Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 1lány

1lány Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm szépen. :)

2. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Jó estét, sziasztok!
    Amikor bejött a mentorrendszer, akkor jelentkeztem mentornak.
    Azóta sem választott be a rendszer, de ma este kidobott, mintha nem is jelentkeztem volna.
    Újra megnyomtam, hogy "kipróbálás".
    Lehet, hogy eltelt néhány év és automatikusan törölte a jelentkezésemet, vagy valami más lehet a háttérben?
    Úgy szeretnék már mentor lenni, pedig relative magas szintű vagyok, de mégsem sikerült még ezidáig.

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia gulya69!

Jelenleg a mentor rendszer nem működik megfelelően.
    A játék készítői a teljes átalakítása mellett döntöttek, ahogy erről a produceri levelekben is szó volt.
    Azt viszont nem tudjuk megmondani jelenleg, hogy erre mikor is fog sor kerülni.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/fejlesztői-blog.274/

4. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Szia Nildia!
    Köszi, de azért a reményhal meg utóljára :(

5. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Pedig benne van a válasz a leírásban:

A megÉPÍTÉSükhöz szükséges szerszámok az alábbi táblázatban vannak összesítve:
    Egy új felreppenő jelenik meg a többi között, melynek a fejlesztések megépítésekor vehetjük hasznát.
    Ez a felreppenő ugyanúgy jöhet aratásokkor mint a többi szerszám, a neve:
    Íróecset

Kérlek olvasd el újra az első lépésektől a teljes leírást.

János1957 kedveli ezt.
  6. dusmáta53

dusmáta53 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni mivel Az Istennő ajándékainál nem tudom mennyi termést kell be adni mert az termések helye üres így csak a többi másik farmomhoz tudom viszonyítani. Előre is köszönöm : dusmáta53 ID 12722207

7. Pixelsoldier

Pixelsoldier Utánpótlás-írogató

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ez a játékodban az event ablaka:
    Magáért beszél.

Az event leírását pedig itt találod:

9. Olgibaba-Erik

Olgibaba-Erik Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tapasztaltam egy furcsaságot a mai nap.4 db bőröndboltom volt és 2db II narancssárga fejlesztésem.Ma kiakartam tenni őket ,de csak 2 bőröndbolt és 2 narancssárga fejlesztés volt.Ki is tettem de vissza szedtem, gondolván hogy ki lépek és vissza jön a másik 2 bőröndbolt is.Ráadásul nem, hogy vissza jött volna hanem még az egyik narancssárga bőröndboltom is eltűnt!Így most 2 sima és 1 narancssárga maradt!Akár mit csinálok semmi nem jön vissza.Már máskor is észrevettem ehhez hasonlót,de valahogy nem tulajdonítottam jelentőséget neki.arra gondoltam biztosan nem jól emlékszem.A mai viszont nagyon friss és kérdéseket idéz elő bennem.Nem tudom hova írjak vagy hogy tudtok -e segíteni benne?Előre is köszönöm válaszotokat! a Farm számom ID:2341214

10. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Egy alap és egy narancs bőröndbolt van kihelyezve a tisztásodon, hogy mennyi ilyen ólad volt az nem visszaellenőrizhető sajnos..
    Ezen kívül viszont sima narancs lúdólad van kettő, az a menüben van, elképzelhető, hogy összekeverted őket.

11. Olgibaba-Erik

Olgibaba-Erik Utánpótlás-írogató

Amikor kiakartam tenni, nem is néztem, hogy hány bőröndboltom van automatikusan tettem ki őket a két alapra a két narancssárgát.Csak amikor kerestem a harmadik és a negyedik boltot akkor lepődtem meg hogy nincs. Gyorsan leszedtem, ki léptem és rögtön vissza, kilépés előtt meg volt mind a két narancssárga bőröndboltom és ki is volt rakva .Amikor azonban vissza léptem már csak az egy volt a menüben meg.Azért léptem ki, mert azt gondoltam hogy a rendszer majd vissza adja,biztos valami kavarás történt!.Amikor az Istennő event elkezdődött kint volt a 4 sima az az a kettőn a 2 narancssárga .Ezt nem értem .Már a jelszómat is megváltoztattam most. Kössz a gyors választ!

