Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sulinezsuzsa

sulinezsuzsa Fórum-zöldfülű

Köszi a segítséget nem volt a beállításban aktiválva, további szép napot!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  2. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Sziasztok! szeretném kérdezni hogy vissza lehet nézni valahol hogy a Tapsi Füles mit adott az elmúlt napokban,nem volt beállítva az ablak,így nem is láttam hogy ad-e valamit. most beállítottam,viszont nem tudom mit hozott eddig. köszi a választ

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A gazdanapló tárolja addig amíg ki nem lépsz a farmodról. Utána már nem jelzi ki sehol.

4. szlamer68

szlamer68 Fórum-zöldfülű

kérdésem lenne a kacsacsőrű emlőst hogyan lehet megszerezni?

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

6. sylvery

sylvery Junior szaki

Sziasztok!!! Kérdésem az lenne a trágyát hogy tudom növelni hogy ne csak 300 legyen egyszer volt de ,elfelejtettem .Köszönöm a választ.

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A trágyadomb tovább nem növelhető alapvetően. De a prémium tagságot vásárló gazdáknak 600 darabos tárolási lehetőségük van.

8. sylvery

sylvery Junior szaki

Köszönöm a segítséget!!!

9. Fadett

Fadett Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Remélem nem rossz helyre írok, de olyan problémám van, hogyha kiteszek a piacra terméket, és nem veszik meg, vagy vissza akarom venni, sosem kapom vissza az összeset. Ma is 100 helyett 21db ot kaptam meg. Hely a trágyadombon volt, mert én vettem volna vissza a terméket, tehát csináltam neki helyet. És légyszi ne az legyen a válasz, hogy nincs módotokban visszaadni a terméket. Nem feltétlenül ez a levél célja. A cél az hogy ne forduljon elő többször, mert sajnos ez nem az első eset volt.
    Előre is köszi a fáradozást

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi hivatalos közleményt: https://board-hu.farmerama.com/inde...ágyával-vízzel-kapcsolatban-2015-05-07.12498/

11. Fadett

12. Laboviti

A hivatalos közlemény ezen részére próbáltam felhívni a figyelmedet:
    A szerverig el kell, hogy jussanak az adatok.
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

13. Fadett

Hely a trágyadombon volt, mert én vettem volna vissza a terméket, tehát csináltam neki helyet.
    Ezért nem értettem.
    De köszi

14. tünde282

tünde282 Járnitanuló

Sziasztok! lehet,hogy rossz helyre írok ,akkor bocs. Mikor beléptem a farmomra legnagyobb meglepetésemre kaptam kétszer 50 farmaranyat, de én nem rendeltem, légyszi nézzetek utána, hogy ez mi.köszi ID10152859

15. Laboviti

16. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Hejjjjó :)

Segitséget szeretnék kérni hogy, mire való a " Partilapát" ? Azt hiszem lemaradtam valamiröl :oops:

Elöre is köszönöm.

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ez a szárnybontogató terméke.

A játékban megtalálható különleges ólakról, mint például az Illatszertár, Búvárbolt, Sajtgazdaság,Textilmalom,Titkosügynök-képző,Szárnybontogató, stb. a fórum Enciklopédia részlegén találsz leírást az állattenyésztésről szóló (nem tenyésztelepben) leírásban.
    Itt kikeresheted azt az ólat, aminek az elérhetőségére/tulajdonságaira kíváncsi vagy.

18. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Köszönöm :)

_tHUNder_ kedveli ezt.
  19. Csokisüti

Csokisüti Utánpótlás-írogató

Azt szeretném megtudni, hogy mi a teendő, ha az Űrrobotos játékban nyert Tapsi szuper szomszéd hőmérője piros. Sajnos nem tudom, mikor nyertem pontosan, mikor jár le a 14 nap.

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak rá kell állnod az egérrel a Tapsi hőmérőjére, és pár pillanat múlva kiírja a pontos dátumot, ameddig marad a szomszédságodban.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.