Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Jul 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az 1. szinttől megjelenik. Az alapértelmezés viszont az, hogy csak akkor látod, ha van bent élő bónuszod. Ha a raktáradból (bal oldali menüsor Láda ikon -> Váza ikon -> Elhasználódó fül) aktiválsz mondjuk egy Töklekvárt, akkor a bónuszsor meg fog jelenni (lehet, hogy kell hozzá az, hogy a bal szélső zöld háromszöggel eltüntess minden menüt, majd újra rákattintva megjelenítsd újra).
    Ez a működés az alapértelmezés. Megváltoztathatod a beállítások közt: jobb felső sarok Fogaskerék ikon -> Villáskulcs ikon -> További beállítások -> Bónusz sor állandó mutatása.

2. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:)

Sajnos nálam is van egy kisfarm ahol nem engedi elküldeni a kiválasztott +750 TP-t szürke, pedig van 15 farmaranyam:)

Gazda: ppiros7 ID: 55741523
    Előre is köszönöm:)

Swartsch, -ágianyu33- and farmerSS like this.
  3. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

15 FA-nál nekem se engedte, de 16-nál már igen.

Érthetetlen, mert ha -5 FA, akkor a 15 miért nem jó és a 16 miért jó?

4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Mivel már tegnap is kaptunk ilyen visszajelzést továbbításra került a Központba. Tudnak róla, de, hogy a továbbiakban mi fog történni, azt jelenleg nem tudjuk megmondani. Ma ismételten jeleztük a problémát.
    Amint lesz új információnk tájékoztatni fogunk benneteket.
    Ahogy Játékostársad írta, +1 farmarannyal már működik, elküldhető az ajándék. - ez nem változtat az alap problémán.

Köszönjük a türelmet.

5. Luminary

Szia!

Továbbítva lett a központnak a fennálló probléma. A válaszig türelmedet kérjük.
    Köszönöm.

6. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórumszaki

szeretném megkérdezni, hogy gorilla, krokodil és jaguár ólakat tudok e vásárolni?

7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a szentélyben kiváltottad a szobrokat / 14. kamra alsó sor / akkor a piros kosár alatt, barifej ikonnál tudsz vásárolni ólakat.

Dolphin, kigyo51 and Sali~*.* like this.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek az ólak Bahamásak, ezekről tudni kell, hogy csak akkor elérhetőek, ha a szentélyben ki van váltva a hozzáférés.
    Pld.:
    Hegyi gorilla
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Kategória: Emlősök
    Pajtaérték: 19.741
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs
    Feloldás: 14. kamra, 100x Arany banán
    Táp hozzávalója: 3x Könnyezőpálma-gyümölcs, 5x Bors, 4x Zöld tea
    Táp keverési ideje: 10:00 perc
    Érdemes még arra is figyelni, hogy a táphoz valók már rendelkezésre állnak-e?
    Sok sikert, legyen szép napod.:)

Swartsch and Baby72 like this.
  9. Luminary

Szia!

Az új ólakkal kapcsolatos információkat itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/page-4#post-1463979

A Bahama újdonságokról itt van az ismertető, középtájon az új ólak, fák növényekhez vezető linkeket eléred.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/page-4#post-1463979
    Ha, van további kérdésed, várunk vissza.
    Sok sikert!

10. Csipekuszi

Csipekuszi Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Az Enciklopédia tanulmányozása után tettem föl a kérdést, és tényleg csak annyi kellett hozzá, hogy aktiváljak egy terméket !

Luminary and -BombadilToma- like this.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok! Az eventben elakadtam a Kertek felfedezője résznél. A tegnapi napon megcsináltam a feladatot, mégsem jelöli elvégzettnek. Miért nem tudok továbblépni? Gazda: Katka54 ID: 30972674

Kuzdern likes this.
  12. nemo-kapitany

nemo-kapitany Haladó

Sziasztok!
    A szomszéd ajándékozással kapcsolatban vannak problémáim. Kimondottan FA-s ajándékozásról beszélek, és a fogadó farm a staramajka farm lenne.
    Küldő farmom nemo-kapitany ID 12056609
    Küldtem volna a staramajka nevű ID 21228117 farmra szomszéd ajándékot, de nem tudok, mert nincs rajta a listán, holott nemcsak barát, hanem szomszéd. Tegnap sem tudtam, és még azt hittem, azért nem látom a listában a staramajka farmot, mert esetleg már elküldtem az ajándékot, ezért kivette a program a listából, utána meg este elfelejtettem ellenőrizni. Ezt egyébként problémásnak tartom, hogy nem szerepelnek még a farmnaplóban sem az elküldött ajándékok. Így nem tudjuk ellenőrizni magunkat, és bizonyítani sem, hogy már pedig XY-nak elment ez meg az.
    Ma láttam, hogy tegnap sem ment a nemo-kapitanyról a staramajka farmra, ezek szerint tegnap sem volt már a listán. (A normál, napi ajándékozásnál szerepel a fogadó farmok között.)
    Továbbá nem szerepel a hfiu ID 1186451 farmon, valamint a
    domi20001004 ID 13569277 és a
    balaskodominik ID 21067801 farmon sem a szomszéd ajándékozási listán a staramajka farm.
    .........................
    Mindamellett kaptam olyan játékostól is ajándékot a három aktív farmomra, aki nemcsak nem szomszédom, de a barátlistámon sem szerepel, nem is tudom, hogy kicsoda. De ezzel nincs is gond, mert felvettem barátlistára őket és viszonoztam az ajándékukat.
    Kérlek nézzetek utána, miért nem szerepel a fenti farm.
    Előre is köszönöm.

