Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egy alapos géptakarítás segítene megoldani a problémát:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

Kérlek, legközelebb használd a segítségkérő topikok valamelyikét, felesleges új témát nyitni a kérdésednek:

https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275

Ezért ezt most zárom.

2. -East17-

Szia!

A Beállítások menüben ellenőrizd, hogy az Értesítés az ajándékok érkezéséről opció be van-e kapcsolva.

3. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Mint feljebb írtam, csak a Rackó nem jelenik meg.

4. Szaba

Szaba Járnitanuló

joti544 kedveli ezt.
  5. -East17-

Több farmon is ellenőriztem: Rackó ablaka gond nélkül felbukkan, a hibát nem tudtam reprodukálni. Az ajándékok kirepülése után megjelenik az ablak. Alkalomadtán ez kissé több időbe is telhet, de mindenképpen megérkezik. Javasolnék több dolgot is ami befolyásolhatja a helyes működést:
    • Ellenőrizd a flash player frissességét.
    • Amennyiben Chrome böngészőt használsz, próbálj belépni egy másikból.
    • Valamint az alapos géptakarítás is szóba jöhet.

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

6. ]kisvakond[

]kisvakond[ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kérdezném, hogy a mozi csak nálam nem müködik több hete, vagy szünetel. A választ elöre is köszi.

adrababa kedveli ezt.
  7. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

A szponzorokon múlik mikor mennyi film áll a rendelkezésünkre. Sajnos nem tehetünk mást, mint várunk és figyeljük mikor kaphatunk újra.

adrababa kedveli ezt.
  8. ]kisvakond[

]kisvakond[ Fórum-zöldfülű

Köszi a gyors választ.:):(

9. harmonia53

harmonia53 Járnitanuló

Latom ujra van takaro a piacon,most hogy lehet eloallitani a takarot,gondolom,elkerulte a figyelmem mikor irtak rola.

10. Divagarde

Szia!

Farm kemping eventen volt megnyerhető terményes ól, aminek a terménye. Ez megmarad és használható továbbra is.
    A meteoritzáporos törlés után beváltódik, tehát nem tarthatjuk meg.

11. SCHUMIKA-02

SCHUMIKA-02 Fórum-zöldfülű

Szép napot!:)
    Érdeklődnék,hogy a délutáni felhősor akciónál,ha 59 farmarannyal megvásárolom,mindent megkapok hozzá cakk-pakk?

12. Divagarde

13. Hangya

Hangya Utánpótlás-írogató

Szia. Mit tegyek?
    A mini event alkalmából/mega tp/ sms-sen keresztül rendeltem Farmaranyat szombaton és vasárnap.
    A szombati megrendeléssel semmi probléma, viszont a vasárnapinál a játékpénz jóváírása után nem jelent meg a 100%-os bónusz.
    Írtam a supportnak vasárnap, hétfőn kaptam egy levelet amelyben közölték, hogy 10, 55-kor a játékpénzt a számlámon jóváírták. A válaszlevelemben a 100%-os bónusz elmaradását feltüntettem. Ha 11,00-ig tart egy akció, nem értem miért nem kaptam meg a bónuszt 10,55-tel? / mielőtt írtam leellenőriztem a a fiókom tartalmát nincs új üzenetem/
    Írjak megint? vagy meddig várjak?

14. Divagarde

Szia!

Mindenképp a supporttal kell ebben az ügyben egyeztetned. Ők tudnak segíteni neked. Kérlek írj nekik újra és teljes részletességgel írd le mi történt, mikor küldted az sms-t, mikor érkeztek be az aranyaid.

15. Hangya

Hangya Utánpótlás-írogató

Jó akkor megint neki gyürkőzök, csak azon csodálkozok, hogy 10,55-kor jelentette a support, hogy a játékpénzt jóváírták, de a bónuszról semmit sem írtak. /köszi

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jónás topicjában olvasom, hogy a Fraggle-paszulyágat meg lehet venni. Én meg nem találom. Lecsúsztam volna róla? (A rávalók megvannak, csak az ág nincs.) Segítenél?

Megtaláltam, köszönöm.

Közben még eszembe jutott: az új fórumra is csak farmon keresztül lehet belépni, vagy a belépő oldalról is?

Utoljára szerkesztett: 27.8.14
  17. csibike40

csibike40 Járnitanuló

Sziasztok!
    2 éve vagyok prémium tag, azért, hogy a fáim automatikusan legyenek leszedve. Pénzért annak idején vettem bagoly- és varjúfákat, valamint szereztem 2 sárkányfát. Tehát van +160 % TP-bónuszom. Csak tegnap vettem észre, hogyha automatával szedem le a fáimat, a bónuszok sajnos nem érnek semmit: a fáim csak az alap TP-t adták meg. Eddig soha nem számoltam utána (200 db juharszirup x 110 TP= 22.000 TP, ennyit kaptam mindig kertenként) , de tegnap aratógéppel szedtem le a fákat és bizony elcsodálkoztam: több, mint dupla tapasztalatpontot kaptam, mint eddig. Ha ez tényleg így van, 2 év alatt több 10 millió TP-től estem el, ha ténylegesen a jobb oldalt fent összesített összeg került jóváírásra. Legyetek szívesek nézzetek utána, mert nagyon nem mindegy. Most ugyan csinálom az eventet, de ha kell, visszaültetem addig a fákat.
    Más: az alkimistánál a Recept áttekintése tegnap óta megint nem működik - nem tudom megnyitni.
    Köszönettel:
    csibike40

18. Divagarde

Szia!

Hivatalosan a játékon keresztül lépj be.

19. Divagarde

Szia!

Az alkimista miatt érdemes egy takarítást végezned a gépeden.
    A bónuszokkal kapcsolatban: megkell, hogy kapd. Írd fel a Tp-d állását, utána lépj be a területre és számold újra.

20. Méhecske

Méhecske Haladó

A mai belépésemkor a fórumba,láttam a név változtatás lehetőségét és válltoztattam.Eltünt a régi nevem az összes adatom,hozzászólásaim száma és úgy szerepelek a fórumba mintha új játékos lennék,holott már négy éve játszom. Ajátékba lépéskor maradt a régi nevem,szóval nemértem a név változtatás értelmét.Szeretném régi nevem és az ahhoz tartozó adatokat visszakapni.
    Köszönöm a választ ICUS44

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.