Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. scotis1

scotis1 Fórum-zöldfülű

2. scotis1

scotis1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem az a problémám-kérdésem,hogy az új helloween kertben miért nem lehet komfort termőtalajt letenni??
    Így elég hosszú lesz a feladatok megcsinálása.
    köszi

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia scotis1!

A játék készítőinek döntése alapján nincs lehetőség komfort talajt használni ott.
    A mostani alkalom viszont több napig tart, így lehetőségünk van a termelésre.

4. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Szuper köszönöm a választ. xD

5. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Valamikor mostanában ünneplem farmocskám szülinapját. Sajnos, a pontos dátumot nem tudom. Megnéznétek, pontosan mikor regisztráltam?
    Gazda: fruzsianya74
    ID: 34083526
    Köszi

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ekkor regisztráltál: 2011-11-02

AnkaFD kedveli ezt.
  7. gyikoc

gyikoc Fórum-zöldfülű

A "szürkület" talányos tenyészet teljesen véletlenszerűen, vagy szintfüggően adja a végén a karámot?
    Ha a szigeten (BAHAMARAMA) rakom le, akkor esélyes hogy másfélét kapok? Megéri?

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia gyikoc!

A titokzatos ólak, ezen belül a "Szürkület" talányos tenyészet ismertetőjét a linken találod :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-tenyészet-titokzatos-ólak.506/

A Bahamára ki sem tudod tenni, csak a farmos területekre helyezhető ki.

9. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Köszi, akkor hétfőn csapunk egy bulit, eszünk-iszunk, dalolászunk... :inlove:

10. kicsizs78

kicsizs78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!
    Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Mégpedig nem igazán találtam megoldást arra hogy, hogyan tudnék még egy sima polipfát beszerezni?? Mivel az új feladatokban egy sima polipfa ( Miss Biogenezis 3/6 feladat) nyerhető meg, viszont az XL-es kivitelből 2 fa nyerhető. Így nem felhasználható csak az egyik, mivel nem lehet a fejlesztést csak egy alapra kihelyezni. Vagy esetleg van mód több polip fa megszerzésére is? Ha igen akkor kérnék egy kis útba igazítást. Valaszotok előre is köszönöm :)

11. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Jack boltjában veheted meg. Jobboldalt, a trágyadomb melletti tökfej madárijesztőre katt,és ott a 3. oldalon találod. :)

Utoljára szerkesztett: 26.10.15
    hóóvirág kedveli ezt.
  12. kicsizs78

kicsizs78 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod, már be is szereztem :) További szép éjszakát:)

ördög0 kedveli ezt.
  13. Therebita

Therebita Járnitanuló

Tudja valaki mit rejt 10FA-ért a második tökfej?

14. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    3 Díszes urnacsokor.:)

hóóvirág kedveli ezt.
  15. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok.Miért adja farmaranyért a második tökfejet?Miért késtem le?Nem naponta engedi kinyitni?Tegnap kezdődött az elsőt kinyitottam....

16. marcika20000

marcika20000 Fórum-zöldfülű

Ugyan ez a problémám.Úgy olvastam,hogy 26.án kezdődött a Halloween kalendárium.Tegnap szedtem le az első tököt,ma pedig a másodikat kellene.Mikor le akarom szedni kiírja,hogy lekéstem és 10 FA ellenében tudom csak kiváltani.Akkor ez most mi?Szeretném ha ennek utána néznétek.Köszönöm.marcika20000 ID:47658889

17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ez nem igazság !
    Mióta van napi kétszeri leszedés?
    10 FA ellenében lehet folytatni !!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

18. marcika20000

Miért kér 10FA-at a második tökért?Tudtommal ma kell leszedni a második tököt.Vagy időponthoz van kötve?pirospipacs1973 ID:48040719

19. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

miert kestem le a masodik ajandekot ?,mert ezt irja tudtomal a tegnap kezdodot most meg keri a penzt

20. marcika20000

Sziasztok!Miért FA-ért adja a második tököt?Ez valami trükk?????És miért nincs komfort talaj az új teliholdas farmon?????

agika48 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.