Last edited: Sep 24, 2025
    PalMa likes this.
  13. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Szia!
    Régen olvastalak...annál a feladatnál időre termelünk, biztosan így csináltad :music:

Katka54 and -ágianyu33- like this.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A Békás mennyország felhővel van gondom. Az ismertető szerint is, és a valóságban is a Tárgyak sorai közé került. Ugyanakkor bónuszt ad az ólakra, vagyis jobb helye lenne a Tenyésztési bónusz sorok közt. A tárgyak sorai felhői között ezen kívül egyetlen bónuszt adó felhő sincs.
    Nem tudom, jelezte-e ezt már valaki a központ felé, és volt-e erről visszajelzés...

15. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Nem tudom leadni a koponyákat pedig van belöle Kérlek segíts ID 4583338

16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Igen, tudom, a részfeladatoknál megvan a pipa, hogy készen van, de az összesítésnél úgy néz ki nincsen kész. Ráadásul ott van egy időkorlát is a folytatáshoz, ami ma délután lejárt, de újra indult az óra.

Kuzdern likes this.
  17. Luminary

Szia!

Minden feladatodon ott van a zöld pipa. Sárgával kereteztem, hogy mikor fogsz tudni továbblépni.
    Az oldalsó panel hiányzó pipái megjelenítési hibák, a feladatot már elvégezted.
    upload_2025-9-24_20-57-33.png

Sok sikert!

Katka54 and Kuzdern like this.
  18. Luminary

Szia!

upload_2025-9-24_21-1-27.png

Az ellenőrzés során ez a felugró ablak fogadott.
    Közben sikeresen elküldted szomszédodnak az ajándékokat, úgy látom - 2025-09-24 18:49:06 órakor.
    Korábban írtam, hogy a központ dolgozik a hiba elhárításán, ezért nem mentem be ellenőrizni a többi játékost sem.

A szomszédaid kisfarmjáról kaphatsz ajándékot. Azoknak a nevét nem feltétlenül ismered. A postán kaptál esetleg üzenetet? - mert, úgy tudnak felvenni a barátlistára. De, az is lehet, hogy tévedésből küldtek neked ajándékot, mert valamiért szerepelsz a barátlistájukon. Ahhoz, hogy ajándékot kapj, nem kell, hogy ők is szerepeljenek a te barátlistádon.

További jó játékot!

nemo-kapitany likes this.
  19. Luminary

Szia!

Ahhoz, hogy a puzzle minijátékokat meg tudd csinálni, először be kell fejezned az Időhasadás nevű küldetést. Akkor a két baloldali négyzetes puzzle lesz elérhető. Jelenleg még minden további küldetésen lakat van, azokat kell feloldanod. A középső puzzle feloldásához még egy további gazdakör jellegűt teljesíteni kell, ahogy a nyíl mutatja.
    upload_2025-9-24_21-29-53.png

Kérlek olvasd át az event ismertetőjét újra.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...sztogatói-2025-szeptember.26807/#post-1465682

Az alábbi linkre kattintva megtalálod, hogy milyen követelmények vannak egy-egy feladat eléréséhez.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...sztogatói-2025-szeptember.26807/#post-1465683

Amennyiben az eventablakban rákattintasz a feladat ikonjára, ott is megjelenik, hogy mi a feltétele a feladat elérhetőségének.

Sok sikert!

Sali~*.*, Dolphin and GA-BI-O-Farm like this.
  20. nemo-kapitany

nemo-kapitany Haladó

Szia!
    A prémiumos értesítés azért jött, mert mentett adatokkal bankolok a Farmeramában, és emiatt automatikus hosszabbításon van, aminek most jött el az ideje.
    A nemo-kapitany farmon változatlan a probléma, továbbra sem tudok küldeni róla a staramajka farmra. A többieknek el tudtam küldeni, akinek akartam, de a staramajka farm változatlanul nem szerepel a listában. Ezért nem értem, hogy a mai 18:49:06 -os időpontban hogyan láthattad, hogy küldtem a nemo-kapitanyról staramajka farmra. Mint ahogy ezért meg sem tudott érkezni sem oda.
    Szintúgy, mivel most végignéztem a másik három farmot, és a hfiu, domi.... és balasko.... farmokon szintén nem szerepel még mindig a staramajka az ajándékozhatók között.
    A központ az írásom óta ugyan futtatott le egy javítást, mert megjelent nálam egy felugró ablakban a frissítés megtörténte, amikor becsukás után újranyitottam ezeket a farmokat, de a hiányos lista nem került javításra.
    Két óra múlva meg már váltás is lesz.

Kuzdern likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.