nap törölni a gépeden (ha több farmod van, akkor naponta többször is), és a Gyorsítótárat is szükséges üríteni.
    További jó játékot!

7. VéresDénes

VéresDénes Junior szaki

Ma reggel nem sikerül mindent elintéznem a farmomon. Valamennyit be tudtam szedni, és szerintem sikerült is vetnem, de ez nem biztos, mert a vetésnél csak pörög és pörög.Elérte ugyan a 100%-ot, de sajna nem megy tovább.Próbálkoztam frissítéssel, ki-be lépéssel, de sajna nem sikerült semmit sem elérnem.Remélem azért hamarosan elindul rendesen.
    Köszi ha valaki tud segíteni.

moric67 és szoknya kedveli ezt.
  8. payaa

payaa Fórum-zöldfülű

Jó reggelt!

A probléma ugyanaz, de én abban sem vagyok biztos, hogy sikerült aratni. Annyit tennék hozzá, hogy takarítottam is, nem változott!

9. moric67

moric67 Fórumlakó

Sziasztok! szédültön vetés után csak pörögnek a virágok!

baltha54 kedveli ezt.
  10. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Sziasztok!

Belépési problémám van, vagyis csak pörögnek a virágok. Ugyanez van kliensben, és jó pár böngészőben is. Senki ne jöjjön itt nekem gép takarítással, mert mobilos alkalmazásban is ugyanez a helyzet. Csakhogy onnan még ki sem lehet lépni. És mint köztudott a mobiltelefon nem azonos a laptoppal.

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Utoljára szerkesztett: 16.7.25
  11. VéresDénes

VéresDénes Junior szaki

Szeretném hozzátenni, hogy a többit le tudtam rendezni, semmi problémám nem volt vele. Csak a sajátomat nem tudom.Ugyan az a gép, ugyan az a program.Akkor most hogyan is van ez?

12. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórumelemző

1. Reggel többmint 25 perce próbálkoztam a belépéssel, de nem sikerült., most 1 perce többszöri frissités után sikerült a belépés.
    2. továbbra is használhatatlan a rendszer, belépés - 1 perc mulva ismét áll, a birkák ugrálnak, ugrálnak és ez már többmint fél órája ez van.

Utoljára szerkesztett: 16.7.25
  13. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok! Nálam is ugyanez a helyzet, a virágok pörögnek, valami gond van a farmmal.

juhúú kedveli ezt.
  14. levi5

levi5 Fórumlakó

Nálam is csak pörög... nem lehet játszani...>:(

15. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok! Jelentem nálam elhárult a hiba, többszöri újraindítás után most oké. :inlove:

16. krédi2

krédi2 Járnitanuló

Nálam is ugyanez a helyzet ! krédi2 ID:16239908

17. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Jó reggelt !

Napraforgók 100 %-on, se kliensen, se böngészőben nem műkszik a farm.

*Gizus* kedveli ezt.
  18. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Az oldal nem töltődik be, csak pörög a virág....

*Gizus* kedveli ezt.
  19. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Sziasztok, ma reggel csak a pörgő virágokat lehet látni, nem tölt be a farm.
    KicsiVid ID: 24706985

*Gizus* kedveli ezt.
  20. saci35

saci35 Járnitanuló

Sziasztok,

Bahamán nem lehet állatokat kirakni, mert állandóan lefagy, a kitett állatok nem látszanak, nem lehet etetni-itatni!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.