Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Szia!
    Az új fák, ólak nem cserélhetők csak négy hgónap után
    .

ada77201 kedveli ezt.
  2. streetbiketommy

streetbiketommy Fórum-zöldfülű

A négy hónap attól számit hogy bekerül a játék vagy meg kapjuk az ólat vagy fát?

ada77201 kedveli ezt.
  3. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Általában a játékba kerüléstől számítva, de így előre semmi sem tuti. Aranyszabály: az cserélhető, ami az Ajándékozási napon megjelenik az ablakban. Ami nem jelenik meg, az nem cserélhető.

dalmata10 kedveli ezt.
  4. ildiko0705

ildiko0705 Utánpótlás-írogató

SZIASZTOK SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI HA MINDENT KIBONTOTTAM CSAK A MAI CSOMAGOKAT NEM LEHETSÉGES E VALAHOGY MEGSZEREZNI VÁLASZODAT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM

5. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Azt mondjátok meg, hogy mit tegyek, megvan a felhőm, 2 rávaló kirakó, de a legjobb barát kirakót sehogy nem tudom megszerezni. Mindkét csalit használtam már, sok-sok mindent nyertem, de lejár lassan az idő, s ha ez nem lesz meg, nem értem semmit a felhővel. Már elfogyott a pénzem is, utólag esetleg meg lehet venni a hiányzó kirakót? , vagy ez megint lehetetlen? Kösz, ha tudtok valami jó megoldást, jó éjt, sziasztok.

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az event alatt a szerencsefaktor a jelentős tényező. Bármilyen halat foghatsz, és a halak listájából bármilyen ajándék kapható.
    Amennyiben bármilyen egyéb lehetőség lesz a kitehetőkkel, arról később értesülhetsz.

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az akció időtartama alatt a kókuszokat nem, ugyanakkor a dobozokat később is ki lehetett nyitni. Ez azonban csak az akció időtartama alatt történhetett meg. Mivel a nyári nyereményözön véget ért, a dobozt kinyitni már nem tudod.

8. Valinéne

Valinéne Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy ha a bölcs tölgynél leadtam a kupákat de még nem voltak 100%-on csak 28/30-on akkor lehetséges még őket fejleszteni?A választ előre is köszönöm.

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Természetesen lehet. Amikor újabb kupákat szerzel majd, azok bekerülnek a menüdbe, és leadhatod azokat onnan a tölgybe.

10. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Kérdezném, hogy a mozihoz mért nincs magyar nyelvű leírás, halvány gőzöm sincs, hogy mit kell csinálni. Léci segítsetek, hogy szerezhessek pontot. Köszi, sziasztok.

11. Valinéne

Valinéne Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ de azt is elárulod,hogy hogyan szerezhetek újabb kupákat?Lenne még egy kérdésem..végig néztem a moziban 2 filmet de nem kaptam érte mozi pontot utána tudnál nézi,hogy miért nem?Köszönöm előre is.

Utoljára szerkesztett: 4.7.15
  12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kupákat úgy szeretsz, ahogy az eddigieket szerezted. A gazdaköri kiállítás ás állattenyésztő feladatok teljesítésével.100% sosem lesz.. Maximum a 30%....
    Érdemes lenne átolvasni az erre vonatkozó ismertetőt.
    A moziban többféle jutalmazásmód van. Ezt is elolvashatod a mozi leírásában.
    Hibás ajánlatokat a központba továbbítjuk, elmaradt mozipontok pótlása manuálisan nem megoldható!

13. Kllauska

Kllauska Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hányas szinttől lehet valaki mentor?
    30. szinten vagyok de még mindig csibe vagyok (csibe szobáról beszélek ) :)
    a Mentorom a 79.szinten van.. akkor én is akkor lehetek?:music:

Hugiii2006 kedveli ezt.
  14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

15. Kllauska

Kllauska Fórum-zöldfülű

És még 1 kérdésem van :D
    Hogy a tanyaházban lehet-e még szerezni matricákat?
    mert én sehogy nem találtam......o_O
    vagy többet nem is lehet?:oops:

Hugiii2006 kedveli ezt.
  16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

17. Hugiii2006

Hugiii2006 Fórum-zöldfülű

Hello! Mik azok a trófea pontok a fórumon?

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igazából sok jelentősége nincsen. Egyfajta rangsor, ami a hozzászólások számából és a rájuk kapott Like-okból tevődik össze.

19. Petrahercegnő

Petrahercegnő Utánpótlás-írogató

Sziasztok légyszi írjátok meg hogy mi lett a kókusznyitogatás legutolsó nagydobozos ajándéka.Köszi

20. anita219

anita219 Fórum mestere

Hát köszönöm,hogy válaszoltál. Még jó,hogy elvileg a játék van a játékosokért és nem fordítva ... bár ezen most igencsak elgondolkodom,hogy nem-e fordítva gondolják ezt a készítők. Szép napot neked.

.dina1. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.