Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukutyin2

kukutyin2 Utánpótlás-írogató

_tHUNder_ kedveli ezt.
  2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

3. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Rendben van,és köszönöm a segítséget!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  4. Dalma76

Dalma76 Járnitanuló

Jó reggelt! Cserélni szerettem volna tojásfát gesztenyegazdára, /pajtámban van a tojásfa/, de a kis kocka szürke marad. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok, de mást is kipróbáltam, ott is így van. Kérek segítséget,. Köszönöm.

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Okozhatja az, hogy az ajánlat már nem él, de még nem frissült a léghajón.

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    2015-04-30 07:46:05-kor vásároltál csere engedélyt ->megkaptad-> 35 db van belőle
    2015-04-28 21:44:50-kor ajándékozási engedélyt ->megkaptad -> felhasználtad -> 28.04.2015, 21:44:41
    2015-04-28 21:41:05-kor ajándékozási engedély -> megkaptad -> felhasználtad -> 28.04.2015, 21:44:28

Úgy látom azonban, hogy nagyon furcsán alakulnak az ajándékozásaid.. Jobbára egy farmra mennek a dolgaid.. Ez így nem teljesen biztos hogy helyes megoldás. ;)

Talán érdemes lenne egy kicsit lassítani ebben az ügyben, mielőtt baj lesz..

7. Köszönöm í választ.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  8. (-FarmerGazda-)

(-FarmerGazda-) Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Valdemárnál összejött annyi pontom, hogy a fát ki tudnám váltani de az XXL-s fa az alapfával együtt értendő?...mert ha nem akkor nem váltanám ki, hiszen nincs ilyen fám.

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Egyelőre nem kell hozzá hogy rendelkezzél alap moringa fával, ki tudod helyezni a fejlesztést sima üres területre. Azonban azt érdemes tudnod, hogy a moringa fa szobrot ki kell váltanod a maja templomban ahhoz, hogy kihelyezhesd.

10. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Most olvasom följebb, hogy üres területen elfogadja. Megpróbáltam, így van. akkor legyen így, majd helyrebillen idővel.

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A valdemártól kiváltott moringa xxl mellé nem kell alap, tehát sima zöld területre kell kitenned a szigeten ha aktív a hozzá tartozó szobrod a maja templomban..

12. penczjani

penczjani Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni hogy a vásárolt xxl es morning fát miért nem tudom kihelyezni a Bahamán elhelyezett alap fámra

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Azt érdemes tudnod, hogy a moringa fa szobrot ki kell váltanod a maja templomban ahhoz, hogy kihelyezhesd. Ha ez megvan, sima zöld területen lesz lehetséges a kihelyezés, alapot nem kell tenned alá.
    Moringafa XXL
    450 zsetonMaja templom szobor kiváltása szükséges!
    9. kamra; Előfeltétele: Szőlősóskafa
    Kihelyezése:
    Sima zöld területre!
    Bahamarama sziget1x112:00 óra230 BTP;
    4x Moringa gyümölcs

14. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Köszönöm a segítséget,a hagyma ültetés megoldódott! Én hibáztam,amit csak most vettem észre.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nagyon köszönöm, hogy visszajeleztél! Külön öröm, hogy tulajdonképpen minden rendben van csak egy kis porszem volt Nálad a gépezetben. :)

16. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Még leírni is szégyenlem,hogy milyen apróság miatt írtam.Töröltem egy kockát,próba hagyma ültetés miatt,de földet nem kapott! Reggel korán azt hiszem nem illik ilyen szétszórtnak lenni.Köszönöm hogy foglalkoztál velem!

Köszönöm,ma hibát hibára halmozok!

nem megfelelő szó javítása,dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.4.15
    _tHUNder_ kedveli ezt.
  17. MetalAngel

MetalAngel Fórum-zöldfülű

Sziasztok : )

Azért írok, mert még eléggé régen volt egy accuntom ami már 80.szinten volt. Vissza próbáltam szerezni, mert az e-mailemet tudom de a felhasználónevemet és a jelszómat nem tudom. Hol tudom kérni, vagy kitől hogy az emailcímem alapján kapjam meg az adataimat? Vagy már felesleges, mert törölték a farmomat a hosszú inaktivitás miatt?

Válaszotokat előre köszönöm.

18. pendera

pendera Járnitanuló

sziasztok valaki meg tudná mondani mi az a SZÁRNYBONTOGATÓ barkácsolt ól??????

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ezt meg kellene vizsgálni egy kicsit részletesebben, amihez pontosabb adatokra van szükség. Emiatt arra kérlek, hogy írd meg a supportra ezt a kérésedet. A leveledben írd meg a részletesen a problémádat, a régi farmodnak a nevét, ha emlékszel rá, akkor az ID számát is, és olyan e-mailről írjál amihez van hozzáférésed, mert a választ oda kapod. :)

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A Gyakornoki szárnybontogató egy ideiglenes játékelem volt korábbi event idején, be kellett adni az utolsó eventfeladatba.
    Ha ott leadtad őket, akkor kaptad meg a végleges Szárnybontogató ólakat.
    Ezek terménye a kék színű Party malomlapát, ami eladható a piacon.
    A Gyakornoki szárnybontogatóban termelt sárga Malomlapátok nem adhatóak el, azok beváltása aratáskor azonnal megtörténik tp-re illetve csp-re .
    Gyakornoki szárnybontogató
    Amit ad:
    5 óránként 100 TP
    1 db Malomlapát
    Malomlapát:
    Szárnybontogató (játékban maradó)
    2x2-es területigény
    Etetéshez 1 db vakondtáp és 2 db vakond szükséges
    24 óránként 280 TP és 1 db Party malomlapát ( kék színű )

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.