Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. indigo54

indigo54 Aktív író

Sziasztok. Ma reggel nem tudom kinyitni a tökkalendáriumot. Ez hiba, vagy később lehet csak. Tegnap gond nélkül sikerült.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. indigo54

indigo54 Aktív író

Me, találom amit az előbb irtam, ezért újra: nem lehet kinyitni a második tököt, ez hiba vagy csak később lehet nyitni majd?

4. Laboviti

5. anikoo12

anikoo12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ma reggel a meglepetés a tökből az volt, hogy a második tökről lemaradtam. Mi történt?
    Id:30837125
    Köszönöm a segítséget!

6. Laboviti

Szia!

Gondolom olvastad már, hogy többen tapasztalták az Általad is említett hibát a Halloween naptárban. Türelmedet/türelmeteket kérjük.
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...halloween-kalendárium-hiba.13187/#post-364645

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Laboviti, szép reggelt Neked!
    Én is meggondolatlan voltam a tökkel kapcsolatban, előbb cselekedtem, mint olvastam:oops:. Szépen kérlek megnéznéd, hogy levonta-e a 10 aranyat? Köszönöm.
    Farm:-gyöngy-581
    ID: 40951777

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. Laboviti

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint a 10 farmaranyat nem vonta le Tőled a rendszer.

HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt!

Nem tudom megnyitni a II. tököt, azt írja erről az ajándékról már lekéstem, d megvehetem 10 FA-ért, miért teszi ezt velem? ID 24442836

11. Laboviti

12. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

13. scotis1

scotis1 Fórum-zöldfülű

Köszi((((

14. Fakopács61

Fakopács61 Utánpótlás-írogató

Még jó, hogy rendeltem FA-t és meg is vettem a II tököt. Huuuuuuuuuuu de örülök :)

15. Laboviti

Szia!
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Halloween naptár farmaranyért történő kinyitása esetén a rendszer nem vonja le a 10 farmaranyat.

Ennek ellenére arra kérünk benneteket, hogy ne törjétek fel a második halloween tököt a hiba kijavításáig "farmaranyért".

16. süveggolyó

süveggolyó Fórum-zöldfülű

Szia! tegnap simán kinyílt az első kókusz ma nem nyílik a második miért?

17. Laboviti

18. Laboviti

Szia!

Gondolom olvastad már, hogy többen tapasztalták az Általad is említett hibát a Halloween naptárban. Türelmedet/türelmeteket kérjük.
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...halloween-kalendárium-hiba.13187/#post-364645

19. Kriszta117

Kriszta117 Fórum-zöldfülű

A halloween es játékban a mai napon már nem tudtam kinyitni az ajándékot mi történhetett

20. Laboviti

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.