Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A bőröndcímke szerszám.. Így tehát ugyanúgy szerezheted meg, mint a többi szerszámot.
    A különleges szerszámok mennyiségének növelése érdekében a következőket teheted meg:
    Felhívom a figyelmedet arra, hogy ezek sem garantálják, hogy pont azt a különleges szerszámot kapod, amire szükséged van!

2. balatoni028

balatoni028 Járnitanuló

Sziasztok,balatoni028 ID19339532, az lenne a kérdésem ha a Vlademáros játékba nem költöm el az eddig gyüjtött zsetonokat az a következö játékba át megy vagy most ebben a játékban kell elkölteni.

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Mind az összegyűjtött zsetonjaid, mind a fel nem használt jegyeid megmaradnak a következő játékig.

4. balatoni028

balatoni028 Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ

_tHUNder_ kedveli ezt.
  5. *Masa*

*Masa* Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A sárkány és a táltos bónusz összeadódik vagy meghosszabbítják egymás hatását? Tehát 40% bónusz lesz vagy 20% de hosszabb ideig? Előre is köszönöm a választ!

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Itt olvashatsz a bónuszokról:

*Masa* kedveli ezt.
  7. majoranna65

majoranna65 Haladó

Sziasztok! meg tudná nekem mondani valaki
    , hogy honnan tudnék titkos ügynök képzőt szerezni mosómedvemaszk előállításához? A múltkor az ajándékok között volt titokzatos ól, ahonnan kifejlődhetett ilyen és ehhez hasonló ól, de nekem nem sikerült szereznem. Valami más módja van? Előre is köszi.

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A játékban megtalálható különleges ólakról, mint például az Illatszertár, Búvárbolt, Sajtgazdaság,Textilmalom, Titkosügynök-képző, stb. a fórum Enciklopédia részlegén találsz leírást az állattenyésztésről szóló (nem tenyésztelepben) leírásban.
    Itt kikeresheted azt az ólat, aminek az elérhetőségére/tulajdonságaira kíváncsi vagy.

9. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Sziasztok! Hol nézhetem meg, hogy mennyi parafám van ? Kerestem a fáknál, kerestem az egyébben, kerestem a terményekben, de sehol nem találom. Lehet, hogy átfutottam rajta, de a pajtában sem találom, és a piacon sem. Köszi szépen, további szép estét.

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben van hozzá való fád és a termést nem adod le azonnal (piac, megrendelők, feladat), akkor a Fatermések címszó alatt kell lennie.

11. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

szia.Az égig érő paszulyon mikor lesz aktiválható az utolsó event (lúd tenyésztés)szimbóluma?

12. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Juhhhéééé, köszi szépen, megvan!!!! További szép napot és jó játékot!!!!

13. -East17-

Szia!

Amint ráhelyezed az eventben megszerezhető kitehetőket (a felhősorral együtt, egy feladaton belül jutsz hozzájuk).

14. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Egy modit szeretnék megkérdezni--megnézné-e nekem, hogy mikor regisztráltam a játékba?
    times84 ID: 2074117
    A gangon felhozódtak a matricák --erről eszembe jutott vajon hány event volt már és mikor volt az első? :)

Előre is köszi a választ :)

15. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

már ki raktam mindent,még a szabadon választottat is és még mindíg semmi.
    ID:6915216

16. -East17-

Sem a Világjáró, sem a Dutyi liba kitehető nincs a felhődre téve. Mindkettő a menüdben található.
    Ashampoo_Snap_2015.07.15_17h42m21s_001_.png

17. -East17-

Szia!

Az időpont: 2010-04-14 19:57:33 (1918 napja)

times84 kedveli ezt.
  18. DeCi[S]ioN

DeCi[S]ioN Járnitanuló

Köszönöm a segítséget. (Én hiába nézem nem láttam.)

19. -East17-

Szia!

Pedig eléggé elüt a környezetétől:

Ashampoo_Snap_2015.07.15_17h55m47s_002_.png

20. DeCi[S]ioN

DeCi[S]ioN Járnitanuló

Abszolút igazad van. Tudom hogy bennem a hiba.
    Még egyszer köszi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.