Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Sajnos kisregény írására az értesítési felület nem megfelelő. Korlátozott karakterszámmal kell gazdálkodnunk annak használata során, így arra kell törekednünk, hogy abba beleférjünk. Nem friss játékos vagy, évekig használtad a régi fórumot is, a szabályok azóta sem változtak, csak a fórum "újult" meg. Eszerint tudod, hogyan használd a fórum különböző részlegeit.;)

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

3. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

_tHUNder_ kedveli ezt.
  4. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Üdv.Gazdák
    Holtudom megnézni a nyúlszomszád napi ajándékait?

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Itt olvashatsz róluk:
    Figyelem!
    Ahhoz, hogy az ajándékokat, amit a szuperszomszéd nyújt Neked láthasd, a beállításokban engedélyezned kell az ajándékok mutatása lehetőséget (amennyiben eddig nem használtad).

• Menürendszer
      • Beállítások
      • Matricás album
      • Gyors vetés
      • Növények, Állatok, Fák, Fejlesztések
      • Föld, tenyésztelep, komfort termőtalaj
      • Virág ikon, törlés, mozgatás, forgatás
    Ne felejtsd el azt sem, hogy a szuperszomszédok ajándékai hozzávetőlegesen 24 óránként érkeznek.

6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Modik!

Napokkal ezelőtt vásároltam tojáskeltető sapkát. Valahogyan az volt az emlékezetembe, hogy az űrcsiguszra jótékony hatással bír. Nem találom a kis piros sapkát:cry:

Bocsi ha butaságot kérdeztem, de már végigolvastam néhány topicot, de nem találom a választ.

Köszönöm! brozsa ID: 16027651

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nem néhányat kell végig olvasni, elég egyet.. Például éppen a csiguszét, abban benne van.
    Vagy akár itt:

8. Judy_Csiki

Judy_Csiki Haladó

Sziasztok.Az lenne a kerdesem,hol lehet megszerezni a mosomedve maszk es a pjknik takaro elloallitasakoz az olat.Koszonom.

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A játékban megtalálható különleges ólakról, mint például az Illatszertár, Búvárbolt, Sajtgazdaság,Textilmalom,Titkosügynök-képző,Szárnybontogató, stb. a fórum Enciklopédia részlegén találsz leírást az állattenyésztésről szóló (nem tenyésztelepben) leírásban.
    Itt kikeresheted azt az ólat, aminek az elérhetőségére/tulajdonságaira kíváncsi vagy.

10. icagazda

icagazda Fórum-zöldfülű

Szia !1465086
    Nyertem 3 tapsi hapsit , de hiába lépek be a játékba , az ajándékot nem kapom meg! az elsó nap amikor megnyertem akkor kaptam
    100% tp bónuszt, azóta egyik nap sem kaptam ajándékot , holott mindennap 17.07-kor 2 x és 3.52 -kor kellene kapni ajándékot!
    Segítségedet elóre is köszönöm!
    icagazda ID 1465086

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az ajándékokat maradéktalanul megkapod, de az ablak megjelenéséhez be kell kapcsolnod az Ajándékok mutatása - opciót a Menüben.

icagazda kedveli ezt.
  12. icagazda

icagazda Fórum-zöldfülű

Köszi a gyors választ , de nem értem hogy mit kapcsoljak be és hol ?????

13. -East17-

Mutatom:
    Ashampoo_Snap_2015.08.18_17h10m57s_001_.png
    Ashampoo_Snap_2015.08.18_17h11m19s_002_.png

14. icagazda

icagazda Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen , bekapcsoltam!
    nem tudom hogy kapcsolodott el , hiszen eddig mindig minden rendben volt !
    Köszi szépen !

Szia !
    Még sem jön az ajángék pedig 17.07 kellett volna kapnom 2 ajándékot , pedig frissítettem is !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.8.15
  15. -East17-

Mivel az érkezés pillanatában ki volt kapcsolva, ezért nem láttad (visszamenőleg nem mutatja), de megérkezik ilyenkor is. Mivel a változtatás megtörtént, a következőt már látni is fogod.

16. icagazda

icagazda Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen !

17. sedrewanda

sedrewanda Fórum-zöldfülű

köszönöm a tippet bevált. sedrewanda id 13297128

18. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

megtudnád nézni hovalett 30farmaranyom előre is köszönöm ID 9806182

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Magdi1954!

Ma 19:33:53-kor 5 db Virágkitűzőt vásároltál rajta.

20. -panama12-

-panama12- Aktív író

Sziasztok.Nem tudok belépni a farmjaimra,az ID-m se tudom meg nézni ,hiába frissítek ki-be lépek nem adja be,.Kérlek nézd meg mia probléma.
    ID13950512

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.8.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.