Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm! Úgy látszik végképp elvesztem a kazamatákban! Azt hittem, van kulcsom:)

Luminary kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én egy feladattal küszködöm, amiből már kétszer kiléptem,mert sehogy sem sikerül.! feladatos,de a bal felsővel kezdtem,egy óra hosszáig nem sikerült megoldanom.Kiléptem,majd vissza.Itt már a többi feladatoknál kezdtem, hamar is készen lettem mind a hárommal.Utána beléptem a bal felsőbe, de ugyan úgy nem sikerült megoldanom.Többször is megjelent a növény, de azonnal le is törölte.megnézné valaki mi a baj vele? Vagy velem van biztos,viszont tovább nem tudom folytatni.előre is köszönöm szépen.
    magdi06 ID:10570559

3. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

tovább sikerült mennem hsz t töröltem köszi

Luminary kedveli ezt.
  4. -shephard-

-shephard- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, megnéznétek kérlek, nem találok egy ékszeres zsetont. ID: 30766889 Köszönöm.

5. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek..Kérnék szépen egy Moderátort,nézzen be a farmomra..Valamit elronthattam a Helgrid eventben,mert nem tudok tovább menni semerre..ID:4840703 köszönöm...

6. katyacska1986

katyacska1986 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

7. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok ! Már teljesen kivagyok készülve idegileg . Azt sem tudom , hogy hányas kamrában vagyok . Pedig nézem a térképet , akkor sem tudom . Nem tudok eligazodni rajta . Összevissza kattogtattam . Így sikerült eddig is eljutni . Két ajtót nem tudok kinyitni . Annyit tudok , hogy mindkét ajtó egy szinten van . A kinyitásához ami alul középen van oda kell 12 kazamatakulcs . A másik ajtó a bal oldalon középen van . Annak a kinyitásához kell 11 kazamatakulcs . A kulcsok megvannak !! Nem tudok sehová sem lépni amit még csinálnom kellene ! Mára befejeztem . Veszek be 2 nyugtatót , ha ezt előtte tudom el sem kezdtem volna . Tegnap direkt megcsináltak a 120 kulcsot , hogy legyen időm vacakolni . Sajnos kár volt így sietni . A vége úgy is az lesz , hogy nem tudom befejezni a halas eventet sem . biborka63 ID:6809366

Utoljára szerkesztett: 8.8.25
    Luminary kedveli ezt.
  8. mami531953

mami531953 Törekvő

Ha valaki atsegitene a Helgrid eventben ?Elakadtam,nem tudom a lufik celzasaval kitolteni az egyik kazamatanal 2 kockat.ID 2253739 Koszi es hala ha segitesz.

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek írj, hogy jelenleg mivel van problémád!
    Én a mostani ellenőrzéskor ezt a képet látom. A ládát nyisd ki, addig ne hagyd el a termet. Majd a zöld nyíllal jelzett ajtón menj tovább.
    upload_2025-8-8_20-46-45.png

Két ládát is meg tudsz szerezni, ezen az útvonalon.
    upload_2025-8-8_20-52-57.png

A saját térképed mellett használd Toma útvonaltervét is!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  10. Luminary

Köszönöm a visszajelzést!

11. Luminary

Szia!
    Itt még át kellene venned a láda jutalmát. Csak aztán menj tovább:)
    upload_2025-8-8_21-32-33.png

További jó játékot!

berzsike kedveli ezt.
  12. Luminary

Szia!

Ellenőrzésem szerint eddig 1 db ékszeres zsetont szereztél meg.
    A ládákból összesen 4-et lehet összegyűjteni. Ezeket az ismertető táblázatában be tudod azonosítani.
    Eddig a 39. ládából sikerült megszerezned a zsetont. Még hiányzik a 22, 24 és 48-as számú láda.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-2025-augusztus.26648/#post-1460249
    6-13-27 Ez a három terem rejti az ékszeres zsetonos ládákat. Pirossal keretezve.
    upload_2025-8-8_22-11-42.png

A megszerzett zsetonnal már aktiváltál egy mezőt, átvehetted érte a jutalmat:
    upload_2025-8-8_22-19-8.png

sok sikert!

