Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Jul 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. petya2007

petya2007 Fórum hercege

Sziasztok

A Szezonkostólónál a boltban nem engedi kiváltani a Farmbónusz láda 2-őt ami 20 csillagos érmébe kerül :(
    A csillagos érme van 35-tehát futja,már próbálkoztam ki-be lépéssel,másik böngészővel,stb
    Nézzétek meg légyszi-köszi

cecillia53 and GA-BI-O-Farm like this.
  2. cecillia53

cecillia53 Járnitanuló

Sziasztok:)

Segítséget szeretnék kérni:) Sajnos nem tudom kiváltani a Téli bolt kínálatából a Farmbónusz ládaII.

cecillia53 ID: 17601131

GA-BI-O-Farm likes this.
  3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    A Farmbónusz láda II hibája továbbítva a Központ felé, a javításig türelmeteket kérjük!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonkóstoló-eventcsevegő.27143/page-5#post-1480735
    Köszönjük!

-ágianyu33- and Dolphin like this.
  4. Éva64

Éva64 Járnitanuló

Hiába vásárolok valamit a farmárudába, az Új városi projektekben nem kapom meg érte a jutalmat és nem tudom teljesíteni a napom.
    ID: 48956137
    Köszi

5. smoldering

Szia!
    A problémádat elvittem megvizsgálásra,amit kellő választ kapok, máris hozom a megoldást!
    Köszönöm a türelmedet!

-ágianyu33- likes this.
  6. smoldering

Szia ismét!
    Kollégám benézett a farmodra, a következőket találta nálad.

A Farmárudában ma semmit nem vásároltál, itt utoljára 2025-07-28 22:14:15 - én volt tranzakciód.

A Gazdaboltban vizet ás bájitalt vásároltál, azt látta, de az egy másik bolt.
    A Farmáruda az a hely, ahol Farmpengő a fizetőeszköz, a Piros kosárnál a jobb alsó sarokban, ott kell vásárolj valamit!
    Sok sikert hozzá!

7. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Sziasztok,
    jó hírrel szolgálhatok.
    Ha kirakjátok a dekorokat, újra láthatóak az animációk az adott területen.
    Az animáció nem kikapcsolható az a tapasztalatunk, amíg a dekor kint van területen, addig tart a repülés is.
    További jó játékot Mindenkinek!

-ágianyu33- and smoldering like this.
  8. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Junior szaki

Szia vagy Sziasztok
    Mar ki probálom sok mindent
    Most melyik az átalakító amit meg kell csinálni nem jövök rá meg mit?

9. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! a gyoparvolgyben a viragzo ág micsoda es honnan lehet beszerezni?
    a kincses szigetre milyen targyakat tegyek ki?
    Köszi
    Képkivágás.PNG

Last edited: Dec 12, 2025
  10. vargacsfarm

vargacsfarm Fórum-zöldfülű

vargacsfarm
    ID:20481438

Köszönöm!

11. zsoka1953

zsoka1953 Törekvő

zsoka1853 id 1947931 nem tudok gyopáros alpesi fát betakaritani már cseréltem 1 FA ért de most is gyopáros jött
    kérem a segitséget köszönöm

12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Indítottam néhány tenyésztést és meglepődve láttam, hogy kaptam különböző jelvényeket. Azt szeretném tudni, hogy ezek a jelvények a következő tényésztős eventig megmaradnak és felhasználhatók lesznek? Köszönöm előre is. Bocsánat, most látom, hogy rossz helyre írtam, elnézést.

13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Igen, maradnak. A jövő hétvégén kell majd a gazdaköri feladatba beszállítani őket.

Madarak jelvény 120 db
    Hüllők jelvény 150 db
    Emlősök jelvény 150 db kell majd a feladatba.

14. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Ohh! Ez nekem meglepetés. Olyan sokszor írtuk már, hogy a visszatérő eventek növényeit milyen jó lenne, ha nem visszaváltanák, hanem tárolhatóak lennének. Szuper! Köszönöm szépen a választ.

macimami1958 and Baby72 like this.
  15. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Kedves Moderátor! A mostani Karácsonyi event-nél nem tudok "forró kakaót" leadni, mert leadtam egyet a másikból és azóta nem tudok kakaót leadni. Hogyan térjek vissza?
    zsomborik ID 10 984 810

16. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását.
    Az ellenőrzésem alapján 2025-12-03 22:04:08-án a Kókuszdivat feladatsorban a 6. szint Gyémánt feladatát teljesítetted, ennek jutalmai között nincsen semmilyen Munkáskupon, sem azonnal induló Munkás.
    Ezen szint jutalmát rendben megkaptad: 8x Szupertáp. 23.000 CSP, 3x Csillag, 28.000 TTP.
    A 10-es szinten lehet Farmmunkásokat szerezni, ezeket a feladatokat 2013-09-26 08:36-kor teljesítetted egymás után. Akkor rendben meg is kaptad a Munkásokat.
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 and -ágianyu33- like this.
  17. Dolphin

Szia,
    ezt Te tudod eldönteni, hisz Te ismeres a saját játékodat. A Vadaskertekbe állatot adó ólakat tudsz behelyezni, a Manufaktúrába terményeket adó Terményes ólakat.
    Az Enciklopédiában találsz mindkettőről bővebb információt.
    További jó játékot!

18. Dolphin

Szia,
    a Virágzó ág egy felröppenő, amit Fák aratásakor kaphatunk.
    Gyopárvölgy ismertetőjét <<ITT>> tudod átismételni.
    A Kincses szigetre dekorokat tudsz kihelyezni. Amennyiben gyorsan szeretnél szintet lépni, akkor a magas TP-t adó, és a szintszorzós dekorokat érdemes kiraknod. Vannak olyan dekorok, amelyek plusz dolgokat is adhatnak (TP/TTP bónusz, láda, stb.) azokat is érdemes kirakni, ha ezek fontosak számodra.
    A Te Játékodnak Te vagy a tudora.
    A Dekorok tulajdonságait megtalálod a Dekorbázisban is, de ha a Dobozban az egeret a dekor fölé viszed, ott is tudod ellenőrizni.
    Amennyiben Játékostársak ötleteire / javaslataira vagy kíváncsi, nézz be a Fejlődési taktika topikba, csevegni a Játékról pedig több kötetlen topikban is lehetséges a Törzsasztal részlegen (pl: Oázis, Kuncogó kuckó).
    S továbbra is javaslom az Enciklopédia olvasását.
    Eredményes gazdálkodást!

kigyo51 likes this.
  19. Dolphin

Szia,
    a Karácsonyi event 3. küldetését a Gazdaköri feladatok között találod, ha a Hírek felületéről nem tudod megnyitni a sok hír miatt. De az event órából is meg tudod nyitni.
    Felröppenőt a Főfarmon és a Szédült szántón, illetve a Tenyészterepen (Szívecskés ház) tudunk szerezni.
    Ide a Felröppenő Forró kakaót tudjuk beadni, ami nem keverendő össze a Szezonkóstoló event malomban előállítható Forró kakaó nevű malomtermékkel, amellyel a Pocok mestert tudjuk etetni két naponta. Ma Valter van játékban, őt Tábortűzi falatka malomtermékkel tudjuk etetni.
    Sok sikert a folytatáshoz.

kigyo51 likes this.
  20. Dolphin

Szia,
    az Átalakító a Gyopárvölgyben található, a középső épület. Itt tudjuk indítani az Újrahasznosítót, ami ATP-t adhat, és átalakíthatjuk a farmos javainkat Gyopáros kellékekre.
    A Gyopárvölgy ismertetőjét <<ITT>> tudod átismételni.
    Sok sikert!

macimami1958 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.