Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Még mindig nem tudsz belépni?
    Animációk ki vannak kapcsolva, ahogy javasoltuk?
    Sütiket törölted?

2. -Márticska-

-Márticska- Haladó

hHa

Be van állítva, kikapcsolja az animációt. Nem a gépemmel van a gond. Csak a rizses játékot nem tölti be. A békással is a bahással is játszom csak a rizsessel nem tudok. Nem tölti be. Régóta játszom. 241 szintén vagyok. Nem most kezdtem.

3. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Hát sajnos úgy sem működik, megpróbáltam magasra állítani akkor sem, de köszönöm hogy utána néztetek.

Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Szia ismét.

Nagyon sajnálom.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Lehet azonban, hogy már csak holnap kapunk választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

5. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom elindítani a Svindler 1 eventnél a bors termelését. Azt írja, hogy ha a Svindler 1 event még aktív, akkor csak a feladatsorba beadott termékeket kapom vissza. Ha neem tudom időben befejezni, akkor szakítsam meg, hogy visszakapja a beadott termékeket. Kiléptem, beléptem, most a kockás eventre hivatkozik, hogy azt nem fejeztem be. Kész őrület ez a játék :(
    Le okéztam, de semmi, nem indul az óra.
    gazda nevem: barracuda117000 ID: 56809331

Utoljára szerkesztett: 2.8.25
  6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek próbálj újra belépni az eventablakba és jelezz vissza, hogy sikerült-e!
    Köszönöm.

7. Luminary

Szia!

Kérlek, hogy hozz képet az általad tapasztalt hibáról.
    Ismételt ellenőrzéssel sem találjuk az általad jelzett hibát, nem tudjuk reprodukálni. .
    Köszönöm.

8. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia.A horgászatnál kaptam valamit meg néznéd mi volt mert ki dobott.ID:33327404

9. Luminary

Szia!

A nyereményed 1 db „Ishigaki” talányos tiki-fa.

További jó játékot!

Swartsch és marcsi5556 kedveli ezt.
  10. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm szépen..

Othep és Luminary kedveli ezt.
  11. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

De a Svindler nem állandó ugye? Legalábbis az eventórán jelenleg 12 órát ír. Akkor mégsem tudom befejezni :( Vagy ennyire hülye vagyok? :D

ördög0 kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Folyamatban van az ellenőrzés. Türelmedet kérjük. :)
    Annyit tegyél meg légy szíves, hogy töröld a gépeden a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat.
    Tökéletes a memóriád. :)
    Az eventnek ez a fejezete ma 22:00 órakor véget ér.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/svindlertábor-hétvégi-gazdaköri-küldetések.26616/

Farmom1024 kedveli ezt.
  13. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Sziasztok! Köszönöm a választ, kikapcsoltam az animációt, töröltem a sütiket. Most ott tartok, hogy valami sosem jó. Az előbb a horgászós nem töltött be, most éppen a Bahára nem tudok átmenni. De előtte hosszú ideig a farmra sem, mert 55%-nál megállt. És hiába frissítek. Nem kliensben játszok. Mit csináljak még, hogy működjön rendesen? Micimaci68 ID: 16124507

14. Luminary

Szia!

Arra tudok gondolni, hogy amikor törölted a sütiket be lett pipálva upload_2025-8-3_11-28-2.png . Ha, nincs extrém nagy mennyiség, akkor onnan vedd ki a pipát, ha legközelebb törölsz. Időnként kell, de nem állandó jelleggel, mert lassabb lesz utána a betöltés.
    Minden területedet végigjártam, szépen betöltött minden terület. Jelezz vissza kérlek, hogy javult-e a helyzet, de igazából neked kell lassan végigjárni minden területet, hogy újra mentésre kerüljenek a képek.
    Azt is vedd figyelembe, hogy hétvége van és rossz idő, többen lehetnek a hálózaton, mint általában.

Köszönöm.

Swartsch és Othep kedveli ezt.
  15. marcsi164

marcsi164 Utánpótlás-írogató

Szerintem ez másnál is gondot okoz, mert engem sem akar beengedni. Reggel sikerült azóta nem sikerül belépni és 3 farmom van de egyiken sem enged be. A többi rendesen működik.

16. Othep

Szia ismét,

A probléma továbbításra került a Központba.
    Sajnos nem tudjuk megmondani, hogy mikor fognak válaszolni.
    De nyugodj meg, biztos lesz megoldás a kimaradó időkorlátos küldetésre.

17. Othep

Szia.

Kérlek, add meg azoknak a farmjaidnak a farmnevét és ID-jét, ahol gondod van.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzéseket végezni.
    Kliensben, vagy böngészőben játszol?

18. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Már két napja nem tudok belépni a rizs leadásába Kérlek segíts ID 4583338

19. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia ! nem találom hogy az orion,kijev és a kisGöncöl talányos fa milyen fákat ad.Szeretném megnézni,
    köszönöm a válaszod .

20. Othep

Szia.

Azt javaslom, hogy
    Kapcsold ki az összes animációt, mivel lassíthatja az eventablak betöltését.
    Töröld a sütiket és a gyorsítótárat
    Próbáld ki a böngészős verziót

Ezt a Beállításokban tudod megtenni - a További beállítások fülön.

Ez követően az oldal alján a Mentésre kell kattintatni, azzal tudod az új beállítást elmenteni!

Majd jelezz vissza kérlek, ha nem sikerül betölteni az ablakot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.