12. dusmáta53

dusmáta53 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget , így már látni hogy a véletlen kért termények melyek !

_tHUNder_ kedveli ezt.
  13. tovizsuzsi

tovizsuzsi Fórum-zöldfülű

Tudja valaki, hogy a kivitápba való babérlevélhez hogy lehet hozzájutni?

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia tovizsuzsi!

A Babért a farmon a 95. szint elérése után tudod termelni, illetve a magtárban és a piacon is akkor válik elérhetővé.
    De addig sem kell lemondanod a kivitápról, ugyanis magát a tápot a piacon meg tudod vásárolni.

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, nagyon szép hétvégét kívánok Nektek!
    Segítséget szeretnék kérni: az első napon amikor játékba került a mentorrendszer jelentkeztem én is. Még pár nappal ezelőtt is élt a jelentkezésem, (a szokásos, ismert szöveggel amiben a türelmemet kéri a rendszer) de ma reggelre eltűnt. Tudom, hogy nem működik rendesen az egész, de most akkor az (a kicsi esélyem ami eddig sem volt sok) végleg elveszett? Jelentkeznem kéne újra és a kb két éves várakozási időm elveszett?
    Tudtuk valami tanácsot vagy ötletet adni?

HéricsBáró és ViriTündi kedveli ezt.
  16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    40951777 ID számú farmot ellenőriztem. Az nem jelenik meg az adatlapon, hogy korábban volt-e aktiválva a "jelentkezésed", de jelenleg valóban a csatlakozási opció jelenik meg belépve a tanyaházba...

Igazából a Te döntésed a dolog... Jelentkezz, illetve csatlakozz a rendszerhez ismét ha úgy gondolod, és ha sikered lesz, akkor kaphatsz csibéket.

Olvastad már vélhetően a korábbi produceri hírlevelet, amiben ígéretet kaptunk a mentor rendszer teljes átalakítására... Abban nincs semmi konkrétum arra vonatkozóan, hogy erre mikor számíthatunk, azóta sincs érdemi információ hivatalosan ezzel kapcsolatosan..

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia _tHunder_!
    Köszönöm a válaszodat, a hírlevelet és a mentorrendszer gondjait ismerem, de azt nem értem, hogy miért szüntette meg valami hiba a két évvel ezelőtti jelentkezésemet? Ennyi várakozás után ismét álljak a sor végére? Tudom hogy amit most kérdezek az egy nehéz és problémás kérdés, csak nem értem a törlés okát?
    ui: megpróbáltam jelenkezni újra, de azt írja ki, hogy már jelentekzem.. csak a felület nem változott meg..

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A kérdésedben (a legelsőben) van a válasz.. A mentor rendszer hibás működése... Részemről nagyon sajnálom a dolgot, tenni ellene nem tudunk. Amint az imént írtam, a Te döntésed hogy csatlakozol-e ismét vagy megvárod a teljes átalakítást.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Nagyon szépen köszönöm, hogy foglalkoztál velem, csatlakozom és várok, mert optimista vagyok:), egyszer majd csak sorra kerül ez is:)

HéricsBáró, Lindus1226 és _tHUNder_ kedveli ezt.
  20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Tényleg sajnálom, mert igazából semmi érdemlegeset nem tudtam mondani az ügyben... Többek között a mentor rendszer az egyik ami a játékosoknak egy nagy "szívfájdalom" (nyilván azoknak akiknek nincs mentoruk, később meg csibéik sem, hiába csatlakoztak...).. Bízzunk a mielőbbi pozitív változásban.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.