Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert nem teljesen világos számomra, hogy ha megcsinálom az eventet és meglesz a felhősor, de nekem még nem aktív a paszulyom, akkor mi fog történni a felhősorral?

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ha az eventben megnyered a felhősort, de a paszuly még nem érhető el, a rendszer a most megnyert felhősort tárolja a számodra. Amikor majd elvégzed a szükséges feladatokat a gazdakörben és megszerzed a paszulyt, ez a most nyert sor is rajta lesz majd, és használhatod.

3. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Köszönöm a gyors megerősítést, örülök, hogy jól sejtettem a dolgokat :)

4. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Kukori!
    Köszönöm szépen a válaszodat de sajnos azt hittem, hogy muszáj megváltoztatni mert különben nem tudok a fórumra belépni. De nagyon bosszant, hogy a fórum rangjainkat nem kapjuk vissza melyet köszönöm a BP-nek.Legyenek szépek a napjaid.Üdv:dalmata10

Szia tHUNder!
    Köszönöm szépen a válaszodat. Szomorúan, rossz szájízzel de tudomásul vettem a BP. egyáltalán nem jó döntését. Üdv:dalmata10

5. patakiviki

patakiviki Utánpótlás-írogató

Szia tőlem is kérik a megrendelőim, én se tudom megvenni!!! Szerintem ezt csak titokzatos csemetével kaphatod meg ezt a fát!!! Viszont a piacon megveheted a fa termését csak egy kicsit drága!!!! ;)

szilva1222 kedveli ezt.
  6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Sziasztok!

A szamócafa titokzatos csemetéből fejlődhet ki egy kis szerencsével.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-enciklopédia.6738/#post-21618

7. gesurin68

gesurin68 Járnitanuló

Lemaradtam valamiről, vagy miért nem látom napok óta, hogy milyen ajándékot kapok? (egyik farmomon sem látom)Hozzá teszem a napi ajándékra gondolok,nem a szomszédokéra.

Utoljára szerkesztett: 26.8.14
  8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Célszerű ellenőrizned a beállításokban, hogy be van-e kapcsolva az ajándékok mutatása ablak. A hírek menüben is megjelennek a kapott ajándékok, ehhez rend szerint teljesen le kell lapozni a hírek között. Ha ott sem jelenik meg, akkor a flayh playerrel lesz egy kis probléma. Erre megoldás az alábbi leírásban található.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

9. guszti68

guszti68 Járnitanuló

A szomszédoktól jön az ajándék, de a napi ajándékot nem látom

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Pontos ID számra lenne szükség ahhoz, hogy ellenőrizhessük Rackó ajándékait a farmodon. Köszönöm!

11. guszti68

guszti68 Járnitanuló

az egyik: guszti68ID: 30456428, a másik gesurin68ID: 34377321
    előre is köszi

12. joti54

joti54 Utánpótlás-írogató

A ranglistát hol találom meg?

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Köszönöm!

30456428 ID számú farmon: 4 szupertrágya; 1 kerekkerék pörgetés
    34377321 ID számú farmon 5 bájital; 1 kerekkerék pörgetés

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Egyelőre ha arra gondolsz, a Magyar ranglista topic még nincs megnyitva.

15. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Köszi, de ha holnap se látom, írok.

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Rackó ajándékairól felugró ablak érkezik. Célszerű tehát ellenőrizni minden ablakot mielőtt rákattintasz. :) Akkor biztosan nem kerüli el a figyelmedet a napi ajándék.

adrababa kedveli ezt.
  17. -Agica79

-Agica79 Utánpótlás-írogató

sziasztok! szerettem volna szeretném a tölgynél kiváltani az élő legendát,van is 301 csillagom,mégis azt mondja nem érhető el???miért???köszönöm a választ, ha kapok

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A rúnákkal sorban kell haladni, ez fontos. Segítséget találsz az erdei tisztás leírásában: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

19. mirmur50

mirmur50 Fórum-zöldfülű

Szia! Nem tudok learatni a brahamarama szigeten, kérek
    , segítséget mirmur50

20. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Nem kellene ennyire lenézni az embert, de nem most kezdtem a játékot, nem szokásom vaktában bezárni az ablakokat, pláne ha "fel se ugrik".

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.