-shephard- és Swartsch kedveli ezt.
  13. Luminary

Swartsch kedveli ezt.
  14. Luminary

Szia!

Rengeteg idő van vissza, ne legyél ennyire pesszimista.
    Jelenleg itt tartasz. Ki kell még ott nyitnod a ládát, majd a sárga nyilak irányába haladj.
    upload_2025-8-8_22-39-58.png

Fent a 2-es terembe más irányból kell majd bemenned. A hármasból nem jutsz át. Ezt, majd később, ha ott leszünk:)
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  15. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Szia kedves Moderátor. Csinálom a Helgrid feladatot. Azt hiszem bezártam magam--nem tud átjönni a kis figura. Jobb oldalt megcsináltam--és baloldalra nem tud átjönni. Örültem, hogy rájöttem hogy kell csinálni és erre nem tudom a lila sort befejezni. Már azt hiszem a 3.ig tudtam elmenni. Itt van a kezdés--lehet, hogy azt sem csináltam jól? Próbáltam visszamenni, de az sem jó megoldás. Lehet valamit csinálni? Köszi, ha segítesz!
    zsomborik ID 10 984 810

16. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok ! Újra itt vagyok . Sajnos a lila köd még mindig nem szállt fel a 77 éves agyamról . Reggel 5-órátók 7-óráig próbálkoztam tovább lépni . Mindenhol jártam , lent , fent , oldalt , gép frissítve letakarítva . Ismertető százszor elolvasva . Toma útvonala lerajzolva , de egyszerűen nem értem ezt az eventet . Legutóbb tudom , hogy elkezdtem , de nem is csináltam . Sajnos most belefutottam ebbe az összetett eventbe . Már nagyon bánom . Biztos vagyok benne , hogy ha nem navigáltok addig amig legalább az utolsó ékszeres zsetont megszerezzem , akkor esélyen sem lesz megszerezni . Amit eddig csináltam véletlen volt . Egyik helyről ide oda mentem . ahol volt olyan feladat azon végig mentem , de közben ha elakadtam már jött a lila köd . A tegnapi instrukciók után leszedtem a bónuszládát , de tovább már nem tudtam menni . Fogalmam nincs , hogy hol tartok , pedig nagyon sok időt szántam rá . Útbaigazítást szeretnék kérni , hogy tudjak haladni ! Előre is nagyon köszönöm . Ígérem , ha legközelebb ilyen event lesz , ha megleszek nem kezdem el . Előre is köszönöm a segítséget ! biborka63 ID:6809366

17. berzsike

berzsike Fórummogul

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,sajnos mindjárt az elején nem nyitottam ki az ajtókat és nem tudok tovább menni.
    berzsike ID:37957705

18. deby76

deby76 Járnitanuló

Szia.
    Vásároltam 300 farmaranyat és sajnos nem kaptam meg.Ráfrisítettem a játékra de így sem történt semmi,viszont a kártyámról levonta a pénzt.

19. macimami1958

macimami1958 Járnitanuló

Sziasztok! Mit nem csinálok jól a Helgrid feadatnál? A 6-os és 22-es kazettából nem tudok tovább menni, így nem tudom a feladatokat csinálni. Segítenétek?
    macimami1958
    31461846

Azt hiszem, hogy már rájötten.

Utoljára szerkesztett: 9.8.25
  20. patsirta

patsirta Utánpótlás-írogató

Sziasztok szeretnék segitséget kérni a Helgrid feladatban Kazamata kulcsom van de nem tudok ajtót nyitni csak egy ajtó nyilt meg Patsirta ID 23517515 Előre is köszönöm a segitséget Továbi szép napot kivánok

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.