Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gomba

Gomba Fórum-zöldfülű

Hahó Nildia! Nekem hasonló a gondom, mint Magdinak, Nem tudom mit nyertem Tapsitól. A segítséget előre is köszönöm.
    /Valóban ki-be lépek a farmon, esetleg lehetne a többi szomszéd ajándékai között?/ Üdv: Teca 0107 ID: 13923560

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A kolléga távollétében én adnám a választ, ha nem gond.
    Figyelem!
    Ahhoz, hogy az ajándékokat, amit a szuperszomszéd nyújt Neked láthasd, a beállításokban engedélyezned kell az ajándékok mutatása lehetőséget (amennyiben eddig nem használtad).

• Menürendszer
      • Beállítások
      • Matricás album
      • Gyors vetés
      • Növények, Állatok, Fák, Fejlesztések
      • Föld, tenyésztelep, komfort termőtalaj
      • Virág ikon, törlés, mozgatás, forgatás
    Ne felejtsd el azt sem, hogy a szuperszomszédok ajándékai hozzávetőlegesen 24 óránként érkeznek.

Eddigi ajándékok:
    16.08.2015, 06:27:19# 1x Bükkfa XXL
    15.08.2015, 18:55:12# 1x epres muffin
    14.08.2015, 21:43:55# Barkácsdoboz
    14.08.2015, 21:43:55# 5.580BTP
    14.08.2015, 05:55:27# 1x csersznyés túrótorta
    13.08.2015, 20:11:53#10x só
    12.08.2015, 21:23:18# Barkácsdoboz
    12.08.2015, 20:49:28# 3x bájital
    11.08.2015, 18:57:54# 1x Szederfa XL

3. Mária5456

Mária5456 Utánpótlás-írogató

Szép jo reggelt annyit szeretnék kérdezni megcsináltam a cica káoszt végig mikor lehet aktiválni a felhö sort választ köszönöm Maria 5456

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

5. Gomba

Gomba Fórum-zöldfülű

Kedves tHUNder! Köszönöm válaszodat. Üdv: Teca0107

_tHUNder_ kedveli ezt.
  6. ktamás

ktamás Junior szaki

Sziasztok, megszereztem a "Láda titka" felhősort, de nem tudom használni, mert nincs egy tárgyam sem ami oda illene, (pedig elég sok van). Meg tudnátok mondani, miket lehet kitenni?

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Olvashatsz a leírásban tippet hozzá...
    A láda titka felhősor:

Tulajdonságai:

• Lezárási idő: 36 óra
    • Amit ad: Minden ólra (alap + terményes és fejlesztéseik) 10% TP bónusz 12 órán át
    A felhősor NEM tematikus, tehát minden olyan dekorációs elem kihelyezhető arra, ami méretben megfelelő (2x1), és nem valami más dekorációs elemnek a fejlesztése. ( A strandklub nevű dekorációs elem nem kihelyezhető az égig érő paszuly egyik felhősorán sem ).
    Tipp: Szerezz telihold event alatt Jack boltjából múmiamedvéket horror-növényekért a 2x1-es méretű felhőkre.

8. k750im

k750im Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ! :)

9. -CIcuska60-

-CIcuska60- Utánpótlás-írogató

Üdv! Ma kaptam egy Tapsifülest. De ahogy nézem, egy szomszéd helyére került, aki törlődött vagy mi lett vele. Ha igen, akkor ez nem szerencsés dolog. Még azt sem tudom, hogy kinek a helyére került. Elég kellemetlen ez!!! Nagyon rosszul van megcsinálva. Meddig marad a Tapsi?
    ID: 5615746

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A szuperszomszéd nem üt ki senkit a szomszédságodból, a már meglévők mellé települ, mindegy hányat szerzel. 14 napot marad veled.

Anikó1961 kedveli ezt.
  11. -CIcuska60-

-CIcuska60- Utánpótlás-írogató

Köszi, megnyugodtam. Kellemetlen lett volna, mert biztos azt hinné, hogy szándékosan töröltem. További szép napot! :)

12. Botond670

Botond670 Járnitanuló

Köszönöm a választ, akkor addig kiteszem Botond

13. Vizsoka3

Vizsoka3 Fórum-zöldfülű

Szia!!!
    Az lenne a kérdésem, vajon valahol meg tudom nézni, hogy sikerült-e már a paszuly ágát megszerezni?(paszulyom még nincs) Azt tudom, hogyha lesz, majd kikerül rá.
    Köszi!

Vizsoka3
    53022313

14. -East17-

Szia!

Te nem tudod megnézni, de én megtettem: a felhősort megszerezted.

15. Vizsoka3

Vizsoka3 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors választ!!!
    V.

16. 51lalusm

51lalusm Fórum-zöldfülű

Szia!nem találom ,Tapsifüles ajándékát ?add valamit? megtudnád nézni 51lalusm

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia 51lalusm!

Hogy lásd a továbbiakban mit is fogsz kapni a Szuperszomszédtól, kapcsold be a beállításoknál az ajándékok mutatása felugró ablakban opciót!
    Csak az ez után következő ajándékokat fogod így látni, az eddigieket nem. Azt egy pontos farmnév és ID szám megadása után tudjuk ellenőrizni.

18. Vályog

Vályog Járnitanuló

Úgy tűnik ezt az eventet sem sikerül befejezni,nem fog betelni a felhősor. Mások hogy csinálják vajon?Egyszerűen nem jön az utolsó a felhősorhoz és sajnos hiába van még 19 óra hátra számomra most fejeződik be éjjel dolgozni mire hazaérek már mindig vége az eventnek! Sokszor nem fogok bele sem mert csalódás csak,pedig szeretk játtszani,de minden időm nem fordíthatom erre és nem tudom a játékhoz igazítani az időbeosztást sem

19. -East17-

Szia!

A 3 különböző kitehető a 3 különböző betűjelű rekeszben megnyerhető. Ellenőrizd melyik hiányzik, azt melyik rekeszben kaphatod és csak arra koncentrálj.

20. vályog60

vályog60 Utánpótlás-írogató

Köszönöm,de már befejeztem nem tudok holnap estig már játszani! Legközelebb hamarabb kérek tanácsot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.