Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babar.bandesz

babar.bandesz Járnitanuló

Sziasztok!
    Sajnos nem találom a Vízköpőtenyészetet, töröltem a vadaskertből és nincs sehol.
    Tudnátok segíteni? Frissítettem, ki-be léptem de eltünt.
    ID:56420582 Köszönöm.

2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A teliholdason keresed?

babar.bandesz kedveli ezt.
  3. babar.bandesz

Nem, hanem a gombaerdőn. Töröltem az egyik vadaskertből mert egyre szerettem volna tenni, de amit töröltem nem találom.

Baby72 kedveli ezt.
  4. Baby72

Nyomj egy frissítést. F5. Valószínűleg előkerül.

5. babar.bandesz

Ki-be léptem, frissítettem de semmi.

6. Baby72

Nálam a teliholdas farmon az összes ól, áthúzottan jelenik meg. Valami gond van.

7. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint 3 db Vízköpőtenyészet továbbra is a Rémséges vadasparkban van, a Gombaerdőben. 2025-10-02 18:10:43 órakor lett feltöltve a Vadaspark, azóta nem volt törlés.
    upload_2025-10-9_16-45-32.png

További jó játékot!

Swartsch, babar.bandesz és Baby72 kedveli ezt.
  8. babar.bandesz

Köszönöm! De úgy emlékszem, hogy több ólam volt mint három, mert a két vadaskertből 1-be szerettem volna tenni öket.

9. Cruise77

Cruise77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A rémes farmokon nincs eventnövényem. Nem 0 van (mint amikor mind el van vetve), hanem meg sem jelenik.
    Cruise77
    37000833
    (Hol található most az ID szám?! Évekkel ezelőtti képernyőfotót kellett keresnem...)

Update:
    Kiléptem, beléptem. Megnéztem a malmot. A malomterméknél ott volt a kezdő mennyiség, 10 db. Megnéztem a vetőtáblát. Már ott is megvan.
    Érteni nem értem, de megoldódott. Hátha másnál is működik, aki hasonlóval jönne ide.

Az ID-re vonatkozó kérdésem áll még.
    Előre is köszi!

Utoljára szerkesztett: 9.10.25
  10. Luminary

Én ezt a 3-at találom, nem többet.
    A másik vadaskertben sem volt Vízköpőtenyészet törlés. Amit töröltél, majd visszatettél az a Krokitanya volt, de az is 2025-10-02 18:16:41 órai történet.

Utoljára szerkesztett: 9.10.25
    Swartsch, Dolphin és babar.bandesz kedveli ezt.
  11. babar.bandesz

Rendben, köszönöm szépen.
    További jó játékot!

12. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Sziasztok. Én nem találom az uj állatot( a vigyorit) a teliholdason . Szeretnék segítséget kérni. Köszönöm. zsóka56 ID: 1412578

13. Luminary

Szia!

Az eventnövény csak 14:00 órakor, az event kezdetével válik elérhetővé. Amennyiben az adott időpont után lépsz be a játékba. Ha, korábban, akkor mindig szükséges egy frissítést, vagy egy ki/belépést elvégezni.
    Az a lényeg, hogy előkerült:)

A User ID-ra vonatkozó kérdésedre itt találsz pontos leírást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/user-id.488/

Sok sikert!

kigyo51, Swartsch, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  14. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

Sziasztok,az állatokat akartam leszedni a gombaerdőről és a növényeim is eltüntek,ID.47621343

15. Luminary

kigyo51, Swartsch, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!

Aratási logunk nincs, csak az aktuális helyzetet látjuk.
    Véletlenül törölhetted ki az elültetett eventnövényt, de nem a Gombaerdőn, mert ott nincs eventnövény.

KépNévÉrési időTP/TTPÜltethetőKezdő mennyiségVisszaváltási érték / db
    [​IMG]Koponyavirág05:30 óra55Teliholdas farm10 db
    (+5 db a prémium gazdák számára)
    7x TP
    5x CSP
    Sajnos várni kell, amíg a rendszer ismét ad 5 darabot, vagy ha megoldható akkor egy kis kosarat lehet venni. (Zombi kosár S)

Sok sikert!

kigyo51, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  17. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Luminary kedveli ezt.
  18. Cruise77

Cruise77 Utánpótlás-írogató

Köszi!
    A tényszerűség kedvéért; minden kétséget kizáróan az eventkezdet után léptem be, munka után hazaérve, kb. 15 perccel a hibajelentés előtt. (Kb. 15 percig kerestem, belépett a férjem is, ő megtalálta a sajátját...) De ezúttal egy extra ki-belépés kellett, úgy tűnik.
    Hátha másnak is így meggyógyul (láttam, hogy kereste a magot más is...).

19. szepesej

szepesej Fórum ismerője

Szeretném ha segítenétek, kiraktam a kúriába a Túl korai taps + kitehetőt és nem látom hogy hova tette a gép, s mivel a felhőre kell kitenni szeretném tudni hogy merre található. Köszönöm a segítségeteket .

20. Luminary

Szia!

Nem vitatom, hogy nem találtad a magokat. Azt írom, ami ilyenkor a protokoll. Mivel nem volt a játékban központi hibajelzés, így lokális problémára gyanakszom. Ez lehet akár internettel, akár géptakarítással kapcsolatos probléma. Nem találgatok, csak a miértekre próbálok választ adni.
    A magkeresés sokszor abból is adódik, hogy nem a megfelelő területen keressük a magokat, de ez megint egy másik kérdés.
    További jó játékot!

kigyo51, Sylja, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.