Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Panaszkönyvben született egy bejegyzés ezzel kapcsolatosan, nézd meg kérlek:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-46#post-256869

2. Anlaca

Anlaca Járnitanuló

Akkor ezt felírhatom a veszteséglistára?
    Pedig egyszerü lenne megnézni a "log file-t"
    De a lustaság néha fáj.
    köszi :(

3. -East17-

Bármennyire is lustának tartasz, akkor sem áll rendelkezésünkre log fájl az előző vetésekről-aratásokról-darabszámokról. Nem hiszem, hogy jobban tudod mit látok vagy sem, mint én.

Anikó1961 kedveli ezt.
  4. Elisa0124

Elisa0124 Járnitanuló

Engem az érdekelne,hol találok leírást a növénynemesítéssel kapcsolatban?

5. -East17-

6. Elisa0124

Elisa0124 Járnitanuló

Engem érdekelne,hol találok leírást a növénynemesítéssel kapcsolatban?

Kisfenyő kedveli ezt.
  7. -East17-

8. Elisa0124

Elisa0124 Járnitanuló

köszönöm szépen...bocsi,nem találtam.....

9. cat.maya

cat.maya Járnitanuló

HELLO, miért nem lehet egyetlen kókuszdiót se feltörni? Folyton azt irja ki, hogy gyere vissza később az ajándékodért. Mindegy hányszor lépek ki-be, meg honnan próbálom, mindig ugyanaz van.

10. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ma a harmadik diót lehet kibontani. Minden nap csak egyet lehet.

11. chipikao

chipikao Fórum-zöldfülű

Én ma sokszor ki és beléptem afarmra, de nem tudtam feltörni a 6. kókuszdiót. :-(

12. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A hatodikat? Minden ajándék csak az adott napon gyűjthető be! Vagyis ma a harmadikat kehet kinyitni
    . Neked ennél többet sikerült?

13. Brisingamen

Brisingamen Utánpótlás-írogató

hahó
    miért nem lehet farmaranyért megvenni a fel nem nyitott kókuszt? régebben ilyen játékok esetében lehetőség volt rá. Vannak olyan esetek, amikor az ember nem gépez, miért nem kap esélyt, hogy korrigálhasson? ha egy kókusz feltörése nincs meg, már ugrott a végén lévő nagy csomag nyitása is - nem igazságos.
    ráadásul tegnap hajnalban, amikor még hozzáfértem a géphez, hibaüzenetet írt ki, hogy csak később lehet megnyitni a kókuszt, így esélyem sem volt, hogy megnyissam.
    csak egy kis módosítás lenne, és szerintem sokan lennének vele elégedettek
    az nem válasz, hogy ez a szabály - a szabályokat Ti hozzátok, amiket meg lehet változtatni - pláne, ha az ember fizet érte, akkor jogosan várja el, hogy ez megtörténjen
    köszi

Utoljára szerkesztett: 7.6.15
  14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Fejlesztői döntésnek megfelelően nem lehetséges a kókuszok utólagos kibontása ebben a nyári kalendáriumban. A panaszaitokat ezzel kapcsolatban folyamatosan továbbítjuk az illetékesek felé.

15. Brisingamen

Brisingamen Utánpótlás-írogató

Köszi, mint fentebb írtam, ez nem válasz...
    Tegnap miért nem lehetett kinyitni a kókuszt? Ahogy fent olvastam, nem csak nekem nem sikerült...

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A tegnapi napon semmi probléma nem volt a kókuszok kinyitásával. A második napon adódott kellemetlenség ezzel sajnos 00:00 és 09:48 között, amit később orvosoltak az illetékesek.

17. [Gergő]2

[Gergő]2 Utánpótlás-írogató

Szia! Ismerem a "kókuszproblémát", mivel dolgozom, és délután már nem jutottam géphez, sajnos nekem sem sikerült a 2. . Viszont azt nem értem, hogy aki nem is játszik már (2 ismerősöm is van),azoknak miért nyílt ki magától? Köszi a választ!

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Amint fentebb is írtam, a második napon adott időintervallumban a kinyitások során probléma lépett fel.. Ezt a fejlesztők később úgy próbálták meg orvosolni, hogy azok számára, akik abban az időben kísérletet tettek a kinyitásra vagy játékban voltak, egy úgynevezett script segítségével automatikusan megnyitották. Sajnos azonban ez nem hozta a várt eredményt, mert még mindig maradtak olyanok, akiknél ez nem történt meg.. Többek között ezért is nem számoltunk be az automatikus nyitásokról a hivatalos bejelentések között, hogy a félreértéseket elkerüljük!
    Ezzel kapcsolatosan érdemi információ a jövő hét folyamán várható.

Köszönjük a megértést/türelmet!

19. Hajni2003

Hajni2003 Utánpótlás-írogató

Sziasztok valaki tudna nekem segíteni ?Koralltápok indítottam tegnap este 50 db-ot . Nem tudom leadni, mert nem jelenik meg. Indítani sem merek mert olyan mindha le lenne fagyva a második hely tápkészítéshez nem aktív. Hiába lépek ki be,még mindig azt a 00:01:21-et mutatja. Itt megáll a tudomány. Semmit nem tudok leadni . ID3856127

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A malomban előállított korallt nem tudod leadni, azzal más a feladatod, nevezetesen a korallmedence etetése. A korallmedence a bahamarama szigeten kihelyezhető, felépítése után tehát ott kell keresned az állatos menüdben. Az így kapott korall lesz leadható az eventben.

Kérlek, tájékozódj az event leírásában:
    Kérlek, ne hagyd figyelmen kívül, hogy a malomban a kijelzés egy kicsit megváltozott.
    Nem úgy írja ki mint korábban, hogy pl 0/az általad megadott mennyiség hanem x általad megadott mennyiség, és nem ír egységidőt, hanem csak össz.időt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.