Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Sziasztok, dobálom be a növényeket, de a fényvirágot nem találom közöttük. Rossz helyen keresem?

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

3. bjudit01

bjudit01 Törekvő

4. petra11972

petra11972 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A halhorgászós felhősor 2 db titokdobozt adna aktiváláskor... Ha jól olvastam, ezeket a bal oldali menüsorban, a ládikámban, a váza ikon alatt kellene megtalálnom... De sem ott, sem a pajtámban az egyéb alatt nem látom, így azt sem tudom mik azok a titokdobozok... Ki kell rakni, és pár óra múlva mint a titokfák, titokólak megmutatják mit nyertem??

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A titokdoboz megtalálásához a dekorációs elemek menü MINDEN kategóriáját nyisd meg, és használd a kereső mezőt a menü jobb felső sarkában.
    Itt láthatod a használatát: http://i.imgur.com/hY3q3DO.gif

6. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Sziasztok !Bedobáltam 3x 25 akut,de a nyereményt nem mutatta,a 75 akut levette .Hol tudnám megnézni hogy adott e valamit?mária4702 id.:46821370 Köszi ha megnézitek .

7. szuszi0301

szuszi0301 Járnitanuló

segitene valaki? a hirek oldal ami átkerült a másik oldalra nem tudom megnyitni mit tegyek?

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Mutatja az csak várni kell keveset és az átalakítóban kijelzi a grafikát, az egeret rávezetve pedig ki is írja...

Nyereményeid ma:

12.08.2015, 12:56:19m 20.000Csp
    12.08.2015, 12:55:56m 1x Munkás kupon 12 órára
    12.08.2015, 12:55:36m 20kacsa kata szupertrágya
    12.08.2015, 05:47:19s 1x ananászos süti
    12.08.2015, 04:18:28s 12.000TP
    12.08.2015, 04:18:18s 1x töklekvár
    12.08.2015, 04:18:02s 12.000TP
    12.08.2015, 04:17:46s 5.000BTP
    12.08.2015, 04:17:34s 1x Űrteknős
    12.08.2015, 04:17:16s 12.000 TP

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A menüről itt olvashatsz:
    • Menürendszer
      • Beállítások
      • Matricás album
      • Gyors vetés
      • Növények, Állatok, Fák, Fejlesztések
      • Föld, tenyésztelep, komfort termőtalaj
      • Virág ikon, törlés, mozgatás, forgatás

10. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Nagyon szépen köszönöm a segítséged és a gyors válaszod .

_tHUNder_ kedveli ezt.
  11. A-Mester

A-Mester Járnitanuló

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nekem honnan lehet retró++ pulykaólam és lóistállóm?
    Régen volt egy gazdaköri küldetés, amelyben ilyen ólakat lehetett szerezni, de abban csak a kacsáig jutottam.
    Üdv

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ennyi idő távlatából ezt már nehéz megmondani. Van..

13. A-Mester

A-Mester Járnitanuló

De mert én biztosan nem vettem FA-t, titokólat se kaptam, más nem is ajándékozta.
    Most 1-2 hónapja kezdtem el újra játszani a játékkal, és engem is meglepett, hogy megláttam az ólak között a menüben...
    Üdv

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ahogy azt az előző válaszban is írtam, nehéz visszaellenőrizni. Ehhez a mi lehetőségeink is korlátozottak. A tárgy meglétének ténye megállapítható, rövid idő elteltével akár az is, hogy honnan származhat. Minél több idő telik el, a visszakeresés annál nehezebb vagy lehetetlenebb.. Használd a tárgyakat, sok sikert hozzájuk.

15. szuszi0301

szuszi0301 Járnitanuló

szia mond légyszives hol vagy hogyan tudom megnyitni a hirek ablakot ami most a másik oldalra került köszi elöre is a választ

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Itt találsz segítséget hozzá:
    • Menürendszer
      • Beállítások
      • Matricás album
      • Gyors vetés

szuszi0301 kedveli ezt.
  17. pollak51

pollak51 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Légy szíves segítsetek. Majdnem 2. hete üres az ajándék táblám. Tiszta sárga. Lehet, hogy valamit elrontottam.Hol tudom megnézni mit kapok a szuper szomszédtól, amit most nyertem 2. db.Köszönöm a választ. ID:20174183

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nem Te rontottad el, egy ideig központilag volt kikapcsolva, és még jelenleg is akadnak vele problémák.
    A Tapsi szomszédok ajándékait beúszó ablakokban láthatod, ha azt engedélyezed a beállításokban.
    Itt olvashatsz róla:
    • Menürendszer
      • Beállítások
      • Matricás album
      • Gyors vetés

19. pollak51

pollak51 Utánpótlás-írogató

Köszönöm !

_tHUNder_ kedveli ezt.