Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

A bitcoinos rendeléshez nekünk sem készült leírásunk, ezért nem találod.
    Viszont a menete ugyanolyan, mint a többi megrendelési módnak, ha ezt a módot választod, akkor egyértelműen végigvezet a felugróablak, hogy mit kell csinálnod.

2. ERDÖDYANETTE

ERDÖDYANETTE Utánpótlás-írogató

SZIA, meg tudná mondani valaki, hogy hova lett a bal oldal fentről az óra gomb, ami az eventek és akciókidejét mutatta? Nem voltam egy ideig, és így nem tudom.

ANCINAGYI kedveli ezt.
  3. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Ha nincs semmilyen event vagy esemény, akkor az óra nem látszik.
    Most nincs esemény. :)

4. Szépkertecske

Szépkertecske Aktív író

Szeretném megkérdezni, hogy a répáskenyér recepjét hol tudom megvenni, mert a raktárban nem látom a megvehető
    receptek között.
    Köszönöm a tájékoztatást előre is !

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

6. Szépkertecske

Szépkertecske Aktív író

Elnézést kérek, de ez régen megvásárolható volt !

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Ne haragudj, én tévedtem, összetévesztettem egy másik recepttel. A répás kenyér receptje elérhető a gazdaraktárban. Könnyebben megtalálod, ha használod a keresőt a gazdaraktárban.

8. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Senki nem tud válaszolni? :(

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

10. MnéRozika

MnéRozika Fórum-zöldfülű

Szia ! Miért nem lehet mozizni?

11. Szépkertecske

Szépkertecske Aktív író

Kedves _tHUNder_ , semmi gond ,már megtaláltam. Nagyon elbújt, de egy ki és belépés segített. :)
    Szép álmokat mindenkinek !

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A mozi jelenleg nem működik megfelelően. A hibát jeleztük a központnak, várjuk a megoldást.

13. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Köszönöm szépen! Azért nem találtam, mert csak a miniakció-ismertető első oldalát láttam. :oops: Most jól megnéztem, s van ott még ritkán látott akció, ami jöhetne néha... ;)

14. apamaci51

apamaci51 Junior szaki

Üdv! Tűzvirág fát, hogy lehet szerezni? Más- Nem lehet tudni, hogy mikor lesz egymás közötti cserenap?:)

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A titokzatos csemete akciója során szerencsés esetben tűzvirágfa fejlődhet ki.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-bahamarama.422/

Mint mindig ez alkalommal is a Hivatalos közleményekben értesítünk benneteket az event kezdetéről. Kérlek folyamatosan kísérd figyelemmel.

16. feketebagoly

feketebagoly Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy nálam a tanyaházban miért nincs csibeszoba?
    ID46464729

17. Laboviti

18. feketebagoly

feketebagoly Fórum-zöldfülű

19. Manofarm51

Manofarm51 Fórum-zöldfülű

Szia!Tegnap bátorkodtam írni, de még a választ sem találtam meg, az a problémám, hogy kitettem a 2db titokfámat, de csak 1 került ki, mára ugyan beért az egy de a másik sehol nincs még a dobozban sem, kérlek nézd meg, hogy hova tünt. Köszönöm a segítséget ID45942182

20. Laboviti

A játékelem átalakítása folyik. Az összetettsége miatt hosszú időt vehet igénybe a változás/változtatás.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.