Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. eva7309

eva7309 Utánpótlás-írogató

köszi a gyors választ

_tHUNder_ kedveli ezt.
  2. pulykamama

pulykamama Járnitanuló

Sziasztok! A csere leírása egyszerű és világos!
    Az én kérdésem nem ehhez kapcsolódik: A trágyadomb egy időben úgy működött lehetett venni 300 egység felett trágyát, de ha én begyűjtöttem az ólakról a trágyát az 300 felett már nem jelentkezett!Ez változott??????
    A segítséget köszönöm:-:)

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A trágyadombok kapacitása, és a trágya eladás rendszere is megváltozott 2015.05.07.-én, amiről a farmerek tájékoztatást kaptak a fórumon.
    Ezt a bejelentést az alábbi hivatkozást megnyitva olvashatod el:
    Normál felhasználó esetében az alap kapacitás 110-ig terjed (ami bölcs tölgyes rúnával növelhető). Az az alapod. Ha van prémium tagságod, akkor a méret 600 maximum.
    A Bölcs Tölgynél kiváltott Tuti tárgy a trágya - Nagyobb trágyadomb képesség egyes szintjeivel 110/220, 150/300, 200/400, 250/500, 300/600.
    Tehát akkor van tele a dombod, ha ezeket a határértékeket eléred.

4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Ha a cserenap alkalmával cserélek, akkor a cserepartnerem címere mennyi idő után jelenik meg a "Régi csere" fül alatt?

pulykamama kedveli ezt.
  5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Ez a rendszer "gyorsaságától" függhet. :) Érdemes egyébként hagyni időt bőven, és legalább 1 nap múltán ellenőrizni ezeket (természetesen amint a csere létrejön, a cserélt tárgyad a menüdben megjelenik).
    A jelenlegi csere eventben azonban egy kis nehézség adódott, amiről itt olvashatsz:

6. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

nekem van egy kakukkos felhősorom,melyik feladat sort kell még megcsinálnom hogy a kitehetők meglegyenek, mert annyit nézegetem és egyre jobban belekeveredem

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A legcészerűbb mindig sorban haladni. :)

Az első lépés az égig érő paszuly leírása.
    Ebben kikeresheted, hogy melyek azok a tárgyak, ami a számodra fontos felhősorhoz szükségesek.
    Amint látod is az idézetben, "alálinkelve" megtalálod azt a küldetést, amiben a sor megtalálható (nyerhető).
    Abban pedig megtalálod a további küldetések leírását:

8. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    a léghajon hogyan lehet rákeresni egy adott tárgyra?

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A csere event leírását az alábbi linken találod:
    Fontos változás!
    Amennyiben valaki még nem érte el a megfelelő szintet, vagy nincs kiváltva neki a megfelelő szobor(vagy a partnernek), akkor számára a kiszemelt tárgy nem lesz küldhető/cserélhető!
    Előfordulhat hogy az ajánlat már nem él, de a rendszer még nem frissült. Okozhatja ez is azt, hogy szürke az ikon.

Továbbá az alábbiakat is szem előtt kell tartanod:

10. Dugó-ranch

Dugó-ranch Fórum-zöldfülű

Nem tudom hogy hova kellene írnom,hogy a megrendelési oldalamon nem forintban jön ki az összeg hanem fontban és így nem tudok megrendelést csinálni?!

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Dugó-ranch!

A Supporttal kellene felvenned a kapcsolatot ebben az ügyben :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

A kapcsolatfelvételi leveled minimum 140 karaktert tartalmazzon, különben nem tudod azt elküldeni.
    A válasz a regisztrációkor megadott email címedre fog érkezni. A mail fiók minden mappáját, a spam mappát is ellenőrizd.

12. kemence5

kemence5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Sikerült cserélnem 1 boszorkánykonyha. Eza váza ikon alatt ott is van de nem tudom letenni a felhőre. A másik kérdésem ,hogy a Valdemárnál nem kapunk új ajándékot amíg ezeket meg nem vettük ??
    Köszönettel ID:21771198

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kemence5!

Játékból való ki be lépés után már próbáltad kitenni?
    Melyik felhősorra szeretnéd elhelyezni?

Valdemár bódéjában nemrég volt kínálat váltás.
    A nagyobb ajándékok csak egyszer válthatók ki, a kisebbeket ha kiváltod, azok a következő visszatéréskor ismét megszerezhetőek.

14. Fadett

Fadett Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy az eladásra kínált trágya, ugye 7 nap után visszakerül a menübe. Persze, ha visszafér. Ez így rendben is van. Az viszont nincs, hogy 100 asával teszem ki, és csak 54 et kapok vissza. Az nem lehet, hogy nem fér fel a dombra, mert már vártam, hogy letelik az idő, tehát csináltam neki helyet. Akkor hogy lehet ez?
    A választ előre is köszönöm

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk annak ellenőrzésére, hogy mennyi trágyát kaptál vissza.

16. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia !Az lenne a kérdésem, hogy mikor rendeződik a trágya vétele ,eladása Úgy hogy ne menjen pocsékba .?

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre a trágya tárolás/piacozás változásairól nincs tudomásunk, ahogyan most működik, az a hivatalos.

18. macalina76

macalina76 Járnitanuló

Tegnap 12 óráztam,elfelejtettem kinyitni a kokuszt,kár hogy nem lehet kinyitni aranyért sem :(

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos valóban nincs erre mód és a fejlesztők ezen a döntésen nem is változtatnak már.

20. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

tegnap este 8 körül kinyitotam a kokusz és most hogy aratok látom hogy csukva van hát ez igy nem fer.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.