Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csibegazda2014

csibegazda2014 Törzsjátékos

köszi akkor ez felejtős lesz üdv puszi

2. Serenity81

Serenity81 Utánpótlás-írogató

Szia Arra szeretnélek megkérni hogy nézetek már ra a farmomra,általába tableten játszok a farmerama mobil kliensel,vagy a microsoft edge bongészövel.
    Miota be jott az evad nehezen tudok be lépni vagy egyáltalan nem .
    Ha normál novenyt ultetek az be jon gyorsan ,de az evados novénynlj lefagy.
    Ha ra megyek a evad figurara akkor elkezd pörögni utana ki lép esujra inditja a játekot, de nem tölti be .
    A gaza nevem : Gazda: Serenity81 ID: 57895316
    Elöre is koszönöm a segitséget

3. Menitala

Menitala Fórum mestere

Krokodil tenyésztésről nem találtam mikor kezdődik és milyen feladathoz lesz adva?
    Megjegyzem, ennyi feladat nyáron és hétvégén!!!! Már nem élvezetes, büntetés!!!
    Vannak vendégek, unokák is. A fejlesztők a Baha 800 állást fejlesztenék tovább, legyen ösztönző hol tartunk!
    Kellemes hétvégét kívánok! Üdv.

csibegazda2014 kedveli ezt.
  4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A jelenlegi eventnél valóban kicsit lassabban lehet bejutni az eventes területre.
    Amit javasolni tudunk, hogy kapcsold ki az animációkat, ez megoldás lehet a lassulásra, lefagyásra.
    Az ellenőrzést Opera böngészőben végeztem, azon kívül, hogy pár másodperccel tovább kellett várakoznom, amíg bejutottam az eventablakba, más problémát nem tapasztaltam.
    A kép nálad készült. Javaslom, hogy olvasd át újra az event ismertetőjét és annak megfelelően rendezd át a farmodat. Tehát a Szédült szántóra tedd az ólakat, műhelyeket, mert ott abból fogsz felröppenőt kapni. Érdemes kitenni a Vadaskerteket, Manufaktúrákat is, ha vannak. Az Erdei tisztásra most fákat tegyél ki, mert ott azok adják a Wasabikrémet. >>ITT<< találod az ismertető ide vonatkozó részét. Itt is érdemes a Füvészkerteket kitenni, hisz egy 2x2-es területről akár 8 fának a felröppenője is érkezhet.
    upload_2025-8-1_12-6-22.png
    A Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a Központ erre utasítást ad. Az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni.
    Ebből adódik az is, hogy az eventek közül még nem mindegyik érhető el.
    A mobileszközökre is érvényes, hogy a felesleges fájlokat törölni kell, hogy ne terheljék feleslegesen a rendszert. Figyelj rá, hogy a tabletet rendszeres időközönként takarítsd!

Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

jófarmerlány és Dolphin kedveli ezt.
  5. Luminary

Szia!

Még nem volt meghirdetve a Krokodiltenyésztés. Ahogy az ismertetőben írva van, ezek szükséges előkészületek a krokodiltenyésztés előtt. Kérlek olvasd át ismételten az ismertetőt!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/krokodiltenyésztés-előkészületek.26609/
    Írásod második része inkább panasz, a Panaszkönyvben lenne a helye.
    Aki játszani szeretne a nyáron is, azoknak adott a lehetőség, mert a BP igazán mozgalmasra tervezte a nyarat. Valóban választani kell, hogy mi a fontosabb. De, sokan vannak, akiknek nyáron is a farm adja a szórakozási lehetőséget.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

kigyo51, Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Vályog

Vályog Járnitanuló

hol tudom beállitani a szabadság üzemmódot,,

7. Luminary

Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. vályog60

vályog60 Járnitanuló

Luminary kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pontosan mire gondolsz? A Békás mennyország eventben nincs felröppenő.
    A 4 féle zsetonból a szükséges mennyiséget (4-4 db) a megadott eventekben lehet megszerezni. Ebből a Svindlertábor ismertetője már ismert. Ritka gyöngyből 24 db-ot kell beadnunk a Vízililiomoknál, az event feladatainak teljesítésével 17 db-ot tudunk szerezni.
    A maradék 7 db-ot kell összegyűjtenünk a pecázásból. Ehhez az "órás" mezőket kell lehetőség szerint minél többször learatni, mert onnan tudjuk a Csalikat megszerezni, amivel a pecás mini-játékot tudjuk indítani.
    Ha nem erre gondoltál, akkor kérlek, pontosítsd a kérdésed.

kigyo51, Luminary és farmeres53 kedveli ezt.
  10. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Miből lesz a strandpapucs???????? köszönöm ha válaszolsz

11. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Valószínű elkerülte a figyelmemet, hogy a Kockás mocsár történetei feladathoz hol tudom beszerezni a Kroki és Szurszop darabokat. Elvittek mindent.

12. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Merylu55 kérdéséhez csatlakozom. Szintén nem találok megoldást.

13. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, illetve lehet csak nem értek valamit. A ragyogó rizs eventtel végeztem. A nyolc szinten minden pipa, de a haladási ablak szerint csak 16 oszloppal végeztem. Már frissítettem, ki-be léptem, CCleaner-t indítottam, továbbra is azt mutatja, hogy 16 oszloppal végeztem. A szinteken én 17-et számolok... Nem értem, de lehet valami elkerülte a figyelmemet? Még az elején voltak nehézségeim a lassabb betöltés miatt, így a harmadik táblánál úgy emlékszem, hogy valahogyan két egyforma oszlopom lett, bár nem tudom hogyan. Ez lehet esetleg a gond?
    Köszönöm előre is a segítséget.
    ID: 5389774

14. Luminary

Sziasztok!

A Kockás-mocsár történetei event ismertetője 2025. július 16-án jelent meg:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/

Ugyanekkor jelent meg a Fejlesztői blogban a Közlemény, Újdonságok a játékban címmel:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Újdonságok-a-játékban-2025-július.26547/

Akik valamilyen oknál fogva nem tudták, vagy nem akarták teljesíteni az eventet - amire 2 hét állt rendelkezésre - megvásárolhatták a Legendás dobókocka kosarat, ami tartalmazta a maradandó fákat és ólakat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1458547

Mind a csevegőben, mind a segítségkérő topikokban többször volt szó a játékban maradó fákról és Krokitanyáról.
    Sajnálom, ha mindezek ellenére elkerülte a figyelmeteket.
    Arról, hogy a Központ mikor és hogyan teszi ismét elérhetővé jelenleg nincs információnk. Többször is volt már ilyen, hogy valamilyen ól, vagy fa csak bizonyos eventek teljesítésével szerezhető meg és csak később lehetett ismételten hozzájutni valamilyen formában. Illetve cserenapon volt beszerezhető, ha felkerült a léghajó kínálatába.

További jó játékot kívánok!

kigyo51, Othep és Sylja kedveli ezt.
  15. Luminary

Szia!

Továbbítottam a problémádat a Központba. Az ellenőrzésig türelmedet kérem.
    Köszönöm.

k.krisztinka kedveli ezt.
  16. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Köszönöm szépen, meg is oldották, ajándékot is megkaptam :)

Luminary kedveli ezt.
  17. Luminary

Örülök, hogy sikeresen zárult:)
    További jó játékot!

k.krisztinka kedveli ezt.
  18. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm a választ. Tényleg elkerülte a figyelmem, különben megvettem volna. Jó lenne ha feltennék valami formában, szerintem sokan így jártak.

Luminary kedveli ezt.
  19. gonoszkáposztamanó

gonoszkáposztamanó Fórum-zöldfülű

Szia! Ha arra gondolsz, hogy előre tudja valaki gyűjteni a szúrszop fa termését, az nem így van, olvasva a tanácsot, én kitettem a szúrszop fáimat, és az fogadott ma, hogy eltűnt mind.

20. Luminary

Szia!

Valószínű azért tűnt el minden, mert az Ál-szúrszop fáidat tetted ki, ami eventkellék és az event végeztével visszaváltásra kerültek.
    Csakúgy, mint az Ál-Krokitanya is.

Amiről kollégám írt, az az eventben megszerezhető Szúrszopfa és fejlesztései , illetve Krokitanya és fejlesztései.
    Az alábbi linkre kattintva olvashatod el az ismertetőt, ami 2025. július 16-tól elérhető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Újdonságok-a-játékban-2025-július.26547/

További jó játékot!

kigyo51, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.