Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Köszi

2. Zorro7

Zorro7 Utánpótlás-írogató

3. dfecka

dfecka Fórumlakó

Sziasztok!Gyors kérdésem lenne.
    Szeretnék ajánlatot feltenni a hajóra,beteszem amit cserélnék, beirom amit szeretnék, és nem müködik.Mindig azt irja hogy nincs termékem a raktárban.Dehát onnan teszem föl Nem értem.Engedély is van.
    Köszi ha valaki válaszol.

4. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Nem írtad meg mit cserélnél, mire és van e belőle a pajtádban.
    Olvasd el az event leírását is kérlek:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

5. dfecka

dfecka Fórumlakó

6. szutyok1955

szutyok1955 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Valaki mondja meg nekem mi az a 0 percezés.

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

8. szutyok1955

szutyok1955 Utánpótlás-írogató

_tHUNder_ kedveli ezt.
  9. j.erzsy

j.erzsy Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Érdeklődnék, hogy a kereskedelmi eventnek vége, de nem találom a fákat a raktárakban. Gondolom nem sikerült a csere, érdeklődnék, mikor kerülnek vissza a tárgyak, amiket nem sikerült elcserélnem. Illetve, hogy a kerti berkenye-fa melyik szinttől érhető el? Köszönöm.

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Várj türelmesen. A léghajón maradt ajánlatokat visszakapjuk, ez több időt (szélsőséges esetben akár 2 napot) is igénybe vehet. Várni kell és figyelni a menüt.
    A másik kérdésben pedig itt tájékozódhatsz:
    • Növénytermesztés
      • Szántóföldi növények
      • Fák
      • Műveletvégzés a farmon (növények, állatok, felröppenők)

11. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Kedves Modi érdeklődnék szeretnem aktiválni a halas felhőmet azt írja ki hogy egyszeri 2x titokdoboz --- ha aktiválom ezt az ajándékot holkeresem és hol nézhetem meg vagy mire figyeljek , köszönöm a választ Tyúkanyó1949 gazda

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Itt láthatod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/

13. mebajah

mebajah Fórum császára

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Amikor a felhősort aktiválod, akkor kapod meg a titokdobozt.. Értelem szerűen ebben az esetben 48 óránként. Használd a menüdben a keresőt. Nagyon hasznos...
    Itt láthatod a használatát: http://i.imgur.com/hY3q3DO.gif

15. mebajah

mebajah Fórum császára

Koszönöm!Szoktam használni,de sem a nevét,sem az képét nem látom.Szemész?

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Talán nem árthat.. A dobozok a menüdben vannak, itt láthatod:http://i.imgur.com/GwaVdd6.png

17. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszönöm!Úgyis időszerű a kontroll,de megyek cavintonért is.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  18. Penge03

Penge03 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy ami bent maradt a csereajánlatba vissza kapom-e! Pocsolyaszörnyet akartam cserélni halfogócskára de nem találom egyiket sem! ID:19406751 Köszönöm a segítséget!

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Várj türelmesen. A léghajón maradt ajánlatokat visszakapjuk, ez több időt (szélsőséges esetben akár 2 napot) is igénybe vehet. Várni kell és figyelni a menüt.

20. kicsibüszke

kicsibüszke Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Szerettem volna ajándékot küldeni egy kedves szomszédomnak de kifutottam az időből. A kérdésem az lenne hogyan tudom még is egy fával meglepni ha nincs ajándékozási nap ? Segítség ! Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.