Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

Nem találom a Medencecápa panaszkönyvét. Rákattintáskor nem jelenik meg. Lenne mit mondanom!>:(

2. kollerkatus55

kollerkatus55 Junior szaki

Gazda: kollerkatus55 ID: 4775476
    Sziasztok! Valamit vagy én nem értek,vagy nem tudom. Nekem egyáltalán nincs eventnüvény,amit learathassak és tovább ültessek. Kérnék kis segitséget!

Köszönöm! Kata

3. farmerSS

farmerSS Fórum veteránja

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Swartsch, Dolphin és Lenczy kedveli ezt.
  4. klarixa72

klarixa72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!!klarixa72 vagyok!Az ID számom;57671687
    Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy 2 napja nem tudom megetetni a tojástojó óljaimat és még egy pár magas szintű ólokat sem annak ellenére hogy van mindhez tápom!!Segítsetek lécci hogy mi lehet az oka!!! :-(

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Állatod is van hozzá? A terményes ólakhoz állat is kell, nemcsak táp.

Dolphin kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Amit a tojástojó műhelyről tudni érdemes:
    Tojástojó terület
    Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db tyúktáp, 3 db tyúk
    Szükséges szint: alap terményes ól 8. szint, fejlesztések 21. szint
    Tárgy mérete: 2x2

Swartsch, Dolphin, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek hogy ugyanabban a témában ne írj több topikba is, attól még nem fogsz előbb választ kapni a kérdésedre, csak megnehezíted vele a munkánkat!
    Ráadásul új topikot is nyitottál neki, ami tilos!

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tenyésztett-ólak-nem-működnek.25265/

Kérlek, legközelebb figyelj erre!

Köszönöm együttműködésedet!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  8. Enike**

Szia!

Igen, ezt a problémát jelezd a Support felé, hogy ki tudják vizsgálni az ügyedet.
    Köszönöm együttműködésedet!

Swartsch kedveli ezt.
  9. Enike**

Szia!

Ebben nem tudunk érdemben nyilatkozni, mert nem történt tesztelés a Füvészkerttel kapcsolatban.

Swartsch kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Valahol, ha jól emlékszem itt a Help-ben olvastam, hogy előfordul, hogy a farmos leveleknél automatikusan egyes kifejezéseket kicsillagoznak.
    Akkoriban nem figyeltem fel rá, hogy nálam is előfordult-e, vagy ha igen nem foglalkoztam vele, mert nem zavart meg semmiben.

Ma délután viszont előjött, és amikor a válaszban írtam a 20 db "kiskockányi" terület felszabadítását, meg azt, hogy kockadinnyével nulláztam, ezt a két szót kicsillagozta. Mit vétett ez a két ártatlan szó?!
    Nekem az a véleményem, hogy aki az ilyeneket beteszi a kicsillagozandók közé, az adja vissza a lektorálási jogosultságát, mert ezek a játékhoz tartozó kifejezések. És ha nem ért hozzá, akkor ne csinálja!
    :sleepy:
    Úgy emlékszem anno azt írtátok, hogy aki találkozik még ilyen jelenséggel, az szóljon, mert gyűjtitek azokat a szavakat amiket a csillagozással "tiltólistára" raktak valakik, azért írtam meg.
    farmnév: genka53 ID 17954872

Swartsch, farmerSS és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Enike**

Szia!

Köszönjük a jelzést!

genka53 és Dolphin kedveli ezt.
  12. terrdora

terrdora Törzsjátékos

Tisztelt Moderátor!
    Szeretném tudni, amennyiben elmegyek 1 hétre pihenni, és nem tudok naponta
    az oldalt megnyitni, játszani , a napi ajándékokat sem átvenni, van erre valami mód,
    hogy folyamatos maradjon az oldal látogatottsága?
    VV Köszönöm!

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    úgy látom időközben megtaláltad az eventes területen a learatandó növényeket, amiből az újabb vetőmagjaid lettek, mert most már az új adag érik, vízzel és trágyával ellátottan.
    upload_2024-8-9_12-44-45.png

Kérdésed elbújt, most találtam rá. Megértésedet köszönöm!

kollerkatus55 és Swartsch kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nincs rá mód.
    Ha nem lépsz be a Játékba, akkor megszakad a belépési sorozat és az ajándékot is csak Te tudod átvenni.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. kollerkatus55

kollerkatus55 Junior szaki

Szia Drága! Semmi gond, a lényeg, hogy rendeződött. Szép napot, jó munkát! Üdv.: Kata

16. Enike**

Sziasztok!

Kapott választ, igaz a később írt posztjára, és a panaszkönyvben, mert én azzal futottam össze előbb...
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/page-9#post-1397264

Kedves Játékos!

Kérlek, legközelebb csak egy helyen kérj segítséget, és várd meg, amíg ott kapsz választ / segítséget!

Köszönöm együttműködésedet, további jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  17. szupermuter51

szupermuter51 Aktív író

Sziasztok! Nem tudom miért, de a Gyopárvölgyben egyáltalán nem tudom leszedni a fákat, se a munkásokkal, sem kézzel, egész nap . Szeretném ha megnéznétek, hogy miért nem sikerül? Nagyon sok mindennel lemaradtam ma. Előre is köszönöm: szupermuter51
    ID: 24796610

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Elsőkörben javasolnám, hogy nézz be a raktáradba. Ott a tárolási kapacitások mutatják hol lehet telítődés., Előfordulhat, hogy a fatermések már nem férnek el a raktárban. Ha előállítasz egy jelvényt, mindjárt lesz férőhelyed az új terméseknek.
    Sok sikert, szép 7végét kívánok!;)

farmerSS és Swartsch kedveli ezt.
  19. alievi

alievi Járnitanuló

Segítség! A "Fagyos nyalánkságok" eventnél a tenyésztés nem adja a jelvényt!
    Nagyon köszönöm, ha ránéztek!!

ID 5733063

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Miket tenyésztesz? Emlősök, halak és hüllők játszanak most. :)

Sali~*.* kedveli ezt.