Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Köszönöm, hogy meg nézted, akkor meg kaptam az ajándékot, ez jó. A lövöldözéssel az a bajom, hogy pár helyen egyáltalán nem indul el, nem mozdul, hiába frissítek, kilépek, vissza...... semmire nem reagál. Volt, ahol ment, de a hátralévő helyeken nem múködik a lila gomb, sehogyan sem.

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ha, felálltál a lila tüzelőállásra, akkor bárhonnan indíthatod a tüzelést. A jobb alsó sarokban lévő "lila gomb" nem úgy működik, mint a korábbi eventben. Pontosan megfogalmazva: azzal nem tudsz tüzelést indítani.

Az ismertetőből:
    1. Lövésre csak úgy van lehetőségünk, hogy akárhova kattintunk a játékkereten belül. A lila varázsbotra kattintás a jelenlegi eventben nem eredményez tüzelést, csak az üres területre kattintás:

Sok sikert!

3. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok! segítséget szeretnék kérni. Bent ragadtam egy kazamatában, és nem tudok tovább menni.
    ID 8922744
    Köszönöm!!!!

4. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok ! Bent maradtam az egyik kamrában ! . Nem tudok tovább lépni . A léggömb lövöldözést nem tudom elindítani ! Mit csinálok rosszul ? biborka63 ID: 6809366 Előre is köszönöm a segítséget !

5. sutimami57

Végig kattogtam az összes helyet, sehol nem tüzel. Másik böngészőn is próbáltam, ott is ez van. Ettől kezdve buktam az összes többi ládát, egyebeket, mert a lila gomb meg van bénulva. A többi szobánál rendesen működött. A hátra lévőknél van be ragadva.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Luminary

Megnézem

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nincs az a gomb beragadva, nem is működik. Kattogj az event felületén bárhol és tudsz lőni.:)
    Jó sok türelmet és kitartást, menni fog az.;)

8. Ágnes26

Ágnes26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos nem tudok halandi az eventen. Az egyik kamrában ragadtam, nem tudok rámenni a lila gombra. Előre is köszi a segíséget. ID:54751790

9. Luminary

Ha, ráálsz a lila négyzetre megkapod felugró ablakban, hogy indulhat-e a játék? Kattints az Igen gombra, majd a karakterre kattintgass és tüzelni fo. Vagy bárhova a teremben, csak ne a lila gömre!
    upload_2025-8-8_10-45-39.png
    Egy ládánál kipróbáltam, nem volt semmi gond. Rendben indult a lövöldözés. Ha sikerül kinyitnod ezt a ládát, a sárga nyilak mentén menj a Jádés ajtót kinyitni.
    upload_2025-8-8_10-53-26.png

Sok sikert! Drukkolok nagyon.

10. sutimami57

A jádásra be tudtam menni, meg is csináltam, de a hatosnál semmi. Az a baj, hogy a mini játékos ablak sem jön be, amivel indítanám a játékot. Az nélkül hiába nyomogatom.

11. Luminary

Szia!

A jelenlegi poziciódból felfelé tudsz továbbmenni az ajtó nyitásával, illetve, majd lefelé a sárga nyilak mentén.
    Előtte játszd le a mini-játékot és vedd át a láda tartalmát!
    upload_2025-8-8_11-15-23.png

A továbbiakban használd Toma haladási térképét!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503

Sok sikert!

12. Luminary

Kérlek, akkor végezz el egy takarítást! Töröld a sütiket, ürítsd a gyorsítótárat, illetve az internetkapcsolatot, sebességet is ellenőrizd.
    Ha kliensből játszol, akkor is takaríts! - majd utána lépj ki a programból is indítsd újra a számítógépet!
    Aztán próbálj újra belépni és játszani.
    Remélem sikerül!

sutimami57 kedveli ezt.
  13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Újabb probléma! Toma térképén a 6. sz. mezőn vagyok és nem tudok átmenni a 3. sz mezőre. Megcsináltam a mini játékot, kibontottam a ládát és van kazamatakulcsom is. De valami biztosan hiányzik. De mi lehet az? Elnézést, h előbb a másik csevegőbe írtam.
    Köszönettel! Éva0315 ID: 44903957

14. Luminary

Szia!

Érdemes elvégezni egy géptakarítást, mielőtt folytatod a játékot.
    Átvittelek egy másik terembe, ott már nem volt tennivaló, ahol álltál. Ha, végeztél a mini-játékokkal és kinyitottad a ládákat, akkor a jobb oldalon jelölt ajtón menj ki!
    upload_2025-8-8_11-31-27.png
    Majd a sárga nyíllal jelölt útvonalon szerezd meg a Jade-t a a 6-os teremből - 22-es terem ajtajának feloldásához. Útközben a 29-es teremben meg tudod szerezni a Zafírt is.
    upload_2025-8-8_11-37-37.png

Továbbiakban használd Toma útvonaltervét!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503

Sok sikert!

15. Luminary

Szia!

Ez a Portálok kezdőpontjának a terme - 22 -. csak egyetlen úton lehet kimenni, amit sárgával jelöltem. Ha már megszerezted az ajtó nyitásához szükséges Jádét a 6-os teremből, akkor a zöld nyilakkal jelölt ajtón tudsz visszajönni és felmenni a tüzelőállásra, vagyis lejátszani a mini-játékot.
    upload_2025-8-8_11-52-1.png

Kérlek használd te is Toma haladási térképét!

Sok sikert!

16. Luminary

Szia!

Semmi gond, csak elfogyott a Kazamatakulcsod. Az átjutáshoz 2 darabra van szükséged.

upload_2025-8-8_11-58-13.png

Sok sikert!

Swartsch, Éva0315 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. sutimami57

Köszönöm, hogy ennyi időt szántál a problémámra. Takarítás, frissítés meg volt, ugyan úgy nem működik a minijátékos ablak, mint eddig. Itt be is fejeztem az eventet, mert ha rossz, akkor rossz. A többi szobában jól ment. Nem tudok mást csinálni, mindent ki próbáltam. Csak a sok időt sajnálom, meg amiket bele pakoltam az eventbe, mégsem lesz meg, ami kellene. Kellemes hétvégét kívánok!

aida2330 kedveli ezt.
  18. Luminary

Szia!

Kérlek, hogy még az egeret ellenőrizd! Ha, elemes, akkor cserélj benne elemet, ha vezetékes, akkor is próbálj valahogy egy másik egérrel tesztelni.
    Köszönöm.

sutimami57 kedveli ezt.
  19. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

gazda szavusz97 id 18412463 beragadtam van elég kulcsom de nemad lehetöséget a mini játékra. segitséget kérek

20. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Nagyon szépen köszönöm a segítséget ! 77-éves vagyok . Sajnos az ilyen játékok nehezebben mennek . A kezdetektől játszom .

Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.