Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos névazonosság áll fenn, ezért alakult ki ez a probléma.
    Kérlek, a volt csibéd keresse fel a supportot.

Vanessza kedveli ezt.
  2. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Köszönöm szépen a gyors választ! :)

3. nyugger

nyugger Aktív író

Sziasztok, napok ota valaki ajándékokat küld 6 farmjárol de nem szerepel a barátlistámon. Nem akartam felvenni pedig nagyon akarta.Irtam a Supportnak az volt a tanács változtassak jelszót, most azt is megprobáltam de nem sikerült. farm iicaa a név id sz12204091.

4. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Pontosítanád kérlek mi a baj?
    Ha jól értem, valakitől ajándékokat kapsz, pedig nem akarod azokat?
    Kié a megadott név és ID?

5. nyugger

nyugger Aktív író

A megadott név az enyém és az id szám is, tegnapi napon is 6 ismeretlen parkbol küldött ajándékot.

6. anya-banya

anya-banya Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Kérdésem a következő:meglehet-e nézni,hogy a malmom hány amaránlisztet kevert.Felirtam 256db-ot lekevert tegnap estére,most csak196-ot jelez.Viszont az eventnövények ültetését összeadva hiányzik az a mennyiség.Választ megköszönöm.Legyen szép napotok.

7. Divagarde

Azt javaslom, vedd fel vele a kapcsolatot és kérd meg, ne küldjön neked több ajándékot, mert ez Téged zavar.

8. Divagarde

Szia!

Pontos névre és ID-re van szükségünk az ellenőrzéshez.

9. nyugger

nyugger Aktív író

Probáltam jelszot változtatni de nem jön át a Link . Ha felveszem vele a kapcsolatot nem fér hozzá a parkomhoz?tudom butaság de féltem amiért 6 éve játszom.

10. laca52

laca52 Utánpótlás-írogató

Bocs,ne haragudj.Nagyon ideges vagyok.Anya-banya id:26370385.

11. Divagarde

Pár perc kell, hogy megkapd a jelszó változtatáshoz szükséges emailt.
    Ha nem adod ki az adataid, biztosan nem fér hozzá. Erre mindig ügyelj! Jelszavad senkinek ne add meg, akármit is kínál cserébe.
    Ha nagyon aggódsz emiatt, akkor hagyd annyiban a dolgot, ne reagálj semmit, csak örülj a kapott ajándékoknak. Nem kell viszonozni sem, egy idő után nem fog küldeni.
    Lehet egy régi szomszédod, lehet egy régi cserepartnered is.

12. nyugger

nyugger Aktív író

Tudom, hogy senkinek nem adtam ki az adataimat. Nem vagyok nyugodt de azért köszönöm.

13. Divagarde

A papírmasé gyártásához is szükség van az eventnövényre, ezért fogy olyan gyorsan.

14. anya-banya

id.26370385 anya-banya. A papirmasé gyártásához eventnövényre nincs szükség.A kérdésem viszont az volt, hogy meglehet-e nézni,mennyi amarálisztet kevert a malmom.Nekem 256db van felírva,mig a malomba csak 196db van.Köszi a választ.Szép napot.

15. Divagarde

Igazad van, elírtam. A lisztet használod a papírmaséhoz.
    Neked is szép napot!

16. anya-banya

Ne haragudj,de még mindig nem kaptam választ,hogy meglehet-e nézni hányszor kevertem amaránlisztet és mennyit? Köszönöm a választ.id:26370385 anya-banya

17. Divagarde

18. edyt62

edyt62 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, nincs időm végigbogarászni, kiváltottam az élő legendát a bölcs tölgynél,hogy több legyen a felröppenőm a növényeknél, de nem találom sehol. Hogy működik ez? SOS és köszi

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Parancsolj: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5885
    A 25. pont az Éló legenda. Egyébként beszeded a földekről a kupáidat és bedobálod a tölgyön ugyanott, ahol a legendát kiváltottad.

20. Divagarde

Szia!

Élő legenda - Hírnév az egész gazdaságban
    A kupád hatása a farmod összes területén érvényesül, így mindenhol növeli az esélyt arra, hogy különleges tárgyakat találj betakarításkor. Ez persze a kupád szintjétől is függ!
    Ára: 300 csillag

Nem elég a rúnát csillagokért kiváltani, bele kell dobálnod a már meglévő kupafejlesztéseidet is ahhoz, hogy a hatásuk a teljes farmon érződjön. Természetesen csak a menüben lévő fejlesztéseket tudod beadni.

Ahogy adod be a kupafejlesztéseket, úgy nő a rúna hatása.
    Ha a meglévő kupáidat bedobtad, már nincs más teendőd, a rúna hatása érvényesülni fog, az aktiválás a kupák bedobásával megtörtént!
    Amennyiben a későbbiekben újabb kupákat sikerül szerezned, természetesen azokat is érdemes bedobnod, a cél a maximális 30/30 elérése.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.