Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A képernyő mentés nekem - 65 éves vagyok -kb. fél napig tartana, így inkább leírom, a képernyő bal részén az event órára kattintottam és ott a munkások vásárlását jelző ikonra, ott olvastam az általam leírtakat. Köszönöm, hogy meghallgattál és válaszoltál a felvetésemre.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ennek az üzenetnek akkor van igazán értelme, ha az akció meglehetősen rövid és az átutalás beérkezése nem férne bele. A banki utalás átfutása ugyanis 3-5 munkanap.

Viszont mi szerencsés helyzetben vagyunk, mert a munkások ilyen vásárlása mindig ugyanannyiba kerül, akciótól függetlenül (csak Magyarországon):

FIGYELEM!!
    Nevezett akció hazánkban állandó jellegű, tehát jóval kedvezőbb áron megvásárolható a csomag.
    Lásd ITT, tehát az akció időtartama alatt sem csökken az ár!
    Külföldi játékosaink számára fontos ez az esemény, hiszen az egyéb országokban nem ennyire kedvező a csomag ára. Mivel azonban a közlemények minden országban adott időpontban meg kell hogy jelenjenek, így hazánkban is megjelenik az akcióról szóló felhívás.
    (idézet a mini-event leírásából)

Ezért mindegy mikor rendeled meg, az ár változatlan.

3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Elnézést ha rossz helyre irok az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetett vagy még lhogyan lehet megszerezni a csápfocit. Köszi

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

5. törpe65

törpe65 Utánpótlás-írogató

6. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.

7. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Sziasztok!

Kérdésem, miért nem tudom a teknőst a "piac"-nak megfelelő áron eladni, mert ugye 3.700 csp az nem nevezhető annak? Miért van az, hogy a barátnőm, aki nyilván másik szerveren fut, ugyanakkor 40.000 körüli csp-ért tudja eladni őket? Miért ez a nagy aránytalanság a maximalizált árban és mitől függ az ár maximuma?
    Előre is köszönöm a választ annak, aki tudja borderland57

8. aprofizmus

aprofizmus Utánpótlás-írogató

Üdvözletem! A felhősoron ha valamit lezártam ( beindítottam) Akkor mennyi ideig érvényes a bónusza? Pl az őszi gesztenyés szüret? Mert annak 96 óra a várakozása. Vajon meddig aktív amíg játszhatok vele? Hol lehet utána nézni. Köszönöm.

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az árak a dinamikus piacnak megfelelően emelkednek nálad is, azonban az emelkedés mértéke és gyorsasága piaconként eltérő lehet:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/piac-működése.947/

10. Csocsoovb

Szia!

Itt megtalálod az egyes felhősorok tulajdonságait:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  11. Sagittarius1959

Sagittarius1959 Járnitanuló

Sziasztok Gaz(dák)!
    Segítséget szeretnék kérni bárkitől, aki tud válaszolni.
    Hol és mikor tudok leghamarabb / leggyorsabban denevérbarlangot szerezni?

12. Csocsoovb

13. cinthus

cinthus Fórum-zöldfülű

a "farm házastársam" befejezte a játékot, és lelépett, az "esküvői lugas"-om %user1 néven azonosítja, de nem emlékszem hogy mi volt a felhasználóneve.
    "házassági ajánlatot" se fogadni, se küldeni nem tudok így, jó lenne, ha valahogy leválasztaná valaki rólam a "hűtlent"
    köszönöm
    Gazda: cinthus
    ID: 1181098

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia cinthus!

Most már nincs akadálya az ismételt házasságkötésednek, bátran kereshetsz jelöltet!

15. Sagittarius1959

Sagittarius1959 Járnitanuló

16. borderland57

borderland57 Fórum mestere

17. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy mennyi a lúd érési ideje, és mikortol lehet tápot keverni hogy lehessen etetni. Köszi

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A bejelentőben megjelenítettük az ezzel kapcsolatos tudnivalókat:

és itt is szintén:

19. szantomargo

szantomargo Junior szaki

Sziasztok! Mi az oka, hogy segítséget kértem a suprottól és nem válaszolt rá.

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A support minden beérkező levélre válaszol. A válasz levelet a farmodhoz regisztrált e-mail címeden kell keresned. Ellenőrizd a spam mappát is.

frissítés: 2015060110007783 ügyiratszámú levélben megkaptad a kérdésedre a választ!

Utoljára szerkesztett: 1.6.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.