Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Sziasztok!
    Hát nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én a mentorrendszer játékba kerülésének napján jelentkeztem mentornak és most 97-es szintű vagyok, de még nincs csibém. Ez most valami hiba? Mert ismerek olyan nyolcvan... valahányas szintű német mentorokat, akik meg bent vannak a rendszerben.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia gulya69!

A mentor rendszer egy teljes átalakításra vár, amiről legutoljára az augusztusi produceri levélben is olvashattunk.
    Sajnos nincs információ jelenleg arról, hogy ez mikorra is várható, de kísérd figyelemmel a hivatalos közleményeket, produceri leveleket.

https://board-hu.farmerama.com/inde...ztus-bemutatkozik-az-új-producer-varun.11105/

3. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Köszönöm Nildia, akkor sok jóra nem számíthatok az idén :(.

4. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Már nem tudom, melyik Moditól és melyik topicban, de mintha azt olvastam volna, hogy a mesterségpontokat a maximális érték után is számolja, csak mi nem látjuk... Vagy akkor mégsem? Ezzel kapcsolatos további kérdés: a supporton tudnak esetleg tájékoztatást adni, hogy mennyi pontunk van? (Egy esetleges jövőbeli szintrendszer-bővítés esetén nem lenne közömbös, hogy az 5. szint teljesítése óta folyt aktivitásunk elszámolódik-e vagy nem... Fejlesztési ötlet gyanánt hozzátenném: infóbuborékban igazán kiírhatná továbbra is a a maximumon fölül megszerzett pontokat (mint, ha jól tudom, a farmszintrendszer esetében a100. szint elérése után is volt a bővítés előtt)...)

Előre is köszönöm!

ÜDV: PharmeRgazDa

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel jelenleg a mesterségek maximális elérhető szintje az ötödik és az esetleges fejlesztések formájáról nincs információnk, így nem lenne szerencsés a support "lerohanása" a pontos értékek kérdéskörével.
    A játékkal kapcsolatos ötleteidet, javaslataidat ide várjuk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

6. .Magdi56.

.Magdi56. Fórum-zöldfülű

Szia. Jól látom hogy telihold event a szeptemberi 4. után csak október 24-én lesz??

7. Laboviti

8. Katcicam

Katcicam Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, hogy lesz-e még olyan akció, amikor a Gazdaboltban minden 50%-on kapható?

9. Laboviti

Szia!
    Ha lesz ilyen akció a Hivatalos közlemények között jelezzük. Kérlek folyamatosan kísérd figyelemmel.

10. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a turbó malom előfizetést hol találom?

11. Laboviti

Szia!
    Mivel a turbómalom előfizetés egy mini akció keretében érkezik a játékba, ezért azt a hivatalos közleményekben jelezzük számotokra az adott időintervallummal.

12. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Köszi a gyors válaszod.:)

13. éva7511

éva7511 Utánpótlás-írogató

Szia!Azt szeretném kérdezni,hogy a tölgynél kiváltott bájitalos felhősorra miért nem engedi kirakni a strandklubbot?

14. Laboviti

Szia!
    Az említett dekorációs elem nem helyezhető a felhősorra.

15. éva7511

éva7511 Utánpótlás-írogató

Bocsi,de nem találom benne a logikát,mert a télapó kis segítőit ki lehetett tenni.Mind a kettő szezonális cucc...De ez van köszi.

cillike01 kedveli ezt.
  16. Borsikafű

Borsikafű Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérdésem lenne: miért csökkent a farmaranyaim száma 34 ről 25 re egy délután alatt...Tudomásom szerint nem vásároltam semmit.../kicsit bosszantó!/ üdv..Borsikafű ID: 51471688

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem vásároltál, hanem ajándékot küldtél a napi ingyeneseken felül, egy zsák sót: 2014-09-29 12:43:06 - ez került 10 FA-ba.

18. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom hová irjak? A gép frissitve lett még is nagyon lassan tölt be ha betölt. Mi az oka hogy nem akar betölteni? Kijelzi a 100 százalékot de semmi.

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Több oka is lehet. A géptakarítás nem egyenlő a frissítéssel, azt ajánlatos naponta elvégezni, valamint ilyenkor érdemes az internet sebességet is ellenőrizni (le és feltöltésit egyaránt).

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

20. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi próbálok valamit mert igy nagyon gyenge. Köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.