Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jocika52

jocika52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Gondban vagyok most arattam le a farmaranyfámat , és nem kaptam meg a farmaranyamat . Nem először fordul elő hol -ez hol az nem jön meg jocika52 ID 4974224 valaki segíthetne előre is Köszönöm .

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A farmaranyfád által adott jutalom ma is pontosan úgy megérkezett, mint eddig minden alkalommal: 2016-01-25 16:41:59

3. zizi1919

zizi1919 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Azt szeretném megtudni, hogy mikor regisztráltam a játékba.
    Farmnevem:zizi1919
    ID:5222870

Előre is köszönöm.

4. -East17-

Szia!

Az évszámot sem tudod? Mert azon kívül semmi más adatra nem lesz szükséged mostanában.

5. zizi1919

zizi1919 Utánpótlás-írogató

Nem tudom,azért kérdeztem.2009 vagy 2010,ez itt a kérdés?

6. -East17-

2009-ben még csak béta teszt futott, információim szerint. A dátumod: 2010-06-04 22:21:40

7. editka55

editka55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Én is a regisztrációm után érdeklődnék. Sajnos nincs már meg az email, pedig először ott próbáltam rájönni. Elnézést, hogy ezzel zaklatlak titeket, de kiváncsi vagyok. Nem csak az ajándék miatt, hanem mert úgy emlékszem nagyon az elején csatlakoztam. név: editka55 ID: 7534462 Köszönöm szépen a türelmeteket és mégegyszer elnézést.

8. -East17-

Szia!

A dátum: 2010-07-16 13:18:03

9. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

11. Zsegom

Zsegom Járnitanuló

Szeretném megkérdezni baj van a malommal? ...nekem nem kever semmit :(

12. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia Zsegom!

Próbálj egy ki-belépést, ha nem segít, egy takarítást (böngésző előzményeinek törlése, sütik törlése).

13. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Sziasztok!

Ha én megeszek a játékban egy Édes rózsalekvárt (+20%TP betakarításkor 8 órára arany kategória) + egy Répás kenyeret (+20%TP betakarításkor 4 órára ezüst kategória) + egy Cukkinis almatortát (+60%TP betakarításkor 18 órára arany kategória) akkor összeadódnak a %-ok tehát 100%-ék TP bónuszom lesz?

Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv:

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen.

15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Igen, de ne feledd, hogy a répás kenyér és a cukkinis almatorta csak a szántóföldi növényekre, míg az édes rózsalekvár a fákra, ólakra, stb. is hat.

16. Zsegom

Zsegom Járnitanuló

Köszönöm Rodin,megpróbálom.Szép estét.

17. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Köszönöm

18. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Köszönöm!

19. Mariann67

Mariann67 Járnitanuló

Tudna nekem valaki segíteni abban hogy hogy lehet megtudni mikortól játszom? A segítséget előre is köszönöm.

20. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A regisztrációd napján kaptál egy e-mailt, az a dátum. Ha nem találnád már meg, akkor itt is megkérdezheted, kell a pontos farmneved és az ID szám (a farmkereteden alul találod).
    De az ajándékodat a rendszer automatikusan, a regisztrációd évének megfelelően fogja adni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.